ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΓΙΑ «ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δύο καταστάσεις ΔΕΝ μπορώ να αναμετρηθώ: Την βλακεία και την περιέργεια. Τι είναι βλακεία; Θα σας φέρω ένα παράδειγμα. Όταν συναντάω γονείς που πληρώνουν σε ιδιωτικές σχολές χιλιάδες Ευρώ δίδακτρα με σκοπό να γίνει το παιδί τους, δημοσιογράφος ΚΑΙ… δεν έχουν πάρει να διαβάσουν ΠΟΤΕ ένα κείμενο του.

Το να επιμένει κάποιος να θέλει να ζήσει κάνοντας καριέρα ως δημοσιογράφος ή ως παραγωγός τηλεόρασης ή ως τεχνικός, καταρχάς το θεωρώ κάτι περισσότερο από ριψοκίνδυνο να και συμπονάς ακόμη και εκείνους που υποστηρίζουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τον νόμο της Βαρύτητας και να περπατήσουν με τις πατούσες στο ταβάνι. Τέτοιες εποχές , όποιος μου λέει ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος ή παρουσιαστής, το μόνο που μπορώ να κάνω , είναι να του ρίξω βλέμμα συμπόνιας, μέχρι εκεί.

Το ότι όμως, βλέπω κείμενα από παιδιά που τελείωσαν Λύκειο και μερικά ακόμη και πανεπιστήμιο (??) και που πληρώνουν (!!!!) για να γίνουν δημοσιογράφοι (!!!!!!!!!!), με κείμενα που συναγωνίζονται, γραπτό δικό μου, στη Γερμανική γλώσσα, όταν ξέρω όλες και όλες 15 λέξεις, η άγνοια κινδύνου, των άλλων, με ξεπερνάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΔΗΓΙΑ προς γονείς: Ξέρω ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις, αλλά παιδιά μεγαλώνετε. Ζητήστε από το παιδί σας, να γράψει 150 λέξεις, για το Πάσχα…

Τσεκάρετε στο τέλος ΑΝ, από αυτό που έγραψε προκύπτει ένα βασικό νόημα. Αν προκύπτει, ας συνεχίσει την προσπάθεια να ξεπεράσει τον νόμο της βαρύτητας, αν όχι, όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά, για όλους.

Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ:
Μειώσεις, ακρίβεια, απολύσεις, ανασφάλεια, ανεργία, μετανάστευση, χαράτσια, έκτακτες εισφορές, τακτικές εισφορές, χρέη, στεγαστικά, εισπρακτικές, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, μοιάζει να ΠΑΓΩΝΟΥΝ όταν σκάει η πληροφορία «για τον παρουσιαστή και τα ναρκωτικά».

Την προηγούμενη εβδομάδα εγκλημάτησα στον εαυτό μου δύο φορές. Η πρώτη ήταν που συνέχιζα να μπαίνω στο μετρό, ενώ «έτρεχε η είδηση» και η δεύτερη ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

1. Ρωτήθηκα, για ΌΛΟΥΣ τους γνωστούς παντρεμένους παρουσιαστές από 25 έως 65 χρονών! ΌΛΟΙ ύποπτοι.
2. Με αντιμετώπισαν, αρκετοί, ως ένοχη, συγκάλυψης!!! (μάλιστα μαντάμ, για να δείτε τι περνάω και τι ζω, στα μετρό, στις πλατείες, στο καθαριστήριο, στο φαρμακείο, στο σούπερ μάρκετ, στο κομμωτήριο, στο στοκατζίδικο, στο φούρνο)
3. Στην ουρά του θέματος του πολύ γνωστού παρουσιαστή, απολογήθηκα εκ νέου για όλα τα αμαρτήματα μερικών πληρωμένων κονδυλοφόρων του κλάδου ( Ήθελα να ήξερα πότε θα βγούνε οι λίστες με όσους φέρονται να ήταν με το αζημίωτο παπαγαλάκια προπαγάνδας).

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ»

Πίστευα και πιστεύω ότι υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας. Πίστευα και πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να επιλέξουν την αρρώστια τους, ανάλογα με το πως σκέφτονται. Πίστευα και πιστεύω ότι ο καθένας πληρώνει το κόστος των επιλογών του.
Για τα εξαρτημένα άτομα, το μόνο που έχω να απαντήσω σε όσους ρωτούν «μα πως είναι δυνατόν να μη σκέφτονται οι χρήστες τα παιδιά, το παιδί ή τις οικογένειές τους», έχω να απαντήσω. Πως μπορεί να σκεφτούν ή να νοιαστούν οποιοδήποτε άλλον, όταν δεν σέβονται τον εαυτό τους;

Όταν φτάνεις στο σημείο να μην υπολογίζεις τον εαυτό σου, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ, να δώσεις σημασία στον διπλανό όποιος κι αν είναι. Υπό αυτή την έννοια είναι ουτοπικό, να θεωρούν κάποιοι είτε ως σύντροφοι, είτε ως φίλοι, είτε ως γονείς, ότι μπορούν να εκβιάσουν ψυχολογικά τον χρήστη θέτοντας το ερώτημα «εμένα ή την ουσία»… Η ουσία είναι το πιο σημαντικό για τον άλλον, τίποτα άλλο.

Όπως μόνος του μπαίνει, έτσι μόνος του ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ θα βγει. Τώρα για το γιατί άρχισε να το «κάνει», οοοοοοοολη την παραμύθα που υποστηρίζουν κάποιοι για την άδικη κοινωνία, τον χωρισμό των γονιών, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τη μοναξιά, την ερωτική απογοήτευση, την αρρώστια γονιού, ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα και ΠΟΤΕ δεν το συμμερίστηκα.
Η ζωή για μένα είναι σαν το σούπερ μάρκετ. Αγοράζεις αυτό που θέλεις , πληρώνεις στο ταμείο και αποχωρείς.

Αν λυπάμαι; Λυπάμαι το παιδάκι που έχει λευχαιμία στα πέντε του χρόνια, λυπάμαι τους γονείς του, λυπάμαι για τα χαμένα μας όνειρα, αλλά για όσους πήραν όλα τα «δώρα του θεού» και τα ρήμαξαν δεν λυπάμαι.

Καλό μήνα και… αποκλειστική είδηση. ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ… Καλέ αλήθεια γράφω, η Πρωταπριλιά πέρασε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης