Προτείνει ο Keyser Soze…

Η μέρα ξεκινάει με άλλο ένα “mundial classico”, όπως το χθεσινό ανάμεσα σε Ολλανδία και Βραζιλία. Γερμανία και Αργεντινή είναι δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις των Παγκοσμίων Κυπέλλων και έχουν τη δική τους προϊστορία σε αυτό. Κρίμα που το σημαντικότερο ματς της ημέρας είναι και πάλι απογευματινό, αφού, όπως και να το κάνουμε, οι σπέσιαλ πίτσες…εεε..συγνώμη, βραδιές εννοώ, με μεγάλα παιχνίδια είναι σήμα – κατατεθέν για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργεντινή – Γερμανία

Είναι πάγια αρχή μου, να θεωρώ, ότι σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, ειδικά σε ουδέτερη έδρα, το “Χ” έχει τις περισσότερες πιθανότητες να έρθει. Και επειδή φτάσαμε, πλέον, να παίζεται η πρόκριση στον ημιτελικό του Μουντιάλ και κανείς δεν έχει όρεξη για πολλά ρίσκα, το 3,10 που βρίσκω στον ΟΠΑΠ είναι καλή επιλογή. Η Αργεντινή θα προσπαθήσει να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και θα επιχειρήσει περισσότερα σουτ από τους Γερμανούς. Αν όμως δεν σπάσει το ρόδι και σήμερα ο Μέσι, τότε δύσκολα θα πετύχει πάνω από ένα γκολ. Οι Γερμανοί έχουν μακράν τους καλύτερους αυτοματισμούς στην επίθεση από κάθε άλλη ομάδα και θα βάλουν και αυτοί τουλάχιστον ένα γκολ. Οπότε το 1,60 του “να σκοράρουν και οι δύο” είναι ένα από τα πιθανότερα σενάρια. Για ρίσκο επιλέγω το “2/Χ” για “Ημίχρονο/Τελικό” (12,00). Οι Γερμανοί θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για αντεπιθέσεις στο πρώτο μέρος και μπορούν να προηγηθούν.

Παραγουάη – Ισπανία

Καθαρό φαβορί η Ισπανία, αλλά το 1,40 για τη νίκη της είναι πολύ χαμηλό. Οι Ισπανοί θα έχουν σίγουρα την κατοχή της μπάλας υπέρ τους και θα κερδίσουν πολλά φάουλ. Οι Λατίνοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν τα πλάγια και θα αναγκάσουν την Ισπανία να επιτεθεί από τον άξονα, όπου υπάρχει λιγότερος χώρος. Πρώτο λόγο στο παιχνίδι έχει το 1,75 του να επιτευχθούν “2-3 γκολ” συνολικά, ειδικά από τη στιγμή που το ενδεχόμενο “να σκοράρει μόνο η Ισπανία” είναι χαμηλά (1,95). Για να ψάξουμε το ρίσκο σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να βουτήξουμε στα βαθιά. Οι αρκετές επιθέσεις, που πιστεύω θα αναγκαστούν να βγάλουν οι Ισπανοί από τον άξονα και οι κάθετες εφορμήσεις του Φάμπρεγκας “από την πίσω γραμμή” κάνουν το 20,00 του να σκοράρει πρώτος να μοιάζει “λουκούμι”. Αλλιώς, επιλέξτε τον Ινιέστα στο 12,00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασική πρόταση:

Αργεντινή – Γερμανία: “Να σκοράρουν και οι δύο” (1,60)

Παραγουάη – Ισπανία: Να μπουν “2-3 γκολ” (1,75)

Ρίσκο:

Αργεντινή – Γερμανία: “2/Χ” για “Ημίχρονο/Τελικό” (12,00)

Παραγουάη – Ισπανία: Πρώτος σκόρερ ο Φάμπρεγκας (20,00)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης