«Ανθρώπινη Φωνή»

“Μυστικά λαϊκή ακόμα και όταν είναι Έντεχνη-

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μυστικά έντεχνη ακόμα και όταν είναι Λαϊκή.

Πάντα Απλή. Πάντα Υψηλή. Αυτό είναι η Ανθρώπινη Φωνή.

Διασκεδάζει, ψυχαγωγεί, παρηγορεί, διδάσκει χωρίς να το καταλάβεις»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν καινούργιο χώρο στη Θεσσαλονίκη, στο Stage, ιδανικό για να φιλοξενήσει ιδιαίτερα μουσικά θεάματα, θα βρίσκονται για λίγες παραστάσεις ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα.

Μέχρι τώρα γνωστοί κυρίως για την επιτυχία τους στο δισκογραφικό και συναυλιακό χώρο ο συνθέτης και η ερμηνεύτρια επιχειρούν να παρουσιάσουν μια εναλλακτική πρόταση στο κοινό της Θεσσαλονίκης!

Η παράσταση «Ανθρώπινη Φωνή» βασίζεται σε αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη (“Τρέχει το νερό” του Γκάτσου, «Θέλω να σε Δω», «Παράπονο», “Στάλσιμο” που ακουγόταν στη σειρά Οι Μάγισσες της Σμύρνης – “Ουδέν Νεώτερον” του Καψάλη, “Στα ίδια μέρη” από τη σειρά Λόγω τιμής και όχι μόνο.

Πλούσιο και ποικίλο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο, όπως το «Begin» ή το «Just Hold me» αλλά και αγαπημένες μελωδίες του Γιώργου Ζαμπέτα, του Άκη Πάνου και του Διονύση Σαββόπουλου.

Μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινή Δάρρα θα είναι ο Ανδρέας Σμυρνάκης, ο τραγουδιστής που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλευρό των δύο καλλιτεχνών στις κοινές εμφανίσεις τους το καλοκαίρι, αλλά και οι Duo Fina, ο Γιάννης και ο Παναγιώτης Φίνας, σε ρόλο που δίνει έντονη ψυχαγωγική διάσταση στην παράσταση!

Από τις 11 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου με πολλές όμορφες μουσικές, και μια εξαιρετική ομάδα μουσικών και τραγουδιστών, οι δυο καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο Stage της Θεσσαλονίκης, με ένα σύνθετο πρόγραμμα που αναμένεται να εντυπωσιάσει και να μας οδηγήσει εκεί όπου φτιάχνονται οι πιο όμορφες αναμνήσεις: στο χορό, το γέλιο, το παραμύθι και τη συγκίνηση!

Μαζί τους οι μουσικοί : Αποστολάκης Αλέξης, τύμπανα, Γκόλιας Αποστόλης, κιθάρα
Δόγκας Αδάμ, πνευστά, Καραντίνης Ανδρέας, μπουζούκι , Λαζάρου Τεό, μπάσο
Ορφανός Νίκος, πλήκτρα.

Στο τραγούδι οι Ανδρέας Σμυρνάκης, Γιάννης και Παναγιώτης Φίνας,
Αρλίν ντελ Κάρμεν Γκοζάλεζ και Κάτια ντε λα Καριδάδ Γκοζάλεζ

Παραστάσεις:

Δεκέμβριος :Παρασκευή 11& Σάββατο 12, Παρασκευή 18 &Σάββατο 19
Πέμπτη 24, Παρασκευή 25, Σάββατο 26
Ιανουάριος : Παρασκευή 1 και Σάββατο 2

Stage

26ης Οκτωβρίου 27
Tηλ. κρατήσεων –πληροφορίες 2310 566 768

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης