ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Ευτυχώς που κατακάθισαν οι αγωνίες μου για τις μεγάλες ειδήσεις που «βγήκαν» στον αέρα σήμερα.
Καταρχάς το διαδίδω, για όσους δεν προλάβατε να το ακούσετε η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ δήλωσε στο πρωινό του Αντένα (Σίσσυ Χρηστίδου – Χρήστος Φερεντίνος), ότι ΔΕΝ έχει σχέση με Κύπριο επιχειρηματία και ΔΕΝ έχει ΚΟΝΤΡΑ με την Δέσποινα Βανδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(ΟΥΦ …ένα – ένα να μπαίνουν στην θέση τους τα θέματα) και Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ στο «πρωινό μου» στο μεγάλο κανάλι δήλωσε ότι ΕΙΝΑΙ σε σχέση.

(Όπως βλέπετε το «μπικουτί» συνεχίζει να αναμεταδίδει τις ειδήσεις που όλοι θέλετε να ξέρετε για να προγραμματιστείτε).

ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ!
Η αποκάλυψη με βρίσκει απροετοίμαστη από την εκπομπή «Φώτης και Μαρία live».
H EFI THODI ή ΕΦΗ ΘΩΔΗ παραλίγο να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ μετά από πρόταση του Φώτη Μεταξόπουλου (σύμφωνα με ισχυρισμούς της Εφης, δηλώσεις της οποίας αναμετέδωσε η εκπομπή).
Στο συγκεκριμένο μιούζικαλ ΔΕΝ θα τραγουδούσε μόνο, ΘΑ ΧΟΡΕΥΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ, (εγκαταλείποντας το «σέικ»).
Τέλεια η Πόπη Τσαπανίδου ακόμη και με total Black. Την είδα το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της και σκέφτηκα ότι «χαλαρά» θα μπορούσε να έχει κάνει σειρά διαφημιστικών για προϊόντα μαλλιών.
Αν και φορούσε μαύρα και αν το μαύρο το θεωρώ επικίνδυνο ως τηλεοπτικό χρώμα , της πήγαινε εξαιρετικά. Πολύ σωστή επιλογή που εναρμονιζότανε και για τις ειδήσεις που μετέδιδε.

Από την μία τα οικονομικά και από την άλλη στο κοινωνικό ρεπορτάζ, ο φερόμενος ως παιδεραστής – εκπαιδευτικός από την Κρήτη, δεσπόζει ως είδηση σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου το απόγευμα, από την εκπομπή της «Μίλα» στο Σταρ, αναφέρθηκε στον φερόμενο ως παιδεραστή, ο οποίος προς το παρόν φέρεται να έχει κακοποιήσει περισσότερα από 80 παιδιά, εστιάζοντας στις ποινές που έχουν επιβληθεί σε ορισμένους κατηγορούμενους για έγκλημα παιδοφιλίας ή παιδεραστίας.

ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

«Αν κάποιος Αθηναίος προσβάλλει έναν ελεύθερο νέο, τον καταγγείλει εγγράφως ο κηδεμόνας του παιδιού στους θεσμοθέτες και τον καταδικάσει το δικαστήριο ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΚΑ ΔΗΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. Για τους ίδιους λόγους είναι ένοχοι και εκείνοι που κακομεταχειρίζονται τους δούλους.

Οι διδάσκαλοι να μην ανοίγουν τα σχολεία πριν ανατείλει ο ήλιος και να τα κλείνουν πριν από την δύση. Να μην επιτρέπεται σε όσους έχουν μεγαλύτερη ηλικία από τα παιδιά να εισέρχονται στα σχολεία. Εάν κάποιος παραβεί αυτή την απαγόρευση και εισέλθει στο σχολείο, θα τιμωρείται με την ποινή του θανάτου. Επίσης οι επικεφαλής της παλαίστρας να μην επιτρέπουν, επ ουδενί λόγο, σε κανέναν ενήλικο να κάθεται μαζί με τα παιδιά στις Εορτές του Ερμή. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί ο επικεφαλής της παλαίστρας είναι ένοχος παραβάσεως του νόμου περί διαφθοράς των ελευθέρων παίδων».
(Αισχίνου, Νόμος Αττικού Δικαίου – Κατά Τιμάρχου 12).

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
Μέχρι στιγμής μου μοιάζει ο Αlpha να είναι ωφελημένος από το κενό που άφησε το Alter.

H S&P (μεγάλος οίκος διεθνούς αξιολόγησης)
Προτείνει να μπούνε 15 Ευρωπαϊκές χώρες υπό επιτήρηση
Ο BAROSO «λυσσάει» να βγει η Ελλάδα από την «ζώνη του Ευρώ» και το «μπικουτί» αναρωτιέται:

Εφόσον οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης υποστηρίζουν ότι εμείς και άλλοι 15 φαλιρίσαμε, γιατί δεν μαζευόμαστε οι φαλιρισμένοι να διαγράψουμε τα χρέη και να πάμε «φτου και από την αρχή». Δεν χρωστάω, δεν χρωστάς, δεν χρωστάμε…

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ για το πρόβλημα:

1. φτιάξτε «μίνι ενυδρεία στο σπίτι σας»
2. φυτέψτε στην βεράντα σας μπαμπού
3. Αν από την είσοδο του σπιτιού σας φαίνεται ο φούρνος, ΚΛΕΙΣΤΕ την πόρτα ή βάλτε πόρτα
4. Καλέστε άμεσα υδραυλικό για να σας σφίξει τις βρύσες. Αν τρέχει βρύση ή καζανάκι μπορεί να χάσετε μεγάλα ποσά
5. Να μην υπάρχουν δοκάρια πάνω από το γραφείο, το κρεβάτι και την είσοδο.
Αυτές είναι μερικές συμβουλές που η φιλοσοφία του φενγκ σούι προτείνει για να μην μας φεύγουν τα λεφτά που δεν έχουμε.
(Δεν έχετε παράπονο , σήμερα , έχω ενημέρωση για όλα τα γούστα. Ακόμη και για Κινέζους αναγνώστες, ακόμη και για αραιολάτρες, ακόμη και για εναλλακτικούς).

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ποιός θα λυπηθεί τους εκατοντάδες καταστηματάρχες που είναι σε απόγνωση; Κουράστηκα πολύ, μα πολύ πια…να σπάνε μάρμαρα με βαριοπούλες για ακόμη μία φορά. Είναι τόσο τραγικό να σου απαγορεύουν ακόμη και την αγανάκτηση… Μας πιάνει η ψυχή μας πια στην θέα μιας πόλης που δυο μέρες τουλάχιστον κάθε βδομάδα στο Σύνταγμα, αυτοί που συχνάζουν είναι κουκουλοφόροι και αστυνομικοί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12 το μεσημέρι.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ; Μήπως ζούμε στην εποχή όπου τα φάρμακα δεν μπορούν να καταπολεμήσουν τα παθογόνα μικρόβια; Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και την κουβέντα θα συντονίσει η πρόεδρος Ελένη Σπανοπούλου.

Το «μπικουτί» θα είναι εκεί γιατί το θέμα μας αφορά όλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης