Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, η Σάρα Χάρντι, γνωστή και ως η «ζαχαροπλάστισσα που έχει έρθει από την κόλαση», αποφάσισε να φτιάξει κέικ-γαλοπούλα.
«Αγαπάω αυτό που κάνω. Με τρώει η περιέργεια και δημιουργώ από σοκολάτα πράγματα που κινούν το ενδιαφέρον και αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Κάνω πράγματα που δεν μοιάζουν νόστιμα… και μετά, είναι νόστιμα!» γράφει η Χάρντι στον ιστότοπό της, που ακούει στο όνομα «The Edible Museum (Το Βρώσιμο Μουσείο)».
«Πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να κάνει κάτι που μοιάζει με ωμή γαλοπούλα… παραδέχομαι ότι δεν είναι για όλους» εξηγεί.