Της Άντζελας Πεΐτση

Δύο σημαντικά ζητήματα αναμένεται να αναδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του το απόγευμα στη Βουλή σχετικά με το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και μέσων ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο θα αφορά στο γεγονός ότι «ο κ. Τσίπρας ταυτίστηκε με τη διαπλοκή», την οποία συνεχώς ενδυναμώνει ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα τη χτυπήσει. Επιπλέον θα υπενθυμίσει τον τρόπο, με τον οποίο ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να ελέγξει τα ΜΜΕ. μέσω του νόμου Παππά.

Επίσης, αναμένεται να κάνει εκτενή αναφορά στις ευθύνες της κυβέρνησης για τη συνολική κατάσταση «παρακμής και κατάθλιψης», στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Θα αναφερθεί στα τεράστια κοινωνικά προβλήματα ενώ θα τονίσει ότι «κάθε ημέρα που χάνεται, ο λογαριασμός των μέτρων μεγαλώνει, εξαιτίας της ανικανότητας, της αναξιοπιστίας και των ιδεοληψιών της κυβέρνησης», όπως αναφέρουν κύκλοι της ΝΔ. «Για αυτό, είναι αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να απαλλαγεί μια ώρα αρχύτερα η χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά» καταλήγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης