ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

«ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;;;»

Τα φιλιά μου σε όλους. Μεσημεράκι Τετάρτης, συναντιέμαι με φίλη συνάδελφο «παλαιάς κοπής», πολύ του ενημερωτικού, σκέτο info, δηλαδή, χρόνια τώρα, πολύ γνωστή σε όλους και, πριν καθίσουμε για να πιούμε μια κρύα σοκολάτα, περιμένουμε στο περίπτερο να αγοράσουμε τσίχλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προηγείται κύριος, ο οποίος περιμένει να εξυπηρετηθεί από τον περιπτερά και απαντά στο κινητό του. Ακούμε και οι δύο τι λέει, καθώς φωνάζει:

«Θανάση, τι τη θέλεις την εφημερίδα και τη ζητάς, θα φας το χαρτί, εδώ δεν έχεις λεφτά για ψωμί… ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, θα διαβάσω τους τίτλους και θα σου τους πω μόλις γυρίσω».
Θα ήταν αδύνατον να μη διαδίδαμε την είδηση. Λίγο πριν φύγω από το σπίτι, πέρασε ο κύριος που ως εθελοντής κάνει τον έρανο για το σπίτι των τυφλών και των αναπήρων. Μου θύμισε ότι 17 χρόνια προσφέρει η οικογένειά μας στο «σπίτι των τυφλών», αλλά, την τελευταία φορά που ήρθε, δεν ανοίξαμε. Δίκιο είχε. «Ξέρετε…» του είπα «είναι καιροί δύσκολοι για όλους». «Το καταλαβαίνω» μου είπε, «αλλά αν δεν δώσετε όλοι, θα γεμίσουνε οι δρόμοι ανάπηρους»…

ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη φίλη την εντελώς «info», μετά το σοκ του ανθρώπου που αρνήθηκε να αγοράσει εφημερίδα, με το επιχείρημα ότι δεν τρώγεται, καθίσαμε στο καφέ.

Μου αποκάλυψε ότι, μένοντας στο κρεβάτι με λουμπάγκο, δέκα μέρες, το μόνο που μπορούσε να παρακολουθήσει από εκπομπές ήταν η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ το πρωί και το «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ».
Έτσι όπως εξελίσσεται η ζωή, η εκπομπή της Ελεονώρας μοιάζει με ένα στιγμιαίο κλείσιμο του ματιού στην απόγνωση που μπουκάρει από πόρτες και παράθυρα, όσο για το «Δέστε τους» μοιάζει να αντικαθιστά στην ώρα του το μικρό μισό ροζ αντικαταθλιπτικό.

Συμφωνήσαμε και… κλήθηκα να απαντήσω στις ερωτήσεις της για το αν είδα την εκπομπή της Τατιάνας «ΜΙΛΑ», όπου κάποιος επιστήμονας ως καλεσμένος έδινε πληροφορίες για εκείνους ή εκείνες που του πηγαίνουν εσώρουχα, κιλότες, στρινγκ, προφυλακτικά (!!!!), με σκοπό να κάνει έλεγχο γενετικού υλικού (!!!), για να μάθουν αν είναι θύματα απάτης!!!!

Επέμενα να τσεκάρω αν είχα δει και ακούσει σωστά. Ορκίστηκε στο καινούργιο άρωμα CHANEL. Χωρίς φόβο θα γράψω τη γνώμη μου. Είναι φριχτό, τραγικό και αποτρόπαιο να ξαπλώνεις με έναν άνθρωπο, να μοιράζεσαι αγκαλιά και να ψάχνεις να κλέψεις την κιλότα μετά, για να την πας στον ερευνητή! Ρώτησα αν αντέδρασε κάποια από τις κυρίες που συμμετέχουν και η φίλη μου, η «info», μου είπε ότι η Σοφία Βόσου έκανε πλάκα με ένα αντρικό εσώρουχο!!

Τη γνώμη μου για το «Μίλα» την είχα γράψει στη δεύτερη εκπομπή, την επαναλαμβάνω.

1) Οι κυρίες μοιάζουν «αδιάβαστες» στα θέματα
2) Δεν μοιάζει να έχουν διάθεση να εκτεθούν
4) Μοιάζει να ναρκισσεύονται στον φακό και να αδιαφορούν για το θέμα
5) Η Σοφία Βόσου μετατρέπει το θέμα σε καρικατούρα. Αυτό θα ήταν θαυμάσιο, αν υπήρξε «παλάτζα», που δεν υπάρχει
6) Δεν προκύπτει «κόντρα» με επιχειρήματα
7) «Αγιοποιείται» ο καλεσμένος
8) Δεν γνωρίζουν το παιχνίδι της ίντριγκας, για να δημιουργήσουν ενδιαφέρον στον τηλεθεατή να παραμείνει. Όταν κάποια κάνει μια ερώτηση αιχμηρή, μπαίνει η επόμενη σαν «κόφτης» και το θέμα γίνεται «ανάθεμα» από πλευράς ενδιαφέροντος.

Συμπέρασμα: Αλλάξτε αμέσως προσανατολισμό και νοοτροπία

ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΟΥ ΑNT1 Για τη «διευρυμένη» πρωινή ζώνη!

Το ότι η Σίσσυ Χρηστίδου τρέχει κατοστάρι με δεκάποντες γόβες, στράπλες και κρατώντας πλάστη στο χέρι είναι πιο αγχωτικό και από το τρέιλερ για τα «Σαγόνια του καρχαρία Νούμερο 1».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟΡΙΑ

Η «ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ» σημαίνει ότι, αν δεν πάει καλά σε τηλεθέαση το παστίτσιο που θα ετοιμάζει η Αργυρώ, θα αγχωθεί ο Παπαδάκης και θα ζητήσει αλλαγή θεματολογίας, προτείνοντας αντί για παστίτσιο, σβίγκους; Όχι, αλλά για να ξέρουμε ποιος θα αγχωθεί και για ποιο κομμάτι.

Έτσι όπως πάει το θέμα γενικότερα, βλέπω το «Κωνσταντίνου και Ελένης» να μεταγλωττίζεται στα Τουρκικά.

Και μέσα σε όλα, διαδίδεται ότι στο Contra επενδύουν Αμερικανοί επιχειρηματίες. Μακάρι για τον κόσμο που εργάζεται εκεί, αλλά, αν με την αποχώρηση του Τάσου Παπαδόπουλου η καινούργια διοίκηση – διεύθυνση προχωρήσει σε Απο – Παπαδοπουλίαση του καναλιού, θα είναι ακόμη ένα χτύπημα για ανθρώπους, που το μόνο που ζητάνε είναι να προσφέρουν τη δουλειά τους σε καιρούς παρανοϊκούς
Αυτά προς το παρόν… γιατί τα χτυπήματα θα είναι πολλαπλά το επόμενο διάστημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης