Με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στις… αποσκευές του έφυγε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη άντεξε στην πίεση του Πανιώνιου και κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να παραμείνει αήττητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική συμβολή στο θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν οι Ηπειρώτες είχε ο τερματοφύλακάς τους, Φώτης Κηπουρός, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του.

Μοιρασμένο ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες πρόσεχαν πρωτίστως τα νώτα τους, με αποτέλεσμα οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους πάντως ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 2′ έφτασαν κοντά στο γκολ με το σουτ του Κούτσι, που απέκρουσε ο Κηπουρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάντζιου ανέβασε στροφές και άρχισε να πιέζει τον ΠΑΣ για να ανοίξει το σκορ.

Στο 53΄ο Κούτσι δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό και σήμερα Κηπουρό, ενώ στο 67΄ και πάλι ο επιθετικός του Πανιωνίου έκανε το σουτ, βλέποντας την μπάλα να περνάει άουτ.

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού πάντως η ομάδα του Αναστασιάδη, λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα όταν στην μοναδική φάση που έκανε, ο Σιδεράκης απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βίλα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Μάντζιος πέρασε στο παιχνίδι τον Ντιμπαλά, ο οποίος έδωσε φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή του Πανιώνιου.

Εντούτοις παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του «ιστορικού», με σημαντικότερη αυτή του Κούτσι (σούταρε ψηλά άουτ), το 0-0 διατηρήθηκε, κι έτσι ο ΠΑΣ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη.


Κίτρινες:
Όμο, Σιόβας, Κούτσι, Μενδρινός – Μιχαήλ, Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Κηπουρός, Βάντερσον

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης (Μενδρινός 46′), Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας, Όμο, Κούρντι, Σάμαρης, Σκέμπρι (Ντιμπαλά 81′), Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Ζαραρούκας (Βάντερσον 26′), Ανδράλας (Μπακαγιόκο 69′), Βίλα, Μιχαήλ, Μπεσέρα (Σκούφαλης 65′), Γεωργίου, Τζαμπρέλα

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης