Ο ΑΠΟΕΛ τη φετινή σεζόν έχει κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει με τα κατορθώματά του.

Οι πρωταθλητές Κύπρου κατάφεραν να προκριθούν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λιον, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο τους φιλοδοξούν να καταφέρουν να συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό ανέφερε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι όνειρο του ίδιου είναι η πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Σέρβος τεχνικός παράλληλα, μιλώντας για το πρώτο ματς με τη Λιό,  ζήτησε από τους παίκτες του να αποφευχθούν τα λάθη στη μεσαία γραμμή και να εκμεταλλευθούν αυτά της των «λιονέ».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη στη μεσαία γραμμή γιατί η Λιόν είναι πολύ επικίνδυνη στο ανοικτό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Κύπρου και κατέληξε:

«Το όνειρό μας είναι να προκριθούμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκριση θα ήταν επέκταση μιας εξέχουσας σεζόν και μια απόδειξη ότι υπάρχουν καλές ομάδες στην Κύπρο αλλά και μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον για τη δική μου ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης