ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ALPHA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «κανάλι της Κάντζας» μια σειρά συσκέψεων ήταν σε εξέλιξη τις τελευταίες 48 ώρες.

«ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ»… που αποτέλεσε και την πρώτη ουσιαστική συνάντηση του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος του ALPHA με τους διευθυντές προγράμματος του σταθμού,  αποφασίστηκε να προχωρήσουν στη διαδικασία της εθελουσίας εξόδου για εκείνους που έχουν συμβάσεις αορίστου.

Το μέτρο αυτό κρίθηκε ως αναγκαίο. Οι νέοι ιδιοκτήτες του σταθμού, αποφάσισαν να περάσουν στην εφαρμογή του μέτρου αυτού το επόμενο δεκαπενθήμερο. Η τακτική που θα ακολουθηθεί, είναι η εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διευθυντές του κάθε τμήματος θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους, για να συνεκτιμήσουν τις οικογενειακές ανάγκες του εργατικού δυναμικού, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων.

Η τακτική της λίστας με ονόματα θεωρήθηκε άκομψος τρόπος και γι αυτό το λόγο δόθηκε η εντολή στους επικεφαλής των τμημάτων να προχωρήσουν σε προσωπικά ραντεβού με το προσωπικό.

Αν τώρα κάποιο πρόσωπο επιλέξει να περάσει σε εθελουσία και ο σταθμός κρίνει απαραίτητη την παραμονή του, θα υπάρξει διαπραγμάτευση.  

Η διάρκεια είναι καθορισμένη και δε θα ξεπεράσει τις 15 μέρες… Είχα γράψει και παλιότερα ότι ο κύριος Σπίνερ είχε καθορίσει την 15η Φεβρουαρίου ως μέρα πλήρους αποτίμησης της πορείας του καναλιού.

Αυτά είναι προς το παρόν τα νεότερα από το «μέτωπο» του ALPHA, ο οποίος διατρέχει το διάστημα της προσαρμογής στις νέες οικονομικές συνθήκες.     

«ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ» στη Ναταλία ο ΑΝΤ1;

Ααααααα… με συγχωρείτε κυρίες μου. Εγώ το απόγευμα κάθισα στο γραφειάκι μου, πολύ καταπονημένη από βαθιά υπαρξιακά ερωτήματα όπως: Φυγάδευσε ο Αντρέας τελικά τη Δήμητρα από το «κολαστήριο» της Λαμπίρη; αλλά… και γαληνεμένη, καθώς η δήλωση – βόμβα της Ευγενίας Μανωλίδου, ότι θα δουλέψει στην τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν… έμοιασε να ηρεμεί ως ένα βαθμό τις διαταραγμένες σκέψεις μου.

Ανακουφισμένη λοιπόν από το γεγονός ότι η «Παρθενοπιπίτσα του Αδωνίδος» καβάντζωσε για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά… άνοιξα την τηλεόραση. Και πού πέφτω;… Πέφτω λοιπόν πάνω στον ΑΝΤ1, την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Ναταλία Γερμανού.

Η Τατιάνα είχε ετοιμάσει… βεγγέρα για τη Ναταλία. Η Γερμανού είχε πάει εκεί με όλους της σχεδόν τους συνεργάτες, (όχι η Σίσσυ  Χρηστίδου) δεν ήταν. Τα βίντεο που αφορούσαν στη ζωή της Ναταλίας πολλά, πάρα πολλά και σημαντικά.

Σκέφτηκα λοιπόν… (ουπς) το πιάσαμε το πρώτο λανσάρισμα. Και επειδή οι εποχές είναι πονηρές, νομίζω ότι το να δούμε τη Ναταλία στον ΑΝΤ1 μοιάζει πολύ πιθανόν.

Φυσικά, γνωρίζω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα οι «Γερμανοί» ήθελαν να συζητήσουν με τη Ναταλία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας το «ΝΑΤΑΛΑΚΙ» αρέσει και για τη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Αυτή τη χρονική στιγμή, η Ναταλία θα πρέπει να ακούσει, να δει την οικονομική προσφορά και να αποφασίσει με κριτήριο το πού και με ποιους νοιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΣΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥΣΗ

την εκπομπή πάλι… οι κυρίες που επιμελούνται τα «κουλά βίντεο» αξίζουν συγχαρητήρια. Η Μαρία Αντωνάκη και η Κλάρα Ασημακοπούλου… «ζωγράφισαν» με το βίντεο σήριαλ που αφορούσε στην «αρπαγή της Δήμητρας» από τον ωραίο Αντρέα αλλά και το «Πάμε πακέτο» όπου Τατιάνα και Βίκυ Χατζηβασιλείου, έδειχναν… ίδιες! Μα ίδιες… Αυτό το φαινόμενο μπορεί να έχει να κάνει με το σουξέ. Όσο πιο ψηλά… τόσο πιο ίδιες!!

