ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Καταρχάς να δηλώσω ότι εξαιτίας του «διπλανού μου στο κρεββάτι» οι δύο δέκτες τηλεόρασης «δείχνουν», συνέχεια Ολυμπιακούς , είτε live, είτε όχι live.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Η μικρή τηλεορασούλα του γραφείου μου, δείχνει μόνο «χιόνι» γιατί δεν φροντίζει κανείς να πάρει αποκωδικοποιητή).

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ…

Οι Άγγλοι σκηνοθέτες είναι πιο άσχετοι στην μετάδοση και από τον Σαρτίνι, όταν είχε έρθει από την Ιταλία να σκηνοθετήσει το σόου με την Ρούλα Κορομηλά. (Ο Σαρτίνι βεβαίως, μια δικαιολογία την είχε, γιατί δεν ήξερε την γλώσσα. Έδειχνε η Κορομηλά τα παπούτσια της και εκείνος, έδινε στο πλάνο, μια χοντρή κυρία από το κοινό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπας και έχουν διαλέξει σκηνοθέτη από την Λευκορωσία; Για άλλον αθλητή μιλάνε, άλλον δείχνει…

ΤΟ ΜΩΒ ΤΟ «ΕΠΙΤΑΦΙ»

Στην μέση του στίβου, λοιπόν, είναι ακουμπισμένο ένα καναπεδάκι πενταθέσιο, σε χρώμα μωβί του επιταφίου ή αν θέλετε σαν εκείνο που χρησιμοποιείται ως επένδυση στα φέρετρα τα «καλά», τα «καρυδιάς με λάκα»…Αν το είχε χρησιμοποιήσει αυτό το χρώμα ο Μαστοράκης θα τον είχανε «φυλακίσει» σε στούντιο που ο μόνος ήχος που θα άκουγε, θα ήταν χειροκροτήματα…

ΤΟ ΒΑΘΡΟ των νικητών:
Πάλι ΜΩΒ!!! Δηλαδή, είμαι μια στιγμή πριν υποψιαστώ ότι ο σκηνικατζής τους, είχε δώσει βιογραφικό στην Κορομηλά για να δουλέψει στο «Μπράβο», τον απέρριψε γιατί εκείνη την μέρα φορούσε μωβ σαλβάρι και από τότε την καταδιώκει με μωβ «επιταφί».

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ:

Αν ήμουνα η ολυμπιακή φλόγα «θα τους είχα μπουρλοτιάσει».
Τι να πρωτοθυμηθώ; Τον «πίθηκα» που πήγε ν’ ανάψει πούρο από την φλόγα του λαμπαδηδοδρόμου;

Το ότι την έχουν βάλει σε βωμό που μοιάζει με φουγάρο πλοίου –παντόφλα που κάνει το αγώι Ρίο – Αντίρριο;).

Οι περιπέτειες της φλόγας δεν έχουν σταματημό. Κάποιοι αποφάσισαν να την πάνε βαρκάδα. Την μπάσανε στο κανό, πέσανε νερά, έσβησε η φλόγα, αλλά την ανάψανε με σπίρτα!!!
Το παιδάκι που «πέρασε» 93 φορές τα μέτρα ασφαλείας; (Αν είχε συμβεί στην Ελλάδα, θα είχαν διατάξει τον βομβαρδισμό της χώρας).

Τους Εγγλέζους που κάνουν την περιγραφή των αγώνων; Ο Σάκης Ρουβάς και στα Αγγλικά καλύτερη μετάδοση θα έκανε.

Και για να συνεχίσω δίνω ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ:

(από την εφημερίδα live sport) Τίτλος «Ρεσιτάλ Γκάφας» Κυριακή 5 Αυγούστου

Aθλητής – αναβάτης Νεοζηλανδός 56 χρονών, με το όνομα Μαρκ Τοντ.

Φτάνει στα αποδυτήρια, ΔΕΝ τον βάζουν μέσα. Προσπαθεί να τους πείσει, δεν τον πιστεύουν…

Αν, γράφω αν, πάρει και μετάλλιο θα ψάχνουν το εγγόνι του για να το παραδώσουν.

Τελετή έναρξης: Είναι η σειρά της Ινδίας να μπει στο στάδιο. Μπαίνουν οι αθλητές ομοιόμορφα ντυμένοι και από δίπλα μια κυρία, με κόκκινο ταγιέρ, είδε κόσμο, μπήκε, έκανε και μια παρέλαση γιατί την είχαν «κόψει» λόγω ύψους στο σχολείο, έβγαλε δυο φωτό με το κινητό, τις ανέβασε στο Facebook, τελειώσαμε.
(Σκέφτομαι αν υπήρχε αντίστοιχος τύπος στην Αγγλία με την Ελένη Λουκά την δικιά μας θα είχε ΣΙΓΟΥΡΑ να φτάσει δίπλα στην Ελισάβετ, για της χιουμήξει, επειδή άφησε τον εγγονό της να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις με την ΚΕΙΤ!).

ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ που μετέφερε δημοσιογράφους ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ έναν φίλαθλο 28 χρονών που γυρνούσε με ποδήλατο σπίτι του!!!

Αν είχε γίνει το ένα τρίτο αποοοοοοοοολαυτά που έγιναν μέχρι στιγμής στο ΛΟΝΔΙΝΟ στην ΑΘΗΝΑ, δεν πιστεύω ότι θα υπήρξε κάποιος από μας με νύχια στα δάχτυλα!!!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΗΛΙΑ ΜΠΑΖΙΝΑ

Έβλεπα τις προάλλες το πινγκ – πονγκ στην Ολυμπιάδα και σκεφτόμουνα γιατί δεν υπάρχουν πια αγωνίσματα που υπήρχαν στην αρχαία Ελλάδα. Όπως ας πούμε οι αρματοδρομίες, η αμαξοδήγηση…

Η πρώτη μου σκέψη λοιπόν είναι ότι άλλο GAMES και άλλο ΑΓΩΝΕΣ!
Και τα παιχνίδια «χωρίς σύνορα» που μετέδιδε κάποτε η κρατική τηλεόραση με την Δάφνη Μπόκοτα, περιελάμβαναν τραμπολίνο, νεροτσουλίθρες, μακριά γαϊδούρα, κουτσό και «βρες το, βρες το το δαχτυλίδι»…

Έρχεται λοιπόν ο Ηλίας Μπαζίνας με κείμενο έχω χρόνο 96΄΄ στα 100 και έκρηξη μαρμελάδας και γράφει.

Γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα ολυμπιακά αθλήματα η ρακέτα, το κορόιδο, οι Βώλοι, οι Γκαζές, το ξυλίκι το τάβλι (πόρτες, πλακωτό και μορτεζιμ) η κολιτσίνα, ο Μουτζούρης, η μπερλίνα, το μπουκάλι, ο χεζμες και το λουρί της μάνας

ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επειδή όπως καταλαβαίνετε, στο χώρο μου, δεν ακούγεται τίποτα άλλο από ολυμπιακά αγωνίσματα, κατάλαβα ότι στην μικτή σκυταλοδρομία στο κολύμπι αντρών ο χρόνος του πρώτου ήταν 3 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα …

ΤΟΣΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ αν βιάζομαι!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης