ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Όσοι λέτε «καλό φθινόπωρο» είστε άσχετοι γιατί, σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες, το καλοκαίρι ολοκληρώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης όσοι είστε αναλφάβητοι να μάθετε ότι η λέξη μ@@@@ι, προκύπτει από την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, όπου η μνους ήταν το «ελαφρύ γουνάκι»…

Επειδή τα νεύρα κανενός δεν είναι καλά, σας το ξαναγράφω ότι ο «διπλανός μου στο κρεβάτι» εκτός από το ότι με ξυπνάει βιαίως τα ξημερώματα για την έλλειψη «σούπερ» από την οθόνη του ΣΚΑΙ, το βράδυ πριν κοιμηθώ και εκμεταλλευόμενος πλήρως τις ελλείψεις αντιστάσεων που έχω, μου ζητάει να τον ρωτήσω την ετυμολογία των λέξεων, για να τσεκάρει αν στα Αρχαία Ελληνικά είχα 17,5.

ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ (ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΜΗΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ) ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ και
ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΑΝ !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Είδα φωτογραφία του Κώστα Φραγκολιά , με δίπλα του να έχει μια αγαπημένη ξανθή «παναγιά» όπου η είδηση ήταν ότι το χέρι ΤΗΣ, ήταν ανάμεσα από τα ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ !!!

• Έμαθα ότι η καλλιτέχνιδα Κατερίνα Στικούδη, δυσαρεστείται που αναδεικνύεται το ποπουδάκι της και όχι οι φωνητικές της ικανότητες και οι καλλιτεχνικές ταυτόχρονα. Τώρα γιατί εγώ δεν θυμάμαι να έχει κάνει τουρνέ το «ποπουδάκι» της Χαρούλας Αλεξίου, είναι που μεγάλωσα ή είναι που δεν ξέρω να εκτιμώ τα ταλέντα των ανθρώπων γύρω μου.

• Η Άντζελα Δημητρίου, εμφανίστηκε στην πίστα με ταγιέρ γυαλιά και χαμηλό σινιόν ! ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ !!! Απειλείται και από την Άντζελα Δημητρίου Γέλασε κανείς;;;; Α είπα. Γιατί η Άντζελα μιλάει καλύτερα ελληνικά από μερικές που έχουν πλασαριστεί με το «σώμα γαρίδας» ( όπως μου έλεγε και ένα παιδί της πιάτσας μελαχρινό προχθές ). Θέλω την Δημητρίου στις ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ !!! Αυτό θα πει ανατροπή, κύριε Πρετεντέρη μου !

• Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ και πάλι σε εξώφυλλο με μπικίνι. Αυτό το θέμα με τις διακοπές της Ελένης θα το κοιτάξω με την γιατρό μου, μόλις βρω να «μπουκάρω» για ραντεβού. Το πρώτο «κοντινό» που μου δίνει είναι πριν τις 17 Νοεμβρίου. Όλοι οι βαριά «φυχοπαθείς» έχουμε πάρει χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας. Εγώ λοιπόν από την 5η μέρα και μετά στις διακοπές ΒΑΡΙΕΜΑΙ το μπικίνι , την θάλασσα , τον αέρα , την άμμο, τα βότσαλα, το κολύμπι, τις πετσέτες… Αυτή η γυναίκα, είναι με ένα μπικίνι τρεις μήνες και κάτι ΣΚ Το μπικίνι ρεπό πότε παίρνει;

• ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ. Γιατί δεν βρέθηκε ένας να σε σταματήσει, γιατί; Και για να το γράφω έτσι, καταλαβαίνεις τι έπαθα όταν το είδα έτσι; Το χειρότερο τρέιλερ εκπομπής που έχω δει. Βλέπω επιρροές από «Μιχαλονάκου» εποχή.

ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πολύ όμορφη νύφη η Ντόρα Κουτροκόη. Πολύ όμως ! Συγνώμη αλλά σε κανένα γάμο δεν ασχολείται κανένας με τους γαμπρούς. Να ζήσετε από καρδιάς.

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πολυαγαπημένος φίλος, συνάδελφος, παραστάτης, συναγωνιστής, σύμμαχος, από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που γνώρισα στο χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας, τους πιο έντιμους, ηθικούς και έξυπνους, νυμφεύεται την επίσης συνάδελφο Άννα Μεσσηνέζη.

Υποθέτω ότι αύριο στο προαύλιο της εκκλησίας θα δω πολλούς από την ιστορική «γιάφκα» ενός κτιρίου που κάθε όροφος, εκεί στην Αχαρνών, στέγαζε και διαφορετική εφημερίδα. Περάσαμε με πολλούς, πολλά… Ο Κώστας ήταν ο πρώτος μου «υλατζής», ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε σε χειρόγραφο κάποτε τις πρώτες «αμοντάριστες σκέψεις». Ήταν η εποχή που η Μαλβίνα υπέγραφε την τελευταία σελίδα της «ΧΩΡΑΣ».

Ο Κώστας αποδείχθηκε για την δική μου ζωή ,κάτι περισσότερο από φίλος. Πριν λίγες μέρες μου γνώρισε την μέλλουσα κυρία Παπαδοπούλου. Χάρηκα τόσο που έφτασε αυτή η στιγμή για την ζωή και των δυο τους. Όλες τις ευχές του κόσμου για την χαρά τους. Πολλά μέλη μιας πολύ επικίνδυνης και ανέλεγκτης «γιάφκας» θα ήμαστε αύριο εκεί.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ (ΆΝΝΑ γράψε το όνομά μου στην σόλα της γόβας, ποτέ κανείς δεν πρέπει να λέει ποτέ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης