Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κονδυλώματα μεταδίδονται με τον στοματικό έρωτα;

Χρήστος: Γιατρέ σας είχα στείλει ένα e-mail σχετικά με κονδυλώματα στη σύντροφό μου και πόσο αυτά επηρεάζουν τον στοματικό έρωτα που κάνω μαζί της και δεν μου απαντήσατε. Η κοπέλα μου έχει κονδυλώματα (όχι από εμένα) και τα χειρούργησε και τώρα είναι OK. Απλώς το τεστ ΠΑΠ της έδειξε ότι έχει τραχηλίτιδα και τώρα παίρνει αντιβίωση για 3 ημέρες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω: 1. επηρεάζεται η υγεία μου, όταν της κάνω στοματικό; 2. Όταν παρουσίασε τα κονδυλώματα, όπως και πάντα, χρησιμοποιώ προφυλακτικό. Να ανησυχήσω για κάτι σε μένα; Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα πάνω μου. Σας ευχαριστώ.

Αγαπητέ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγχωρήστε μας την καθυστέρηση, αλλά υπάρχει πληθώρα ερωτημάτων και δεν προλαβαίνουμε μερικές φορές… Στον στοματικό έρωτα, όχι, δεν επηρεάζεται, να μην ανησυχείτε.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης