Τα πειράγματα του Μισέλ Πλατινί για την εικόνα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο δέχεται ο Μάριο Λευκαρίτης. Ο Κύπριος αντιπρόεδρος της UEFA και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA δήλωσε ότι ο πρόεδρος της UEFA του κάνει πλάκα για την Ελλάδα, αλλά ο ίδιος του απαντάει καταλλήλως.

«Ο Πλατινί μού κάνει πλάκα για την Ελλάδα, αλλά εγώ του απαντάω για την Εθνική Γαλλίας κι έτσι σταματάει» είπε ο Λευκαρίτης και μίλησε στη συνέχεια για τα προβλήματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

«Τα πιο σημαντικά προβλήματα βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις και όχι στην περιφέρεια. Ένα από τα προβλήματα είναι η ανεπάρκεια της ηλεκτρικής ενέργειας, αφού ακόμη και στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας υπάρχουν διακοπές και χρησιμοποιούνται οι γεννήτριες».

Ο Μάριος Λευκαρίτης θα παρακολουθήσει τον απογευματινό αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τη Νιγηρία, μαζί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, αλλά και τον πρόεδρο της Αφρικανικής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, Ίσα Χαγιάτι.