Τα χέλια του γλυκού νερού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εδέσματα στη Νοτιοανατολική Ασία. Στην Ιαπωνία, το χέλι ονομάζεται Unagi, σερβίρεται συνήθως ψητό, με σάλτσα σόγιας, τσίλι και wasabi. Στο βίντεο βλέπουμε την στιγμή που ταΐζονται τα χέλια σε ένα ιχθυοτροφείο. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, twitter, Instagram και στο Youtube. Επικοινωνήστε μαζί μας στο Viber ή στο messenger και στείλτε μας τα δικά σας video.

           
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης