(16/4 – 12/4)

Μια ακόμα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά με πολλές και καλές ταινίες. Στις αίθουσες λοιπόν από σήμερα τα φιλμ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αδιακρισίες

Το όχι και τόσο τυπικό κατασκοπικό θρίλερ συναντά την πνευματώδη κομεντί, ενώ ο Κλάιβ Όουεν και η Τζούλια Ρόμπερτς βρίσκονται σε μεγάλα κέφια, μάλλον λόγω χημείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Killshot: O δολοφόνος είναι εδώ

Αστυνομική ταινία του Τζον Μάντεν με τον Μίκι Ρουρκ στο ρόλο ενός Ινδιάνου επαγγελματία εκτελεστή και την ακόμα πανέμορφη Νταϊάν Λέιν στο ρόλο του θύματος, επειδή με τον εν διαστάσει σύζυγό της υπήρξαν μάρτυρες εγκλήματος.

Μήδεια

Σενάριο του Καρλ Ντράγερ βασισμένο στην τραγωδία του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Λαρς φον Τρίερ εν έτει 1988 για λογαριασμό της δανέζικης τηλεόρασης.

Είναι τρελοί αυτοί οι βόρειοι

Οι ενδογαλλικές προκαταλήψεις από το Νότο προς τον Βορρά εξαιτίας μιας δυσμενούς μετάθεσης και της έμπρακτης θεατρικής υποστήριξης ενός ψέματος, που ειπώθηκε για καλό λόγο.

Πελάτισσα

Αυτή την φορά στο στόχαστρο της δημιουργού τού «Για όλα φταίει το γκαζόν» μπαίνουν οι μοντέρνες σεξουαλικές συμπεριφορές μέσα από τις περιπέτειες μιας 50άρας παρουσιάστριας, που τα μπλέκει με έναν παντρεμένο συνοδό κυριών.

 

Ξενοδοχείο για σκύλους

Ένα εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο μετατρέπεται σε καταφύγιο για αδέσποτα σκυλιά μέχρι να επέμβει ο μπόγιας για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Αμερικανική κωμωδία για σκύλους και τους πιο πιστούς τους φίλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης