ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Με κομμένη την ανάσα είδα στο 10 – 1 του Αντένα, την περιπέτεια δύο νεκρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση: Μοιρολογούσανε οι συγγενείς λάθος νεκρό. Οι πεθαμένες γυναίκες. Τις πήρανε, τις περιποιήθηκαν, τις ντύσανε, τις εντοιχίσανε, τις ψάλανε, τις θάψανε και λίγο πριν φτάσουνε στο κονιάκ, ένας θλιμμένος συγγενής, ζήτησε να «ανοίξουνε» το κουτί για να ασπασθεί τελευταία φορά το χέρι της θανούσης.

Μία που άνοιξε το «κοράκι» μία που μαρμάρωσαν οι συγγενείς και έμεινε ο παπάς να προσπαθεί να σταματήσει το θυμιατό… Από εκεί και μετά κλαυσίγελος.

Τελικά όλα ξεκίνησαν, όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος για τους ενταφιασμούς, από το λάθος καρτελάκι που μπήκε σε λάθος δάχτυλο ποδιού…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και εδώ επιβεβαιώνεται η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ που προειδοποιεί ένα μήνα τώρα ότι οι δύο εκλείψεις του Ιουνίου θα τσακίσουνε την οποιαδήποτε πρόθεση για επικοινωνία…

Την στιγμή που ακόμη και οι νεκροί μπερδεύονται είναι δυνατόν να επικοινωνήσουμε οι ζωντανοί…

ΕΧΕΙ ΦΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Έρχεται λέει φοροκαταιγίδα… Συνεδριάζουν λέει για να αποφασίσουν τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα… Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουνε; Ποιοι καλέ έχουνε να δώσουνε παραπάνω σε φόρους; Όσοι κάθονται και προτείνουν εφαρμογή νέων μέτρων, έχουν πιει τζίτζερ με μέντα; Γιατί δεν μπορεί κάτι πίνουν και δεν μας το λένε. Οι συνταξιούχοι δίνουν φαγητό στα παιδιά τους που έχουν απολυθεί και η μεσαία τάξη έχει καταστραφεί.

ΔΥΟ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ δηλώνουν δημοσίως ότι κουράστηκαν. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Παπανδρέου. Από καρδιάς τους καταλαβαίνω. Ο πρωθυπουργός μάλιστα δήλωσε ότι «ούτε στον εχθρό μου δεν θα ευχόμουνα να περάσει ό,τι περνάω εγώ». Για να ξεδώσει λίγο όμως ο πρωθυπουργός, του προτείνω να μιλήσει με τον Γιώργο τον Λιάγκα να ανταλλάξουν προβληματισμούς, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ενώ προτείνω ανεπιφύλακτα να πίνουν δύο ταμπλέτες μαγνήσιο κάθε μέρα.
Αν δεν δούνε αποτέλεσμα, ας συζητήσουν με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος κυκλοφορεί με βέσπα, φορώντας κράνος και τον οποίο τον βλέπω να νεάζει επικίνδυνα. Θα μου πεις ότι τα πιο παλιά μοντέλα (τύπου Παπαδάκη), είναι όπως οι Ντακότες… Τα πιο σύγχρονα μοντέλα είναι εύχρηστα , αλλά ευαίσθητα. Αν δεν τους κάνεις format συχνό, κρασάρουν.

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΖΩΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ στο t.v. weekend. Πρέπει να έχεις φιλοσοφήσει την ζωή σου ή να μην έχεις πρόβλημα επαγγελματικής επιβίωσης, για να βγεις δημοσίως και να παραδεχθείς επαγγελματικές επιλογές ως διευθυντής προγράμματος του μεγάλου καναλιού. «Δεν είχα πιστέψει το οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, όπως και τα εγκλήματα». Με την απόλυτη επίγνωση ότι υπήρξε και παραμένει μέλος του συστήματος, θεωρεί ότι είναι προκλητικό να κατέβει στην πλατεία συντάγματος μαζί με τους αγανακτισμένους. Υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι τελικά που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ να μου το θυμηθείτε θα γίνει λαϊκός ήρωας. Αυτό για το οποίο κατηγορείται, για το σβήσιμο προστίμου σε άνθρωπο που πέθαινε από καρκίνο, διεγείρει το κοινό περί δικαίου αίσθημα… Στην συγκεκριμένη περίπτωση όλος ο λαός είναι με τον Παναγιώτη. Για να μην πιάσουμε το θέμα, για το ποιοι που διαχειρίστηκαν και καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, συνεχίζουν να κάνουν πασαρέλα!

ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;

Έχουν τρελαθεί, τα λουλούδια, τα δέντρα, τα έντομα, τα ζώα. Ανοίξαμε ομπρέλες μέσα στις σαλοτραπεζαρίες, βάλαμε βατραχοπέδιλα στα σκυλιά, φτιάξαμε φανουρόπιτα και περιμένουμε…
Μια ερώτηση για τον κλάδο μας. Τις μέρες των μεγάλων κινητοποιήσεων πρέπει να απεργεί ο δικός μας κλάδος. Θα μπορούσε να γίνει μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης