Εξοργισμένος φέρεται να είναι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Το Βήμα».

«Έχω εξηγήσει πολλές φορές τους λόγους για τους οποίους στήριξα αυτή την μεταβατική κυβέρνηση περιορισμένου έργου, να γίνει το PSI, να κλείσει η δανειακή και να πάμε σε εκλογές. Εμένα θα με κρίνει ο λαός από την κυβέρνηση που θα κάνω σε δύο μήνες» φέρεται να είπε σε στενούς του συνεργάτες ο αρχηγός της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ε, δεν είμαστε το ίδιο, εμείς δεν προκαλέσαμε την κρίση δανεισμού, δεν φέραμε εμείς το Μνημόνιο και το ΔΝΤ, δεν εφαρμόσαμε εμείς αποτυχημένες συνταγές και δεν φέραμε εμείς την Ελλάδα ένα βήμα προ της εξόδου της από το ευρώ» έχει πει.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η αυτοδυναμία για την ΝΔ θεωρείται απολύτως συνυφασμένη με την προοπτική εξόδου από την κρίση και είναι βαθιά πεποίθησή του, ότι μια ισχυρή εντολή από τους ψηφοφόρους θα του δώσει τη δύναμη να διεκδικήσει αναπτυξιακές πολιτικές στην Ευρώπη, με στόχο: την αναθέρμανση της οικονομίας, την προώθηση της ανάπτυξης, της αύξησης του ΑΕΠ, της σταδιακής μείωσης του ελλείμματος και του χρέους και τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης