H Άννα Βαγενά, μετά τη θριαμβευτική πορεία της παράστασης «Το γάλα», που παίζεται για πέμπτη συνεχή χρόνια, προσπαθεί για άλλη μία φορά να αγγίξει σύγχρονα κοινωνικά θέματα, πιστεύοντας ότι με την καινούργια παράσταση που ετοιμάζει, με τίτλο «Σχέσεις Οργής» και είναι βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα της Φρίντα Μπιούμπι, σε θεατρική διασκευή Γιάννη Τσίρου και Άννας Βαγενά, θα βοηθήσει τις οικογένειες που ζουν αυτήν την τρομακτική εμπειρία να βρουν τη δύναμη να αντιδράσουν.

Η παράσταση, στην οποία συμμετέχει ο Πασχάλης Τσαρούχας και την οποία σκηνοθετεί η Άννα Βαγενά μιλάει με τόλμη για την αιμομιξία και την ενδοοικογενειακή βία. Θέματα, που, δυστυχώς, αφορούν πολλές οικογένειες και συνήθως πνίγονται μέσα στη σιωπή της κοινωνικής και οικογενειακής προκατάληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ιστορία που μπορεί να είναι αληθινή, μια ιστορία της διπλανής μας πόρτας, που όμως μένει και πρέπει να μείνει στο σκοτάδι και στη σιωπή. Κι ας ουρλιάζουν οι ψυχές που σακατεύονται, κι ας ματώνουν τα κορμιά που υποφέρουν. Και ας τσακίζονται τα όνειρα και οι προσδοκίες για μια καλύτερη ζωή. Τίποτα δεν πρέπει να βγει στο φως. Τίποτα δεν πρέπει να γίνει γνωστό. Ένα έργο βαθιά ανθρώπινο, που θα συγκλονίσει.

Παίζουν :
Άννα Βαγενά, Πασχάλης Τσαρούχας, Δημήτρης Πατσής, Κατερίνα Θεοχάρη.

Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία: Δημήτρης Πρέβε
Φωτισμοί: Βλάσης Σκουλής
Μουσική & μουσική επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 στο Θέατρο Αθήναιον.

Επιμέλεια: Αντώνης Μπιδέρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης