Η Χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα των Μουσικών Συνόλων Του Δήμου Αθηναίων κορυφώνεται…

Τέσσερις μεγάλες συναυλίες στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 και Τρία Μουσικά Παραμύθια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποτελούν τον κορμό της φετεινής Χριστουγεννιάτικης δραστηριότητας των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, στις 21 Δεκεμβρίου το Σύνολο Παλαιάς Μουσικής και η Μικτή Χορωδία υπό τον Σταύρο Μπερή, ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, στις 26 Δεκεμβρίου το Ποπ συγκρότημα De Stijl προσκαλούν τους νέους και τις νέες και όχι μόνον, σ΄ένα ονειρικό πάρτυ, στις 28 Δεκεμβρίου το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής υπό τον Χρήστο Χαλκιά σας «ταξιδεύουν» σε αγαπημένες μουσικές διαδρομές, ενώ τέλος στις 29 του μήνα η Big Band υπό τον Γιάννη Τερεζάκη ερμηνεύει jazz αγαπημένες μελωδίες.

Ολες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 20.00 κι έχουν ε λ ε ύ θ ε ρ η είσοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου, με τίτλο «Χριστούγεννα στο Μέγαρο-Τρία Μουσικά Παραμύθια» η Συμφωνική Ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων υπό τον Νίκο Χαλιάσα συναντά στις 23, 25, 26 και 27 Δεκεμβρίου στις 17.00 μικρούς και μεγάλους φίλους, οδηγώντας τον νού και τις αισθήσεις στη λάμψη και στο πνεύμα των ημερών.

Ολες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 17.00 εκτός εκείνης της ημέρας των χριστουγέννων που αρχίζει στις 18.00 και οι τιμές 14,25,35 και 50 ευρώ, ενώ ισχύει 50./. έκπτωση στα παιδικά – φοιτητικά.

Όμως τα Μουσικά Σύνολα «δίνοντας πάντα τον ρυθμό στη πόλη», στη πόλη που φορά τα καλά της και γιορτάζει τις Αγιες Μέρες, συμμετέχουν με τις ορχήστρες τους και σε διάφορες άλλες μουσικές εκδηλώσεις, ενώ δίνουν και σειρά συναυλιών στον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου, στη Λυρική Σκηνή, στο Μετρό του Συντάγματος και αλλού.

Μια μεγάλη μουσική δραστηριότητα που χαρακτηρίζει ούτως ή άλλως πάντα τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου της Αθήνας.

Σημειώνεται δε, οτι για τους δύο πρώτους μήνες του 2010, έχουν προγραμματιστεί ήδη δώδεκα εμφανίσεις των ορχηστρών και χορωδιών, με ξεχωριστή εκείνη της 11ης Ιανουαρίου στη Λυρική Σκηνή, με την συμμετοχή και των εννέα μουσικών σχημάτων των Μουσικών Συνόλων.

Πληροφορίες: Μουσικά Σύνολα τηλ. 210.9243760

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης