ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Με όλη μου την συμπάθεια στον εξαιρετικό συνάδελφο Γιάννη Σινάνη του ΣΚΑΪ φέρνει τόσο «γούρι» που πρέπει να κάνει μια επίσκεψη στην Μέρκελ!(υπάρχουν πολλές φήμες και πολλές πληροφορίες για τις ξεχωριστές ικανότητες του συναδέλφου αλλά ….)
Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με το ΚΑΡΑΒΙ ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ παραλίγο να πήγαινε «αύτανδρο»
Τι τύχη είχαν αυτοί οι άνθρωποι και αυτό το καράβι!!!Σε πέντε νησιά έπρεπε να φτάσει …φορτωμένο, με ψηφοφόρους για Μυτιλήνη ….και του έμελλε να πάθει τέτοιο κατατρεγμό, σαν να ήταν βαφτιστήρι του Μητσοτάκη!!!

Μέχρι και τα νησιά άλλαξαν θέση για να μην μπορέσει να «δέσει» και να αποβιβάσει . Στο νησί που παραλίγο να «δέσει», «τράκαρε» για να καθηλωθεί εντελώς μετά , καταμεσής του πελάγου εξαιτίας του καιρού , με τους ψηφοφόρους να συνομιλούν με τα ψάρια!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο «παρακολουθούσε» την πορεία του πλοίου ο Σινάνης, τόσο οι περιπέτειες της «Νήσου Χίου» μοιάζανε να ξεπερνάνε τα παθήματα του Γκούφη!

ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΑΡΔΑΜ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ:
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Σία Κοσσιώνη, αποκαλώντας την ΚΑΣΩΝΗ!και του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρόεδρο των νεφροπαθών , ο οποίος φέρει το επίθετο «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ», τον αποκάλεσε «κύριε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟ» ….Φυσικά και δεν δυσανασχέτησε ο προσκεκλημένος γιατί πως να επιχειρηματολογήσει :»Με λένε Καραγκιόζη και όχι Καραγκιοζόπουλο»;

ΕΝΔΙΑΡΕΡΟΥΣΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Παπακώστα στο Σταρ, το απόγευμα της Κυριακής , με μαλλιά σε στυλ «ατημέλητες μπούκλες» και με «ρίζα» πέντε δάχτυλα , στο «έλεος» του Γιάννη Κανελάκη, ο οποίος σε απόλυτο παροξυσμό θυμού, παραλίγο να την «ξεμαλλιάσει».

Η κυρία Σία Κοσσιώνη στο ΣΚΑΙ , τόσο εξαιρετικά ντυμένη και τόσο εξαιρετική στην διαχείριση της κουβέντας από νωρίς το απόγευμα που το «μπικουτί» το μόνο που σημειώνει είναι «Μπράβο κορίτσι μου»!

Η Όλγα Τρέμη στο Μega, επεχείρησε να αποτελέσει την «σοβαρή –σέξυ» πρόταση για εκείνες που το επιθυμούν.
«Της μουρλής το πανηγύρι» στο συγκεκριμένο κανάλι γύρω στις 11 και 12 το βράδυ όταν η κυρία Ελενα Κουντουρά με την χαρακτηριστική φωνή, πίπιζας, μιλούσε ταυτόχρονα «πάνω σε πέντε»!!!

Η Λιάνα Κανέλλη! Αυτή συνεχίζει να είναι «σατανική» στις εμφανίσεις της ! Πήγε στο mega , ντυμένη με εκρηκτικό κόκκινο σακάκι το οποίο «σέταρε» με εκρηκτικό κόκκινο κραγιόν. Ταίριαξε δηλαδή , το σειρίτι του ντεκόρ με το ρούχο και το κραγιόν. Είσαι «έγκλημα» κούκλα μου τέλος!

H Πόπη Τσαπανίδου, επέλεξε μπλε φόρεμα , με τα υπέροχα μαλλιά της , ελεύθερα και πάντα ωραία , αλλά ….πολύ αποκαλυπτική από την μία πλευρά του μπούστου! Είναι πολύ σέξυ γυναίκα!

«Στο κοινό» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ, νωρίς το απόγευμα , τα κορίτσια που καθόντουσαν , σταυροπόδι , πίσω απο τον Γιώργο Τράγκα και τους υπόλοιπους καλεσμένους , (ως κοινό) , «ζήσανε» στιγμές θλίψης, αντίστοιχες με τα συναισθήματα που ένιωθε η Μαρία Μαγδαληνή την Μεγάλη Παρασκευή .. ΠΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ πέρασαν αυτά τα παιδάκια!
Γυμνούτσικα , με στενά κοντά φουστάκια, με κόκκινο μανικιούρ , ώωωωρες έμειναν ασάλευτα… Ευτυχώς που τα απελευθέρωσε η ελληνική ταινία «γάμος αλά ελληνικά».

Η Μαρία Χούκλη στο Αντένα , γυάλιζε . Φορούσε ένα κοστούμι, σαν σατέν μου έμοιαζε …Δεν «έστεκε» όμως στην κάμερα.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος , στην ζούγκλα , ήταν νομίζω ο πιο εκκεντρικά ντυμένος καλεσμένος σε πάνελ . Κίτρινο πουκάμισο με στάμπες λουλουδιών και με σκελετό γυαλιών λευκό.

Με τον ίδιο λευκό σκελετό γυαλιών δίπλα στον Γιάννη Παπαδόπουλο και ο Αντρέας Ρουμελιώτης , δείχνανε σαν «δίδυμοι πιγκουίνοι»!

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, «απάντησε στιλιστικά» τολμώντας να εμφανιστεί με τα μπράτσα ακάλυπτα, φορώντας ένα υπέρκομψο μπλε – πράσινο φόρεμα ! Σημειολογικώς κρατήθηκε στο ύψος των περιστάσεων γιατί ως επιλογή χρώματος ήταν κοντά στον νικητή και όχι τόσο μακριά από τον πράσινο ήλιο , καθώς το χρώμα έμοιαζε σμαραγδί.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης, πάλι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξει το χρώμα στα μαλλιά . Κάτω από τους τηλεοπτικούς προβολείς , η περιοχή κοντά στην ρίζα έμοιαζε «κομοδινί».

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΕΜΜΟΝΗ ΜΟΥ!
Συνεχίζεται το διαζύγιο του ΣΚΑΙ με τα ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ «ΕΦΕ» ΤΟΥ ΑΛΦΑ
Με τις φωτογραφίες που με την ένδειξη (x) καταλαβαίναμε αμέσως ποιοί ΔΕΝ μπήκανε στην Βουλή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης