Τα μωρά που ταΐζονται από τους γονείς τους για πολύ μεγάλο διάστημα με κουτάλι και τροφές σε μορφή κρέμας, κινδυνεύουν μεγαλώνοντας να γίνουν παχύσαρκα και να έχουν κακές διατροφικές συνήθειες.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μίας νέας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Swansea στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι μελέτησαν στοιχεία από 298 παιδιά, μεταξύ 6 και 12 μηνών, που προχώρησαν στον απογαλακτισμό με τη μέθοδο «babyled» σε σχέση με όσα ταΐζονταν με την παραδοσιακή μέθοδο με λιωμένα φαγητά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μέθοδος «babyled» που πιθανότατα μας φαίνεται περίεργη, ακόμη και επικίνδυνη για τα μωρά, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο και προτρέπει τις μαμάδες αντί για λιωμένα φαγητά να δίνουν στα μωρά τους κομματάκια από διάφορες τροφές και…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης