Η καλοκαιρινή άδεια έχει ξεκινήσει ήδη για πολλές μητέρες από εσάς. Ωστόσο, υπάρχουν μικρά χαριτωμένα μυστικά που δεν πρέπει να ξεχνούμε. Εμείς γιατί είμαστε εδώ; Μα φυσικά για να σας τα υπενθυμίζουμε.

Θυμηθείτε… Πήραν να μυαλά σας αέρα!

1ον: Να ξεκινήσετε την μέρα σας με ένα «γερό» πρωινό. Φρούτα, γάλα και δημητριακά είναι ιδανικός συνδυασμός για να γεμίσετε ενέργεια και να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος. (Είπαμε να πάτε διακοπές λατρεμένες μανούλες, αλλά όχι να γυρίζετε με τα σωσίβια στη μέση… Αυτά αφήστε τα μόνο για την παραλία!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2ον: Να μην παραγγείλετε καφέ ή ποτό με παγάκια από τουριστικά θέρετρα, όπου η ποιότητα του νερού είναι… αμφιβόλου προελεύσεως. Δεν πρέπει να ξεχαστείτε ειδικά αν βρεθείτε σε χώρες του εξωτερικού!!! (Έχετε δει το Sex & The City… μην βρεθείτε στη θέση της κακομοίρας της Charlotte όταν πήγαν οι φίλες στο Μεξικό! Τα αξιοθέατα είναι καλύτερα από κοντά παρά από την τουαλέτα.)

3ον: Να έχετε πάντα μαζί σας ψάθα στην παραλία. Η άμμος είναι γεμάτη μύκητες και δεν πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα. (Άι χάσου μυρμηγκάκι! Ας χτίσει αλλού τη φωλιά του.)

4ον: Να μην αφήσετε το παιδάκι σας να καεί από τον ήλιο. Το δέρμα δεν ξεχνά ποτέ τα εγκαύματα που έπαθε στην παιδική του ηλικία. (Μην γίνει το μικρό σας «γαλακτομπουρεκάκι», Πίπη η φακιδομύτη…)

5ον: Να μην κολυμπάτε με γεμάτο στομάχι. Η παλιά αυτή ρήση είναι σοφή. Η θάλασσα θέλει σεβασμό και προσοχή όσο καλό κολύμπι κι αν ξέρετε… γοργονίτσες μου. Τα μάτια σας δεκατέσσερα για σας και τα μωράκια σας. (Να δίνετε τροφή στα ψαράκι όχι να γίνετε εσείς…)

6ον: Αφήσετε πίσω το άγχος. Να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φαγητό – με μέτρο γουρουνίτσες μου, τον ήλιο – αποφεύγοντας την σκοτεινή πλευρά του, τον σύντροφό σας – γιατί εκτός από μητέρες είστε και γυναίκες και φυσικά τα παιδάκια σας… μετά θα μεγαλώσουν και θα τα κυνηγάτε να σας κάνουν παρέα. Αξίζει να αφιερώσετε αυτές τις στιγμές σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

7ον: Και να χαμογελάτε γιατί αυτό κάνει τους άλλους να ανησυχούν… (Αυτό για την κουνιάδα σας την φαρμακομύτα!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μωράκια σας θα ξετρελαθούν περισσότερο με τον χαλαρό εαυτό σας, αρκεί να είστε έτσι κάθε μέρα και όχι μόνο στις διακοπές!

Χαλαρά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης