«Τούρκος» έγινε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όταν άκουσε τον Βουλευτή Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνο Ουζουνίδη, να τον αποκαλεί «λίγο».

«… Εφόσον εχαρακτηρίσθην και “πάρα πολύ λίγος” για να μπορώ να απαντήσω στον κύριο συνάδελφο και στον αξιοσέβαστο Πρόεδρό του και αφού βρέθηκε εντελώς εκτός θέματος, μπορεί να επαναλάβει την ερώτηση. Ευχαριστώ πολύ» αντέτεινε εκνευρισμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φασαρία στην Ολομέλεια ξεκίνησε με το καλημέρα και με αφορμή ερώτηση που έγινε για το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης. Ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πριν μπει στην ουσία της ερώτησής του, κατήγγειλε τον υπουργό Υγείας για το διορισμό διοικητού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα του κ. Λαζόπουλου ότι δηλαδή έγινε με κομματικά κριτήρια ,αφού ο διορισμένος ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ επί Γεωργίου Παπανδρέου.

Εδώ άρχισε ο Άδωνις το κρεσέντο…

«Αιδώς, Αργείοι. Είστε μέλος ενός κόμματος που ο Πρόεδρός του διορίστηκε στα είκοσι τρία του χρόνια πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου. Εσείς λέτε να ξύπνησε μια μέρα η τότε Κυβέρνηση και να διαπίστωσε τις ηγετικές ικανότητες του κ. Καμμένου για να τον κάνει πρόεδρο διοικητικού συμβουλίου;» αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι σχέση έχει ο Καμμένος;» αναφώνησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Να φύγετε από το κόμμα αυτό αν διαφωνείτε και καταγγέλλετε με τέτοιο ύφος. Να παραιτηθείτε από το κόμμα αυτό. Να καταγγείλετε τον Αρχηγό σας. Λοιπόν, άρα να είστε πιο μετρημένος. Να πάτε να βρείτε τον Πρόεδρό σας και να του πείτε: ‘’Γιατί κύριε, δέχτηκες να διοριστείς κομματικά στα είκοσι τρία σου χρόνια;’’» συνέχισε να λέει ο Άδωνις σε έντονο ύφος, δικαιολογώντας παράλληλα και το αδιάβλητο του διορισμού του διοικητή.

«Καταρχήν, είστε λίγος για να κάνετε κριτική στον Πρόεδρό μου. Σε ό,τι αφορά τη σαπίλα των διορισμών που συνεχίζετε θα την καταγγείλω…» πρόσθεσε ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης