«Στόχος της κρίσης πέρα από την οικονομική εξαθλίωση του λαού είναι και το ξεπούλημα των φυσικών πόρων της χώρας», τόνισε σε ομιλία του στην Δράμα το απόγευμα της Κυριακής, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς.

Ο κ. Δημαράς επισκέφθηκε την πόλη και το απόγευμα μίλησε στην αίθουσα του Διοικητηρίου. Στην διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων, τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι απόλυτη ανάγκη η άμεση προσφυγή σε εκλογές, προκειμένου να αποφασίσει ο λαός. Στόχος της Κρίσης δεν είναι μόνον η οικονομική εξαθλίωση του λαού, αλλά και το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κοιτάσματα χρυσού κ.λ.π.), τα οποία βρίσκονται κυρίως σε Ιόνιο, Αιγαίο και Κρήτη. Η κυβέρνηση δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση. Είναι δοτή και στηρίζεται από δύο κόμματα σε τα οποία συνταυτίζονται σε όλα. Εάν ο κ. Σαμαράς θέλει εκλογές, μπορεί να τις προκαλέσει και αύριο το πρωί. Η Ε.Ε. έπρεπε να έχει εγγυηθεί τα σύνορα της Ελλάδας και το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Εάν γινόταν αυτό, τότε η Ελλάδα θα διασφάλιζε την Εθνική της Κυριαρχία και θα είχε τεράστια έσοδα καθώς θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ίδια τον πλούτο της. Μόνο ο Λαός, μέσω των εκλογών, μπορεί να δώσει λύση και να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας και την οικονομική εξόντωσή του, η οποία θα συνεχιστεί για τα επόμενα 40-50 χρόνια με το Μνημόνιο. Θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολες ημέρες και νέα δυσβάστακτα μέτρα. Η διαπλοκή στα ΜΜΕ είναι κατάσταση πού δημιούργησε πολλές από τις στρεβλώσεις του συστήματος. Δεν μπορεί να λειτουργήσει η Δημοκρατία με καθεστώς ελεγχόμενης ενημέρωσης και αποκλεισμούς».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης