Φουρτουνιασμένος ήρθε το πρωί στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης κι αυτό εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων που θεωρήθηκαν από την Κουμουνδούρου χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Και μιας και βρήκε πουρνό πουρνό παπά, είπε να «θάψει» όχι λίγους αλλά επτά.

«Η κυβέρνηση είναι αυτή που ενώ ο τόπος καίγεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, εκείνη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Και ακούω κάποιους δημοσιογράφους να λένε στα κανάλια τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαφώνησαν στο θέμα της περιστολής της χρηματοδότησης των κομμάτων. Να διαφωνήσουμε σε τι; Αφού η κυβέρνηση δύο βδομάδες τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Εμείς καταθέτουμε τροπολογία που αφορά μόνο στο άρθρο 187 για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Αν η κυβέρνηση δεν τη δεχθεί, η συζήτηση θα γίνει στη Βουλή» είπε ολίγον τι εκνευρισμένα ο Νίκος Βούτσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και επειδή σας έχουν στο σκοτάδι θα σας διαβάσω την τροπολογία μας, την οποία θα πάρετε σε λίγο» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Είδομεν το φως το αληθινόν, της Κουμουνδούρου το μοναδικόν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης