ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Αφού την περάσαμε την τελευταία εβδομάδα θα γράψω μια «μίνι» φιλοσοφική σκέψη. Ας αντιμετωπίζουμε τα «γεγονότα» ως εκδοχές και όχι ως αδιαμφισβήτητα γεγονότα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα στημένα παιχνίδια, μέχρι την υπόθεση Στρος Καν, απο τους «γνωστούς –άγνωστους» που μας συντροφεύουν απο τα παιδικά μας χρόνια, νομιμοποιώντας την βία, απο τους αυτοκρατορικούς τίτλους του τηλεοπτικού μικρόκοσμου, μέχρι την προσωρινή ανημπόρια πολλών να ανταποκριθούμε στα «επείγοντα» της καθημερινότητας.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΚ…

Παραμένω να διατηρώ έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης επιθυμώντας να δίνω τον πρώτο ρόλο πάντα στην σάτιρα.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πετάξτε παυσίπονα, αναλγητικά, αντιφλεγμονώδη, αντικαταθλιπτικά, αντιβιοτικά, βοτάνια, ομοιοπαθητικά σκευάσματα… ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !

3 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

1. ΤΟ ΟΖΟΝ

2. ΤΟ Τι Vo

Και

3 . ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Όσοι δεν έχετε πληρώσει την κάρτα και δεν μπορείτε να βγάλετε αεροπορικά εισιτήρια για το «νησί του Πάσχα» (έχετε υπομονή να με διαβάσετε και θα καταλάβετε) υπάρχει η ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Την υγειά του να έχει πάντα αυτός ο ψιλόλιγνος κύριος με το κοστούμι που εμφανίζεται στο τηλεοπτικό αέρα του alter. Στις εκπομπές του που μοιάζουν με ταινίες μικρού μήκους, διαδίδει ότι Η ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, είναι η λύση απο την στυτική δυσλειτουργία, έως τις μαγουλάδες και τους πόνους περιόδου… Εκεί που κινδυνεύω σοβαρά να παρασυρθώ και να παραγγείλω συσκευές οζονοθεραπείας, προκύπτει το περιοδικό Ti Vo.

Σε αυτή την περίπτωση σηκώνω τα χέρια ψηλά. Τρεις φορές πήγε στον Γιώργο τον περιπτερά η θεία Ασημούλα και τρεις φορές βρήκε κακοποιημένο το περιοδικό με το ένθετο να απουσιάζει.

ΡΕΥΕΣΑΙ ; ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ ; ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΙΚΟ ; ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ; ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ ; ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ; ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΙΜΗ ΓΗΡΑΝΣΗ; ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ; ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ; ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ; ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ; ΕΧΕΙΣ ΕΛΙΚΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ; ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ; ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ; ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΓΟΝΑΤΑ ; ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΙΜΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ; ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ; ΕΧΕΙΣ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ;;;;;;

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΑ !!!!! ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, διέγραψε απο την λίστα των αριθμών του κινητού σου, τον αριθμό του κτηνίατρου, μούτζωσε αντί για την Βουλή, το φαρμακείο της γειτονιάς σου, βγάλε την γλώσσα στους φαρμακοποιούς και ρίξε στην τουαλέτα όλα τα υπογλώσσια, ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ αντί να σου ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ και πάρε Τι Vo !!! Το περιοδικό από απλό τηλεοπτικό περιοδικό, μεταλλάσσεται για μία εβδομάδα στην απόλυτη λύση.

Θεραπεύει απο κατάγματα σε γέρους, μέχρι ανεμογκάστρι, το πιάνουνε στα χέρια στείρες και εγγυμονούν ακαριαία, το διαβάζεις και κοιτάζοντας απλώς το εξώφυλλο του ένθετου με τα βότανα, απαλάσσεσαι από την μυωπία, καταρράκτη και τον αστιγματισμό. Κουφοί το διάβασαν και ΑΚΟΥΣΑΝ, σακατεμένοι το αγόρασαν και γίνανε βιονικοί, χήρες ξανάνιωσαν χαρά και υπέργηροι μπήκαν εθελοντές στις ειδικές μονάδες του ναυτικού.

Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοιο χτύπημα στην οζονοθεραπεία από ένα απλό περιοδικό. Με αφύπνισε η θεία που έχουν ξεπατώσει τα ψιλικατζίδικα να αγοράζουν τα τεύχη, όχι γιατί δεν έχουν, αλλά για να μην τα βρούνε οι ανταγωνίστριες. Η Θεία κάθεται πια στην παραλία με το Τι Vo στο κεφάλι. Είναι πεπεισμένη ότι λειτουργεί και ως αντηλιακό !

Εγώ πάλι… ενημερώθηκα ότι στο νησί του Πάσχα, ανακαλύφθηκε το ελιξίριο της ζωής. Είναι ένα ένζυμο το οποίο κυκλοφορεί μόνο εκεί το οποίο, μία που το παίρνεις, μία που γίνεσαι απέθαντος. Επειδή οι πληροφορίες τρέχουν κατα ριπάς, εγώ θα σταματήσω εδώ και θα αρχίσω να τηλεφωνώ σε Βίλυ Ροδοπούλου (πλαστική χειρουργό) και Σοφία Λουκέρη (οδοντίατρο) αφήνω τελευταία την Μαρία Ψωμα (αντιγήρανση) να τις ενημερώσω για τα υπερόπλα που θα τους «κλείσουν» τα ιατρεία ερμητικά αλλά πρώτα σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας και μετά με τις φιληνάδες.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ…

Είδα την συνέντευξη της Μαριάνας Πυργιώτη στο Τ.V weekend στο ALTER.

Μαριάνα ταυτίστηκα. Πίστεψέ με, αυτό που είπες για την Ζέτα Μακρυπούλια και τις στυλιστικές επιλογές ξέρεις από πότε το γράφω; Έχω ανατινάξει όλα τα μπικουτί πολλές φορές, τίποτα όμως, ο στυλίστας ανελέητος.

ΕΙΔΑ την Χριστίνα Λαμπίρη στον Γιώργο Σατσίδη.

Τέλεια ήταν η Χριστίνα. Το γράφω γιατί δεν έκανε δημόσιες σχέσεις. Πολύ ειλικρινά είπε αυτό που αισθάνεται γιατί σε τέτοιους καιρούς που ζούμε, μόνο ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια μπορεί να κάνει τις τηλεοπτικές προσωπικότητες ξεχωριστές.

Επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχηθούμε τα καλλίτερα στην Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα που ξεκινάνε την δική τους προσπάθεια, κάθε πρωί απο την συχνότητα του ΑΝΤ1. Χαίρομαι πάρα πολύ που δίνεται ευκαιρία σε ανθρώπους μπροστά και πίσω απο τις κάμερες να δουλέψουν και διπλοχαίρομαι για την Ντόρα Κουτροκόη που μοιραστήκαμε τόσους μήνες διπλανές καρέκλες.

Η Ντόρα είναι εξαιρετικά συνεργάσιμη, στακάτη, με γρήγορα αντανακλαστικά που μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλά απροσδόκητα γεγονότα που θα προκύψουν, γιατί … θα προκύψουν τους επόμενους μήνες. Ντορούλα μου, ένα μεγάλο φιλί και καλή επιτυχία σε όλους σας !

Όσο για τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του στον Αλφα , το μπικουτί προσφέρεται μετά τις τιμητικές αναφορές για να ποτίζει τα λουλούδια των συντελεστών της εκπομπής όταν θα φύγουν για καλοκαιρινές διακοπές. Διατίθεται επίσης (το μπικουτί) στην φύλαξη των κατοικιδίων των συντελεστών, στο ξεμάτιασμα των πρωταγωνιστών αλλά και της Γεωργίας Δάβου συγκεκριμένα.

Αν επίσης δεν προλαβαίνετε, κάθε Πέμπτη στου Παπάγου έχουμε λαϊκή.

Δώστε προτεραιότητες και εδώ είμαστε !

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης