(17 – 23/9)

Τα μυαλά μας πίσω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομάδα ανέργων με μπροστάρηδες έναν τηλεοπτικό παραγωγό και μία κολυμβήτρια. Κύριο χαρακτηριστικό των δύο αυτών ατόμων είναι η λέξη «πρώην». Πειράζουν τα «μηχανάκια» της τηλεθέασης προσφέροντας απλόχερα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης στις ποιοτικές εκπομπές και γκρεμίζοντας από την κορυφή τα κατάπτυστα reality shows. Κάτι κοφτερό, κάτι καυστικό για μία μούτζα στο σύστημα που θα είναι όλη δική του!

Η αγάπη θέλει το χρόνο της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάσημος εξπέρ στην συμβουλευτική αυτοδιαχείριση, γνωρίζει σκεπτόμενη ανθοκόμο που τον βάζει σε μία διαδικασία αμφισβήτησης όλων αυτών που θεωρούσε δεδομένα γύρω από τη ζωή γενικότερα. Και φυσικά, την ερωτεύεται… Μία ιστορία αγάπης με φόντο το βροχερό Seattle. Με την Jennifer Aniston και τον Aaron Eckhart.

Διαφθορά στη Νέα Ορλεάνη

Αναθεωρημένη έκδοση της αξιοσημείωτης ταινίας του 1992, που την είχε σκηνοθετήσει ο Abel Ferrara, με πρωταγωνιστή τον Harvey Keitel. Εδώ, ο Werner Herzong επιλέγει τον Nicolas Cage, την Eva Mendes και τον Val Kilmer. Εκσυγχρονίζει παράλληλα την υπόθεση, καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται στην μετά-Κατρίνα εποχή.

Fahrenheit 451

Ο Francois Truffaut σκηνοθετεί την εκπληκτική Julie Christie αναζητώντας την τύχη της επιβίωσης της ελεύθερης σκέψης σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Τόπος, η Αγγλία. Σε κάτι οριακά επιστημονικής – κοινωνικής φαντασίας, όπου ένας πυροσβέστης αναζητά απαγορευμένα βιβλία για να τα οδηγήσει στην πυρά. Μέχρι όμως να γνωρίσει το κορίτσι της ιστορίας…

G.I.Joe: Η γέννηση της cobra

Μεταφορά στην μεγάλη οθόνη βιντεοπαιχνιδιού, που είναι μεταφορά των θρυλικών πολεμιστών που ανέθρεψαν με περιπετειώδη τρόπο όλα τα παιδιά της δεκαετίας του ’90. Και η αποστολή ονομάζεται, η γέννηση της cobra.

Lady Jane

Γαλλικό αστυνομικό θρίλερ, που προσπαθεί διακριτικά να ακολουθήσει την ατμόσφαιρα του film noir. Επί της υπόθεσης, μετά από την απαγωγή του γιου της πρωταγωνίστριας, η νεανική συμμορία μαζεύεται και πάλι μετά από τόσα χρόνια για να συγκεντρώσει τα χρήματα των λύτρων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης