Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κεντρική ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Α. Παπατόλια, στα Τρίκαλα.

Ο κ. Ραγκούσης στον χαιρετισμό του έβαλε το δίλημμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου αναφέροντας: «από τη μία είναι η Ελλάδα που θέλει να φύγει μπροστά και από την άλλη η Ελλάδα των κατεστημένων συμφερόντων, της αναξιοκρατίας και της ρουσφετολογίας». Όπως ο ίδιος ανέφερε στη συνέχεια, την πρώτη εκπροσωπεί ο Γιώργος Παπανδρέου που παρά το πολιτικό κόστος αγωνίζεται να διασώσει τη χώρα και την άλλη ο Αντώνης Σαμαράς που θέλει να επιστρέψει η χώρα πίσω σε όλα εκείνα που την έφεραν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ραγκούσης ανέλυσε τον Καλλικράτη, παρουσιάζοντας τους λόγους για τους οποίους είναι, όπως τόνισε, η μεγαλύτερη αλλαγή στη χώρα.

Η ομιλία του είχε και τοπικό περιεχόμενο, καθώς για τον δήμο Τρικκαίων ανέφερε ότι είναι ένας υπερχρεωμένος δήμος, αλλά τόνισε ότι «με τη βοήθεια του Καλλικράτη και πάνω απ’ όλα με τη βοήθεια των Τρικαλινών θα τα καταφέρει».

Για το λόγο αυτό, κάλεσε τους παραβρισκόμενους να ψηφίσουν στο δήμο Χρήστο Λάππα και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, Απόστολο Παπατόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης