Η φιλοσοφία είναι η πραγμάτωση ενός σχετικά πολυμορφικού φεστιβάλ με αιχμή του δόρατος το θέατρο στην καρδιά του χειμώνα, σ΄ ένα νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην προκειμένη περίπτωση στη Σάμο υπό την αιγίδα του Δήμου Σάμου.
Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση φορέων, παραγόντων, ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πολιτισμού. Στο γεγονός ότι η περιφέρεια και ιδιαίτερα τα νησιά μας τον άνυδρο χειμώνα «διψούν» στην κυριολεξία για ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις οποίες και μπορούν να υποστηρίξουν. Η επιλογή της Σάμου, ενός νησιού του Βορειοανατολικού Αιγαίου με την σημειολογική σημασία που έχει αποκτήσει τούτη την εποχή το συγκεκριμένο γεωγραφικό στίγμα, δεν είναι τυχαία.
Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από 15 έως 31 Ιανουαρίου 2016, θα πραγματοποιηθούν δε, μια σειρά παραστάσεις τόσο στο Βαθύ, όσο και στο Καρλόβασι. Μια σειρά διαλέξεις και σεμινάρια, καθώς και έκθεση θεατρικών
κουστουμιών από το βεστιάριο του ΚΘΒΕ θα συμπληρώσουν το project.
Πρόγραμμα παραστάσεων:
Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στο αμφιθέατρο Λυκείου(Βαθύ) ώρα 21:00
«Μένγκελε » του Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίπογλου, με πρωταγωνιστές την Μυρτώ Αλικάκη και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο
Ο «Μένγκελε» είναι ένα έργο που επιχειρεί να αναμετρηθεί με την πιο ακατανόητη κτηνωδία στην ιστορία της Δύσης: το Εργαστήρι Πειραμάτων του Γιόζεφ Μένγκελε στο Άουσβιτς-Μπιρκενάου. Μια ακραία ηθική παραβολή (ή και μια μετα-πολιτική δυστοπία), ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και μια ερωτική τραγωδία συμπλέκονται πέρα από τα όρια της ηθικής, στο αόρατο μεταίχμιο όπου η πιο έξαλλη αγάπη συναντιέται με το απόλυτο κακό.
Λίγα λόγια για το έργο:
Δύο άγνωστοι αναμεταξύ τους άνθρωποι της σημερινής εποχής: ένας άντρας (διοικητικός υπάλληλος κάποιας δημοσίας υπηρεσίας) και μία γυναίκα (υποψήφια διδάκτορας Ιστορίας) στο κουπέ ενός ηλεκτροκίνητου τρένου, σε ένα νυχτερινό δρομολόγιο μία τυπική συζήτηση γνωριμίας. Όλα ξεκινούν με μία ξαφνική διακοπή ρεύματος, οπότε οι δύο πρωταγωνιστές για να ξεπεράσουν την αμηχανία τους θα παίξουν το παιδικό παιχνίδι των ρόλων (όπου ο καθένας από τους δύο αναλαμβάνει να υποδυθεί μία πολύ συγκεκριμένη ιστορική ή φανταστική προσωπικότητα): ο άντρας θα παραστήσει τον «Γιόζεφ Μένγκελε», τον διαβόητο «Άγγελο του Θανάτου» του Άουσβιτς, και η γυναίκα την «Εσθήρ», την εγγονή μίας Εβραίας επιζήσασας, θύματος των φρικτών πειραμάτων του μυστηριώδους γιατρού. Γρήγορα όμως το παιχνίδι θα αλλάξει τροπή για τους δυο εγκλωβισμένους στο κουπέ του τρένου: μήπως στα αλήθεια είναι αυτό που δήθεν υποδύονται; Και πού μπορούν να φτάσουν «παίζοντας» ένα τέτοιο παιχνίδι με την ηθική, με την ανθρώπινη κατάσταση, με όλη την προηγούμενη Ιστορία;
Συντελεστές:
Κείμενο: Θανάσης Τριαρίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Φιλίππογλου
Σκηνική – εικαστική ευθύνη και video: Όλγα Μπρούμα.
Μουσική: Δημήτρης Γιακουμάκης.
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα.
Βοηθός σκηνοθέτη Ροζαλί Σινοπούλου
Ερμηνεύουν: Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη.
Τιμές εισιτήριων: 12ευρώ γενική είσοδος και 10ευρώ φοιτητικό-ανέργων
Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 στο αμφιθέατρο Λυκείου (Βαθύ) ώρα 21:00
«Σταματία, το γένος Αργυροπούλου» σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ουζουνίδου
Λίγα λόγια για το έργο:
Σταματία, το γένος Αργυροπούλου. Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ’30, κόρη ανώτερου δημοσίου υπαλλήλου, διαπαιδαγωγημένη με τα χρηστά ήδη της εποχής και αρραβωνιασμένη με λοχαγό του Εθνικού Στρατού. Ζει στην αυλή του σπιτιού της, αδυνατώντας να παρακολουθήσει τη ζωή που προχωράει δίπλα της…Επιμένει πεισματικά να βλέπει τα πάντα μέσα από τα δικά της παραμορφωτικά γυαλιά, καταλήγοντας άλλοτε τραγική κι άλλοτε κωμική φιγούρα, μέσα στα γεγονότα που διαδραματίζονται δίπλα της και αφορούν άμεσα τόσο την ίδια, όσο και τους δικούς της ανθρώπους. Προσκολλημένη σε αυτό που η ίδια θεωρεί εθνικά, ηθικά και θρησκευτικά σωστό, καταλήγει να έρθει σε ρήξη με το περιβάλλον της και να κάνει την αναδρομή της ζωής της, απομένοντας μόνη.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαγδαληνή Αυγερινού
Μουσική επιμέλεια: Νέστορας Κοψιδάς
Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης
Παίζει η ηθοποιός: Ελένη Ουζουνίδου
Τιμές εισιτήριων: 12ευρώ γενική είσοδος και10 ευρώ φοιτητικό-ανέργων
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στο αμφιθεατρο Λυκείου(Βαθύ) ώρα 21:00 και Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα Γυμνασίου (Καρλόβασι) ώρα 21:00
«Που’ ναι η μάνα σου μωρή » από το ομώνυμο βιβλίο της Δήμητρας Πέτρουλα, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με πρωταγωνιστές την Βέρα Κρούσκα, την Αγάπη Παπαθανασίου και την Ορνέλλα Λούτη.
Λίγα λόγια για το έργο:
Αντιμέτωποι με την Ιστορία. Μια γυναίκα ή μάλλον μια ψυχή η καλύτερα ένα παιδί βιώνει μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας τον Εμφύλιο. Ζει την αγριότητα και την ωμότητα ενός σκληρού πολέμου. Ενηλικιώνεται βίαια και αποτρόπαια ζώντας 31 σφαγές των ανθρώπων της από ντόπιους Χίτες, πρώην συνεργάτες των ναζί και μετέπειτα διώκτες των κομμουνιστών που έλαβαν μέρος στην Αντίσταση…
Μάρτυρας και θύμα ενός αλληλοσπαραγμού.
Το «Πού είναι η μάνα σου, μωρή;» αποτελεί μια εκ βαθέων, προσωπική μαρτυρία, και συγχρόνως ένα ιστορικό ντοκουμέντο με αληθινά γεγονότα και υπαρκτά ονόματα. Σ’ αυτήν την προσωπική τραγωδία αντικατοπτρίζεται όλη η ιστορία της Ελλάδας που βίωσε μια από τις πιο ζοφερές περίοδους στην ιστορία της, βουτάει ο καθένας στο ζόφο και για άλλη μια φορά καταλαβαίνει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται με άλλους όρους και κανόνες αλλά τα ίδια τραγικά αποτελέσματα.
Συντελεστές:
Παίζουν: Βέρα Κρούσκα, Αγάπη Αθανασιάδου, Ορνέλλα Λούτη
Κείμενο: Δήμητρα Πέτρουλα
Διασκευή κειμένου: Σοφία Αδαμίδου
Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολλάρι
Σκηνικά- Κουστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Τιμές εισιτήριων: 12ευρώ γενική είσοδος και10ευρώ φοιτητικό-ανέργων
Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο αμφιθέατρο Λυκείου(Βαθύ) ώρα 21:00 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα Γυμνασίου (Καρλόβασι) ώρα 21:00
«Το αμάρτημα της μητρός μου» το διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού σε θεατρική προσαρμογή σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη με πρωταγωνιστές τον Θεμιστοκλή Καρποδίνη και την Αγάπη Μανουρά
«Το Αμάρτημα της Μητρός μου» του Γεωργίου Βιζυηνού είναι ένα από τα αριστουργηματικά διηγήματα της ελληνικής πεζογραφίας κι ένα σπάνιο κείμενο για την παγκόσμια λογοτεχνία, από το οποίο εμπνεύστηκε για ακόμα μια φορά ο ταλαντούχος Δήμος Αβδελιώδης.
Κατόπιν της κατανυκτικής συμμετοχής του κοινού από την πρώτη χρονιά παραστάσεων το 2013 σε όλη την Ελλάδα, και αργότερα στο «Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης», και το 2014 στο Θέατρο «Θησείον» συνεχίζεται και φέτος για Τρίτη χρονιά.
Λίγα λόγια για το έργο:
Tο έργο αυτό του Βιζυηνού, έχει τη δομή ενός αρχαίου δράματος , εμπλουτισμένου με τα πρώιμα ψυχαναλυτικά στοιχεία που αφομοίωσε κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Γοτίγγη της Γερμανίας και ενσωμάτωσε δημιουργικά στο έργο του, xωρίς να χάνει καθόλου τον γειωμένο λαïκό χαρακτήρα του .
Ο Γιός και η Μητέρα του έργου, έχουν όλα τα στοιχεία των τραγικών ηρώων που εμπλέκονται σε ένα τραγικό συμβάν από τη Μοίρα. Το μόνο που μπορούν να πράξουν οι ίδιοι συνειδητά είναι να κατανοήσουν βαθειά ο ένας τον άλλο ,για να επέλθει στο τέλος η συγχώρηση, σαν λύση και σαν κάθαρση.
Το αυτοβιογραφικό αυτό διήγημα αναφέρεται στις απελπισμένες αλλά μάταιες προσπάθειες της Μητέρας του Βιζυηνού να σώσει από το θάνατο το άρρωστο, μικρό της κορίτσι.
Οι ενοχές της απώλειας ακολούθως, την ωθούν σε δυο αλλεπάλληλες υιοθεσίες κοριτσιών, που γίνονται όμως η αιτία να παραμεληθούν τα άλλα τρία ορφανά από πατέρα αγόρια της, και να στερηθούν των φροντίδων της. Όταν μεγαλώνουν και γίνονται άνδρες, δεν μπορούν ακόμα να κατανοήσουν αυτή την άστοχη εμμονή, της μητέρας τους.
Αργότερα, ύστερα από χρόνια, επιστρέφοντας από τις σπουδές του στη Γερμανία ο μεσαίος της γιός, ο ίδιος ο συγγραφέας, μαθαίνει έκπληκτος από τη μητέρα του, το τραγικό μυστικό της..
Ο Γεώργιος Βιζυηνός επιζητά την αμοιβαία κατανόηση και συγχώρεση από τη μητέρα του, αποκαλύπτοντας ο ίδιος την πιο βαθιά του πληγή, όταν ακούει μικρός μέσα στην εκκλησία να παρακαλάει τον θεό να πάρει εκείνον, αντί της βαρέως ασθενούσης αδελφής του.
Πρόκειται για μια τραγικού χαρακτήρα διπλή εξομολόγηση, που ενώ συνήθως κρύβεται επιμελώς στο σκοτάδι, εδώ βγαίνει στο φώς, και περνώντας αγέρωχα ανάμεσα από τις συμπληγάδες της ηθογραφίας και της ηθικογραφίας, γίνεται λόγος δημόσιος και λυτρωτικός, χάρη στο πνεύμα ενός πολύ μεγάλου συγγραφέα.
Ενός πνεύματος, που έχει συμπεριλάβει και αφομοιώσει μέσα σε όλο το πεζογραφικό του έργο, τα στοιχεία ενός ζωντανού και πηγαίου λαϊκού πολιτισμού που εμπεριέχει τις δυνάμεις της ζωής και της πίστης, να υπερνικούν τις δυνάμεις του θανάτου και της φθοράς.
Συντελεστές:
Σκηνικός χώρος–διδασκαλία ερμηνείας: Δήμος Αβδελιώδης
Θεατρική προσαρμογή – σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης
Ερμηνεύουν: Θεμιστοκλής Καρποδίνης , Αγάπη Μανουρά
Μουσική: Βαγγέλης Γιαννάκης
Διάρκεια: 60΄
Παραγωγή: anagnorisis Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Θεάτρου Κινηματογράφου
Παραστάσεις:
Βαθύ: Σάββατο 23 Ιανουαρίου , Αμφιθέατρο Λυκείου, ώρα 21:00
Καρλόβασι: Κυριακή 24 Ιανουαρίου, Αίθουσα Γυμνασίου , ώρα 21:00
Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 στο αμφιθεατρο Λυκείου(Βαθύ) ώρα 18:15 και 21:15
«Ιώβ» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με πρωταγωνιστή τον Θανάση Τσαλταμπάση.
Η βιβλική ενσάρκωση της υπομονής, βασισμένο σε επιλεγμένα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης, καθώς και σε κείμενα που αφορούν στην ιστορία του Ιώβ από την παγκόσμια λογοτεχνία και ποίηση.
Στην ιδιαίτερη αυτή παράσταση θα συναντηθούν ο πάντα ανατρεπτικός Τσέζαρις Γκραουζίνις και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος φέτος θα κινηθεί σε «κόντρα», για εκείνον, υποκριτικούς δρόμους.
Αφορμή για τη συγκεκριμένη παράσταση στάθηκαν οι πολιτικές αναταράξεις των τελευταίων μηνών, ο φόβος των ανθρώπων για το απρόοπτο και, εν γένει, το ευμετάβλητο της ζωής.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Ιώβ, πρόσωπο της Παλαιάς Διαθήκης, ήταν φημισμένος για το ήθος και την ορθοφροσύνη του. Δεν είχε κανένα παράπονο από τη ζωή του, ως τη στιγμή που από ένα καπρίτσιο του Σατανά, μπήκε στο θεϊκό στόχαστρο. Ο Θεός τον υποβάλλει σε δοκιμασίες, αφαιρώντας του όλα όσα του είχε προσφέρει γενναιόδωρα, προκειμένου ν’ αποδείξει στο Σατανά ότι η αγάπη που του έτρεφε ο Ιώβ ήταν από σεβασμό και όχι από φόβο, μην τυχόν στερηθεί την ευδαιμονία. Ο Ιώβ, παρά τον πόλεμο δοκιμασιών, δεν παραπονέθηκε ποτέ, γι αυτό και ως ανταμοιβή για την υπομονή του -που έμεινε παροιμιώδης ως «ιώβειος υπομονή»-, αποκαταστάθηκε από το Θεό στην αρχική του κατάσταση υγείας και ευδαιμονίας, και μάλιστα με μεγαλύτερα πλούτη.
Η ιστορία του Ιώβ έχει εμπνεύσει πολλούς σύγχρονους καλλιτέχνες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τη γεμάτη βάσανα ιστορία του για να μιλήσουν για μείζονα θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης.
Η παράσταση διατρέχεται από συναισθήματα και αξίες που αφορούν διαχρονικά τους ανθρώπους, καθώς πολλοί μέσα σε λίγα λεπτά πέρασαν από την ευτυχία στη δυστυχία και από τον πλούτο στην ανέχεια. Καταστάσεις που ο σύγχρονος Έλληνας μπορεί ν’ αναγνωρίσει, λόγω των όσων βιώνει τα τελευταία χρόνια.
Συντελεστές:
Δραματουργική επεξεργασία: Τσέζαρις Γκραουζίνις, Θανάσης Τσαλταμπάσης
Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις
Σκηνικά – Κοστούμια: Κατερίνα Αϊναροζίδου
Μουσική: Κώστας Ξενόπουλος
Παραγωγή: Παναγιώτα και Κώστας Ξενόπουλος
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Θανάσης Τσαλταμπάσης
Φωτογραφίες παράστασης: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ
Παίζει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.
Τα κείμενα της παράστασης είναι σε μετάφραση της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας.
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στο αμφιθέατρο Λυκείου(Βαθύ) ώρα 21:00 και Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα Γυμνασίου (Καρλόβασι) ώρα 21:00
«Επάγγελμα Πόρνη » από το ομώνυμο βιβλίο της Λιλής Ζωγράφου, σε σκηνοθεσία Ενκε Φεζολλάρι, με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Λίγα λόγια για το έργο:
Κομψή, φιλοσοφημένη, εκκεντρική ,εστέτ, μαγκιόρα, σκληρή, τρυφερή η Λιλή Ζωγράφου περνάει δια πυρός και σιδήρου και βγαίνει νικήτρια-μιας και η ουσία της δεν αλλοιώνεται- καταμαρτυρώντας πως Η ζωή νικά!
