Οι τέσσερις από τους πέντε Βρετανούς δεν φτιάχνουν το… εθνικό ποτό τους, το τσάϊ, σωστά! Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL), οι Βρετανοί δεν το βράζουν στο χρόνο που πρέπει, αλλά μόλις 5 λεπτά. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο καθηγητή, Mark Miodownik, το γεγονός αυτό δεν επιτρέπει στα 30.000 διαφορετικά χημικά συστατικά του τσαγιού να προσδώσουν στο ρόφημα τις προσδοκώμενες ιδιότητες.

Σύμφωνα με την έρευνα, η ιδανική θερμοκρασία για την πόση του τσαγιού είναι οι 65 βαθμοί Κελσίου.