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΛΗΜΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΟΥ! (ρεπορτάζ)

Ο Στρατής λοιπόν έφερε μια αποκλειστικότητα. Συνομίλησε με το γαμπρό του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τα ντοκουμέντα εκείνα που θα καταθέσει στον εισαγγελέα, καθώς η οικογένεια εκτιμά ότι ο Γεωργιανός δεν ήτανε μόνος του τη νύχτα του εγκλήματος.

ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΗΜΝΙΟΥ

Αυτό που είναι συγκλονιστικό, είναι η ηδονιστική σχέση που έχει ο Στρατής με τις λέξεις. Κάποια στιγμή φοβάμαι ότι ο Στρατής θα… συνευρεθεί με λεξικό…

ΕΜΜΟΝΗ 1η

Τον μαγεύουν οι επιθετικοί προσδιορισμοί, τα επιρρήματα και τα τριτόκλιτα… Την περσινή τηλεοπτική σεζόν… τον είχα βαφτίσει «ήτο»… Ο Στρατής ποτέ δε χρησιμοποιεί το «ήταν»… αγοράζει ένα «ήτο» και το κολλάει παντού.

ΕΜΜΟΝΗ 2η  

Ο Στρατής… δημιουργεί «εικόνες». Εγώ όταν θέλω να αποχαιρετίσω καλεσμένο, του λέω ένα «ευχαριστώ» και… έξω από τη σύνδεση. Ο Στρατής με χαμηλωμένο βλέμμα και υγρή φωνή λέει: «Σας ευχαριστώ που με τη διαλλακτικότητα των συνημμένων μηνυμάτων που μας αποστείλατε με σεμνό μεν αλλά κατανοητό τρόπο, μάθαμε πώς κλείνει μια ακόμη σελίδα στη βίβλο της ζωής σας, μιας ζωής που το μαύρο με το γκρι και το τρικολόρε εκστασιάζονται αλλεπαλλήλως»…

ΕΜΜΟΝΗ  3η

Αν του καρφωθεί «να σου τηλεφωνήσει»… και εσύ κάνεις τσίσα… θα βρεις 157 κλήσεις στο κινητό από το ρεπόρτερ Στρατή.

ΕΜΜΟΝΗ 4η

Φοράει τόνους αρώματος που μυρίζει βιολέτα.

ΑΛΛΑ… όταν θέλει να βγάλει πληροφορία… όταν θέλει να έχει είδηση, μπορεί να ντυθεί «θάμνος», «στρουμφάκι», «κοντορεβιθούλης», «χελώνα»… αρκεί να καταφέρει να «περάσει» στο χώρο του ιδιωτικού… μετρώντας τα άπλυτα, τα βρώμικα, τα κακολερωμένα…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τη φανατική αναγνώστρια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, που είναι κολλητή του Σήφη, ο οποίος στους καλλιτεχνικούς κύκλους κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο «Άλεξ – Ριχάρδος – ο Λεοντόκαρδος», για την ανάδειξη των αποκλειστικών ειδήσεων της σελίδας. Αυτό το γράφουμε, γιατί τελικά ένα θηλυκό μυαλό είναι «θηλυκό» μυαλό.

Αφεντικό… δε σου μίλησα σήμερα, γιατί «έχουνε πάρει φωτιά τα νύχια μου»… Θα χρειαστώ σε λίγο να βάλω τρίτο χέρι, γιατί είμαι πολύ… πολύφερνη… Αλήθεια, κάποια στιγμή κρυφάκουγα, (δες τώρα προστυχιές)… κάποιοι άντρες συνάδελφοι, νομίζοντας ότι δεν ακούει «γυναίκα» συζητούσαν για το σε ποιο αυτοκίνητο, ποιας μάρκας το «κάνεις» πιο άνετα… (Το Καγιέν μπροστά έχει πρόβλημα, γιατί έχει ένα… μαρκούτσι στη μέση που πιάνει χώρο… η φίλη μου και συνεργάτιδά μου, που μπήκε στο γραφείο, επεσήμανε ότι «ξεχνάμε τα διθέσια», ααα… αφεντικό, η εμπειρία φαίνεται…)

Αφεντικό, να σου πω κάτι…; Όταν πηγαίνω βόλτα το σκύλο στο βουνό… βλέπω κάτι χωμένα αυτοκίνητα κάτω από δέντρα… Αυτό που θα ήθελα εγώ ως περιπατητής βουνού να αναδείξω… είναι ότι δεν έχει σημασία η μάρκα… σημασία έχει να θολώνουν τα τζάμια… Εγώ με το Ρομέο (Ρομέο ονομάζω το ντόπερμαν)… έχουμε βγάλει στατιστικό δείγμα… Ποιες μάρκες θολώνουν και ποιες δεν…

ΩΡΑΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

«Επιτέλους χάσαμε»!!  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης