Με στόχο μία θέση στο βάθρο θα αγωνιστεί η Εθνική Σερβίας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, στη δεύτερη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Οι «πλάβι», με κεκτημένη ταχύτητα από το Ευρομπάσκετ του 2009, όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, θα προσπαθήσουν να λάμψουν και στα γήπεδα της γείτονος χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, εδώ που τα λέμε, διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να φτάσουν στην επιτυχία.

Αφενός γιατί στον πάγκο τους έχουν τον από φέτος τεχνικό του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, για τον οποίον δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, και αφετέρου διότι το ρόστερ τους απαρτίζεται από αρκετούς ταλαντούχους παίκτες.

Πρώτα «βιολιά» των «πλάβι» είναι οι… φασαριόζοι, Μίλος Τεόντοσιτς, και Νέναντ Κρστιτς, οι οποίοι έβαλαν το χεράκι τους, προκειμένου το πρόσφατο φιλικό με την Ελλάδα να μετατραπεί σε… εμπόλεμη ζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή:

Νέναντ Κρστιτς (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Νεμάνια Μπιέλιτσα (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκο Κέσελι (Ολυμπιακός), Μίλαν Μάτσβαν (Χέμοφαρμ), Στέφαν Μάρκοβιτς (Χέμοφαρμ), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Ραντνίτσκι), Ιβάν Πάουνιτς (Άρης), Κόστα Πέροβιτς (Βαλένθια), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Ζελέζνικ), Αλεκσάνταρ Ράσιτς (Παρτιζάν Βελιγραδίου), Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Καχασόλ), Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός), Μιλένκο Τέπιτς (Παναθηναϊκός), Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης