Ένα βιβλίο, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε γευστικούς «θησαυρούς», με έντονο άρωμα Κρήτης, από το αστείρευτο «σεντούκι» της ελληνικής κουζίνας, μόλις «γεννήθηκε» και φέρει την υπογραφή της Ελευθερίας Αλιφιεράκη.
Η Ελευθερία Αλιφιεράκη, ένας πολυπράγμων άνθρωπος με ώθηση το μεγάλο πάθος της για τη μαγειρική, εμπνεύστηκε το βιβλίο «Ελληνική κουζίνα με άρωμα Κρήτης», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος.
Η παρουσίαση του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένο σε οκτώ γλώσσες, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μάιου στα Χανιά, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», που βρίσκεται στην Πλατεία Κατεχάκη, με ώρα έναρξης στις 20:00.
Για την έκδοση θα μιλήσουν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργακάκης και ο Operation Executive Chef, Γιώργος Μακρής. Την παρουσίαση θα συντονίσει η Εύα Μάντακα.
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος, ενώ η οργάνωση ανήκει στο βιβλιοπωλείο Βιβλιοεμπορική.