Έχοντας το μότο αυτό ως πηγή έμπνευσης, ο Ένκε Φεζολλάρι σκηνοθετεί την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στις ιστορίες «Της χούντας» από το βιβλίο «Επάγγελμα Πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη. Δύο ιστορίες αυτοβιογραφικές που δίνουν το στίγμα της εποχής και σκιαγραφούν τη συγγραφέα-ορόσημο της Ελλάδας της μεταπολίτευσης: μίας γυναίκας αγωνίστριας ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Σε κάθε καθεστώς που εξαθλιώνει την ανθρώπινη υπόσταση και σε κάθε αυτεπάγγελτη εξουσία που στερεί τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.
Συντελεστές:
Κείμενο : Λιλή Ζωγράφου
Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολλάρι
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαριάνθη Γραμματικού
Σκηνικός χώρος-κοστούμια-φωτισμοί: Ενκε Φεζολλάρι, Μαριάνθη Γραμματικού
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Φωτογραφίες-βίντεο: Αθηνά Λιάσκου
Τιμές εισιτήριων: 12ευρώ γενική είσοδος και 10ευρώ φοιτητικό-ανέργων
Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα Γυμνασίου (Καρλόβασι) ώρα 17:00 και κυριακη 31 ιανουαριου 2016 στο αμφιθέατρο Λυκείου(Βαθύ) ώρα 12:00 και 17:00
«Αίσωπος +Αδελφoί Γκριμ= Παιχνίδι» Μια παιδική διαδραστική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Τόπι» που συνδυάζει παραμύθια των αδελφών Γκριμ και μύθους του Αισώπου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πλειώνη, με πρωταγωνιστές την Χριστίνα Δενδρινού, Μαρία Μπρανίδου, Κωνσταντίνο Δανίκα, Δημήτρη Πλειώνη.
Λίγα λόγια για το έργο:
Τί κοινό έχει ο μεγαλύτερος έλληνας μυθοποιός με τους διασημότερους ευρωπαίους παραμυθάδες;
Πώς μπορούν να προσεγγίσουν το ίδιο θέμα παραμύθια και μύθοι;
Μοιάζουν, διαφέρουν, αλληλοσυμπληρώνονται;
Tι μας βοηθάει να μεγαλώσουμε, τί μας βάζει τρικλοποδιά;
Συνδυάζοντας ευφάνταστα σε μια πρωτότυπη παράσταση παραμύθια των Αδερφών Γκρίμ και Μύθους του Αισώπου, τρεις ηθοποιοί αφηγούνται και ζωντανεύουν ιστορίες που μιλούν για πολλά απ ‘αυτά που δυσκολευόμαστε να εξηγήσουμε στα παιδιά.
Απληστία, αλαζονεία, εγωισμός, εξαπάτηση, βία.
Αλλά όχι μόνο. Μιλούν και για τα εφόδια που πρέπει να έχουν στο δρόμο προς την ενηλικίωση και την ολόπλευρη ανάπτυξή τους. Αγάπη, αλληλεγγύη, αποδοχή, γενναιοδωρία, πίστη στον εαυτό τους.
Σ ’αυτή τη γεμάτη κίνηση, ήχους και μουσική παράσταση τα παιδιά δεν είναι μόνο θεατές!
Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια συμμετέχουν, ευαισθητοποιούνται, εκφράζονται, προτείνουν, δημιουργούν.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πλειώνης
Διασκευή κειμένου: Δημήτρης Πλειώνης
Σκηνογραφία: Δομινίκη Βασιαγιώργη
Κίνηση/χορογραφία: Ηρώ Μαγγίνα
Σχεδιασμός φωτισμών: Θοδωρής Πεγκούσης
Παίζουν: Μαρίνα Πανηγυράκη, Μαρία Μπρανίδου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Δημήτρης Πλειώνης
Τιμές εισιτήριων: 9ευρώ γενική είσοδος
Στις παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται:
Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Διάλεξη του συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη στην αίθουσα του Δημαρχείου
Εγκαίνια έκθεσης θεατρικών κουστουμιών του Κ.Θ.Β.Ε
Εγκαίνια έκθεσης θεατρικών προγραμμάτων
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου
Θεατρικό σεμινάριο από τον σκηνοθέτη Ένκε Φεζολλάρι στην αίθουσα του Δημαρχείου.
Προπώληση εισιτήριων:
Βαθύ: Βιβλιοπωλείο Κύκλος
Τηλέφωνο: 2273023884
Καρλόβασι : Βιβλιοπωλείο Καραστάθης
Τηλέφωνο: 2273032378
Η προπώληση θα αρχίσει από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015