ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Καταρχάς έχω σκάσει από τη ζέστη, έχω μαστουρώσει από το αντικουνουπικό «φιδάκι» γιατί όλος ο καπνός , όπου και αν το τοποθετήσω θα έρθει, ένα μυστήριο πράγμα πάνω μου και ίσως γι αυτό υπομένω, σε βαθμό κατατονίας, τον «διπλανό μου στο κρεβάτι» που παρακολουθεί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΜΠΟΛΤ πήρε τέταρτο χρυσό μετάλλιο, λέει. Τον ρώτησα τι τρώνε αυτοί οι Τζαμαϊκανοί και συμπεριφέρονται ως κορμιά με τον συγκεκριμένο τρόπο και μου απάντησε «χυλοπίτες Λαμίας».

Καταλαβαίνετε ότι η «μικρότητά του» δεν περιγράφεται, γιατί εγώ παρατηρούσα το σμιλεμένο σώμα… αλλά Αύγουστος είναι, ζέστη κάνει, στην Αθήνα είμαι, να «σκοτωθούμε» και για τον Μπολτ, δεν το θέλω, άρα, το μόνο που ρώτησα είναι αν τις τρώνε με τυρί ή σκέτες.

ΑΠΟΡΙΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποδηλατοδρομία σταματάει ποτέ ή συνεχίζεται ακατάπαυστα. Νομίζω , μπορεί όμως και να είναι σύμπτωση, ότι όποτε βλέπω ολυμπιακούς, ποδηλάτες τρέχουν γύρω – γύρω, κάνοντας κάτι που οι «σπίκερ» το λένε «καταδίωξη», αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ποιός καταδιώκει ποιόν και πως τον γραπώνει. Απλά βλέπω ποδήλατα που τρέχουν και δεν τολμώ να ρωτήσω, αν φοράνε κάτι προστατευτικό στην ευαίσθητη περιοχή. Φοράνε ή …καταστρέφονται ;

ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Τον λένε ΝΤΟΝΓΚ – ΝΤΟΝΓΚ!!! Με ένα τέτοιο επίθετο , μόνο στο τραμπολίνο κάνεις καριέρα. Για σκέψου να σε λέγανε STOURNARA ή ΚASSIDIARI ή Κostakis Karamanlis. Στην τελευταία περίπτωση το τραμπολίνο θα κλάταρε. Ο ΝΤΟΝΓΚ – ΝΤΟΝΓΚ μάλιστα!

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Βλέποντας τις πατούσες των κοριτσιών, να μπλέκονται έξω από το νερό, ακουγότανε το τραγούδι του Johnny Hallyday.

«Φωνάρα ο Johnny», λέω εγώ (το κομμάτι ήταν το que je t’ aime).

«To ότι ντυνότανε σαν τον Φλωρινιώτη το θυμάσαι;» Ο διπλανός μου στο κρεβάτι ή ματιασμένος είναι, σκέφτηκα, ή μου κρατάει μούτρα που είπα καλή κουβέντα για τον Μπολτ…

«Εσύ θυμάσαι ότι ήταν παντρεμένος με την μ@@@@ την Sylvie Vartan»;

«Ωραίο ζευγάρι ήτανε» απαντάω, θέλοντας να κρατήσω ένα επίπεδο και με τα μάτια καρφωμένα στις πατούσες των αθλητριών κάνοντας ότι μ’ ενδιέφερε (Αποφεύγω να συγκριθώ με την Vartan γιατί όπως και να το εξετάσω, ανταγωνίστρια δεν την θεωρώ πια).

«Σου άρεσε ο Hallyday;».

Επιμένει να «σκοτωθούμε» για αγνώστους, είναι και μια μέρα μετά την πανσέληνο. Εκεί πάνω με σώσανε τα ποδήλατα…

«Αυτοί θα τρέχουνε για πάντα;», ρώτησα…

«Αφού δεν καταλαβαίνεις, γιατί βλέπεις;».

Ααααα! Ξέχασα να σας πω, σαν να μην μας φτάνανε τα live, τώρα βλέπει και περίληψη στη NET…

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Έχουμε καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα για την αισθησιακή φωτογράφιση της Σίσσυς Χρηστίδου;

Μία εβδομάδα και 4 μέρες, «κάνουν βόλτες» οι φωτογραφίες χωρίς ρετούς… Το τελευταίο 24ωρο, σχολιάζονται οι ίδιες φωτογραφίες με καινούργιους τίτλους. Νομίζω ότι η φωτογράφιση της Σίσσυς και η καταδίωξη με ποδήλατα έχουν κοινά, πολλά!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ Ο.Κ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΤΑ ΑΧΛΑ!!!!

Κλείνω προς το παρόν για να μάθω τι γίνεται με τα ποδήλατα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης