«Φτιαγμένη» για μετάλλιο είναι η εθνική μας ομάδα μπάσκετ, η οποία με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στα φιλικά της παιχνίδια έδειξε τα… δόντια της, εν όψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Αν και στο «στρατόπεδο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κρατούν χαμηλούς τόνους, άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να ανέβουν στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και απολύτως δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε, καθώς η ομάδα μας θα παραταχθεί στη γειτονική χώρα με το οπλοστάσιο της να είναι πλήρες.

Στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας θα φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο και πάλι οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Κώστας Τσαρτσαρής, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, όπου η ομάδα μας κατέκτησε την τρίτη θέση.

Παίκτες-κλειδιά για την ομάδα μας είναι ακόμη και οι Βασίλης Σπανούλης, Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνης Φώτσης, καθώς και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος δείχνει αναγεννημένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας, Γιόνας Καζλάουσκας, περιμένει πολλά και από τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ: τους Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Καλάθη, οι οποίοι μοιάζουν πιο ώριμοι από ποτέ κι είναι έτοιμοι να δώσουν κι αυτοί λύσεις.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα στηριχθεί στον επιθετικό πλουραλισμό της και στην καλή άμυνα, στοιχεία, που μαζί με την ταχύτητά της μπορούν να αποτελέσουν το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Η αποστολή:

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης (Μπιλμπάο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Κώστας Καϊμακόγλου (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Νίκος Παππάς (Κολοσσός Ρόδου), Στράτος Περπέρογλου (Παναθηναϊκός), Γιώργος Πρίντεζης (Ουνικάχα Μάλαγα), Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Κώστας Τσαρτσαρής (Παναθηναϊκός), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης