Αφιερωμένο στην Ελλάδα είναι το τεύχος Μαρτίου του αυστραλιανού μηνιαίου περιοδικού γαστρονομίας και τουρισμού «Australian Gourmet Traveller». Το 200 σελίδων τεύχος περιλαμβάνει πληθώρα δημοσιευμάτων για την ελληνική κουζίνα, για τα παραδοσιακά ελληνικά και κυπριακά προϊόντα – ιδίως την ελιά, το χαλούμι και το κρασί – για τα ελληνικά εστιατόρια της Αυστραλίας, πολλές σελίδες με ελληνικές συνταγές, καθώς και ταξιδιωτικά αφιερώματα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, στην Αθήνα, τη Μύκονο, το Καστελόριζο και τη Μάνη.

Στο τεύχος συμμετέχουν διάσημοι Ελληνοαυστραλοί, όπως οι σεφ Γιώργος Καλομπάρης και Γιάννης Κυρίτσης, οι δημοσιογράφοι Βικτώρια Κυριακόπουλος, Τζον Μάνγκος και Τόνι Μανιάτης, ο δικηγόρος Νίκολας Πάππας, η ηθοποιός Μαίρη Κούστας κ.ά. Τα δημοσιεύματα πλαισιώνονται από πληθώρα διαφημίσεων ελληνικών προϊόντων.