Μετά το μαγείρεμα έρχεται η λάντζα και ο Nusret Gökçe έχει την δική του τεχνική μέχρι και σε αυτή τη βαρετή διαδικασία. Ο Τούρκος σεφ, γνωστός σε όλους με το παρατσούκλι Salt Bae, έγινε viral με την ιδιαίτερη τεχνική του στην προετοιμασία του κρέατος. Προτού ψηθεί, πασπαλίζει το αλάτι  από ψηλά, ώστε να κυλά από τον αγκώνα του πάνω στη μπριζόλα. Ο σεφ με την κοτσίδα, τα γυαλιά ηλίου και το κολλητό μπλουζάκι, μας δείχνει πώς να πλύνουμε τα βρώμικα πιάτα σωστά μετά από ένα γεύμα. Καθαρίζει σχολαστικά με ζεστό νερό και ένα σφουγγάρι τα πιάτα και στη συνέχεια τα στεγνώνει με μια πετσέτα μπροστά στην ομάδα του που τον αποθεώνει.

Δείτε το βίντεο στο coremag.gr!