Δ.Κ.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είχε ευχαριστήσει τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την προσπάθεια που έκαναν το τελευταίο διάστημα για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και τη ψήφισή της. Σήμερα έβαλε στην πίτα και τρία φλουριά, αξίας 150 ευρώ για τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Τρεις λοιπόν οι τυχεροί της χρονιάς αλλά και με πολλές ευχές για όλους.

Στο διά ταύτα ο πρόεδρος μίλησε για τις εκλογές του Μαΐου και για τις εθνικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσιογράφος: Άρα έτσι η κυβέρνηση πάει μέχρι τον Οκτώβριο;
Νίκος Βούτσης(πρόεδρος Βουλής): Ως προς το Κοινοβούλιο ναι. Ως προς την οικονομία, την Ευρώπη και τα αποτελέσματα του Μαΐου (σ.σ. ευρωεκλογές/ αυτοδιοικητικές) είναι παράγοντες του μεγάλου κάδρου που όλοι σκέφτονται. Πάντως δεν υπάρχει κανένα σενάριο για εκλογές πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Εργαζόμαστε για την εξάντληση της 4ετίας».

Ο κ.Βούτσης διευκρίνισε ακόμα για το μεγάλο θέμα των ημερών με τις κοινοβουλευτικές ομάδες που χάνουν τον πέμπτο Βουλευτή τους αν συνεχίζουν να υφίστανται « ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει λήξει η εκκρεμότητα της ερμηνείας του άρθρου 15 του Κανονισμού της Βουλής και ότι ο ίδιος δεν θα κάνει τίποτα άλλο από αυτό που θα προτείνει το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης