Πρότυπο ανάπτυξης & δυναμικού επιχειρηματικού πλάνου
Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη νέα πρότυπη μονάδα γιαουρτιού που κατασκεύασε στις Σέρρες που, με τη λειτουργία της, θεμελιώνει το όραμα της να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά ελληνικού γιαουρτιού.
Η επένδυση της Κρι Κρι πραγματοποιήθηκε στο χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεών της στις Σέρρες και περιλαμβάνει την κατασκευή νέας, υπερσύγχρονης παραγωγικής μονάδας, με τους αναγκαίους αποθηκευτικούς χώρους υλικών και ετοίμων προϊόντων, συνολικής κάλυψης 12.000 τ.μ. Το νέο εργοστάσιο γιαουρτιού έχει διπλάσια παραγωγική δυναμικότητα από το προηγούμενο και στην πλήρη λειτουργία του θα απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους.
Στον κλάδο του γιαουρτιού η Κρι Κρι έχει ισχυρή πανελλαδική διανομή, με διαρκώς ανοδικά μερίδια αγοράς, καθώς και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 10 χώρες (με πιο σημαντικές Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Ιράκ). Το νέο εργοστάσιο ενισχύει ακόμη περισσότερο την αναπτυξιακή της δυναμική, διευρύνοντας τις δυνατότητες ανταπόκρισης στη ζήτηση και καθιστώντας ευχερέστερη την αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της.
Τι είναι το γιαούρτι με 100% Ελληνικό γάλα ημέρας;
Η Kρι Kρι εξελίσσει την παράδοση παράγοντας γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από ολόφρεσκο γάλα που συλλέγει καθημερινά από τις φάρμες του νομού Σερρών. Ακριβώς επειδή το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες, του αρκεί μία παστερίωση μόνο, ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τη διατροφική αξία των γιαουρτιών Κρι Κρι, καθώς έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, τα οποία συμβάλλουν σε μια σωστή διατροφή! Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι, με τεχνολογία αιχμής, που σέβεται και εξασφαλίζει την αγνότητα της φύσης. Μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται και το γιαούρτι κλείνεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες!