ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Θα τα γράψω όπως τα καταλαβαίνω. Έχουμε φλιπάρει όλοι. Παντού. Ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, δουλειάς, απληρωσιάς. Μετά από έρευνα κατέληξα. Φλιπάραμε άσχημα από ενοχές. Νοιώσαμε μονομιάς όλοι ταυτόχρονα αποτυχημένοι. Κανένας όμως δεν το μαρτυρούσε στον διπλανό του. Το σύστημα μας είχε ναρκώσει τόσο που να νομίζουμε ότι έχουμε αποκλειστικότητα στην απόγνωση.

Αμ δε…

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ
 
Χτες έπινα καφέ μαζί με έναν συνάδελφο που εργάζεται χρόνια σε «ποιοτικό σταθμό». Κουρεμένος ήρθε να με βρει και κυριολεκτικά και μεταφορικά. «Κουρεμένοι» είμαστε όλοι. Από Σεπτέμβρη, μου είπε, ήτανε ο κλάδος που ήτανε πρώτος στα εμφράγματα, τώρα θα είμαστε πρώτοι και στην ανεργία. Απαισιόδοξο δεν τον λες. Ρεαλιστής είναι ο άνθρωπος. Αλλά υπάρχουν και εκείνοι που είναι σταθερές αξίες στο σύστημα των media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΕ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΩΜΙΑ μετά τον Μίκη Θεοδωράκη, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ

Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. Το είχα υποψιαστεί αλλά όταν είδα και το προτελευταίο επεισόδιο του Λαζόπουλου κατέληξα. Ε ναι λοιπόν !

Ένας από τους ελάχιστους κερδισμένους στην φετινή τηλεοπτική σαιζόν είναι ο Τρύφωνας. Όλους μπορεί να τους ξεχάσουμε από τους συμμετέχοντες στο φετινό dancing, τον Τρύφωνα ποτέ. Μην σας πω ότι το κοινό τον περιμένει πως και πως να αναλάβει θέση στην κριτική επιτροπή την επόμενη τηλεοπτική χρονιά για να τον θαυμάσουμε όσοι θα μένουμε ακόμη Ελλάδα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΣΑΡΔΕΛΛΑ. Αυτή ναι διεκδικεί στην κατηγορία της τον τίτλο της απόλυτης βασίλισσας. Θα τολμήσω να γράψω ότι τα «κοντινά» της συναγωνίζονται εκείνα της Ελένης Μενεγάκη. Ξαπλώνει στον πάγκο του «ράδιο αρβύλα» και γίνεται είδηση. Σηκώνεται και ο «γερανός» την παρακολουθεί, αλλάζει πλευρό και αλλάζει η ψυχολογία όσων βλέπουμε. Την ιστορική στιγμή που οι συνάδελφοί της στο Σύνταγμα, διεκδικούν δικαίωμα στην νύστα, καθώς δεν κλείνουν μάτι με τις σειρήνες, τις ντουντούκες, τις κατσαρόλες, τους αγανακτισμένους, τα Ματ, τις μούντζες, τα ποδοβολητά, τα κορναρίσματα, τα κανάλια, τις διαδηλώσεις …

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΌΤΙ «Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ( προφανώς πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής) είναι ένδειξη ότι υπάρχει ακόμη, μικρή, ελάχιστη, ελπίδα ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται πολιτισμένα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

Με χαρά έμαθα ότι ο Στέλιος Κράλογλου στο Αλτερ, ετοιμάζεται να κάνει εκπομπή. Ο Στέλιος μου άρεσε πάντα. Αυτό το παιδί, διαθέτει τον αέρα του αρραβωνιαστικού που κάθε μάνα θα ήθελε για την κόρη της. Αν τον είχα ας πούμε γαμπρό, θα τον φιλούσα στο μέτωπο, όχι στο χέρι όπως ο Παναγιώτης τον Μίκη, και θα του παρέδιδα το ντοσιέ με τους φακέλους. Θα τους έδινα όλους στον Στέλιο, κρατώντας τον φάκελο της Porsche.

Ήταν, εκτός από την πρόσκληση για τα βαφτίσια των μωρών της Ελένης της Τσαγκά, ο φάκελος που με έκανε να αισθανθώ λιγότερο σκουπίδι. Το προηγούμενο Σάββατο με θυμήθηκε και το Υπουργείο Οικονομικών. Μου τον έδωσε μια φίλη που εγώ για εκείνη έχω βάλει και μπουγάδα με χρωματιστά νύχτα.

Εκείνη αντί για ευχαριστώ, μου χτύπησε το κουδούνι, δίνοντάς μου τον φάκελο.

Το υπουργείο Οικονομικών μου θύμιζε, με διακριτικότητα, ότι επειδή πήρα προίκα ( έχουν πεθάνει ακόμη και οι ξαδέλφες του παππού Χαράλαμπου, άκληρες, τα πήραμε όλα οι επιζήσαντες που σημαίνει εγώ και άλλα 22 πρωτοξάδελφα ). Αυτά λοιπόν τα «ληγμένα» που έχουμε ξεχάσει εμείς γιατί δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε, τα θυμάται το Υπουργείο Οικονομικών Σάββατο πρωί !!!!

Μέσα στα δυσοίωνα λοιπόν, που μας ενημερώνουν για τα ληξιπρόθεσμα, «σκάει» μύτη η Porsche με ανακοινώσεις.

Ας είναι καλά οι άνθρωποι που μας θυμούνται… Θα τηρήσουμε την σειρά προτεραιότητας για τις αγορές καθώς έμαθα ότι στο Σχιστό λέει έχουν βγει τα Καγιέν σε παζάρι…


ΠΡΟΤΕΙΝΩ:

1. Μην ανοίγετε φακέλους

2. Όσοι σας ζητάνε, πείτε τους στα μούτρα ότι δεν έχετε.

3. Αν χρωστάτε είκοσι, δώστε 50 λεπτά και απειλήστε ότι αν τολμήσουν και ζητήσουν τα 19,50 θα τους ρίξετε γατοκέφαλα στον κήπο.

4. Μιλήστε με τον διπλανό σας, στο μετρό. Περνάει ακριβώς το ίδιο με σας.

5. Ανταλλάξτε προϊόντα με φίλες και φίλους. Ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, καλλυντικά, χαρτιά κουζίνας με χαρτιά τουαλέτας, αρώματα, κεριά, τραπέζια κήπου… Ανανεώστε την εικόνα σας, με την ντουλάπα της φιλενάδας σας.

6. Στα πέντε διαμερίσματα, ένα πληρώνει κοινόχρηστα και οι άλλοι σούπερ μάρκετ. Το διαμέρισμα που πληρώνει κοινόχρηστα έχει δωρεάν διατροφή από τους υπόλοιπους και ρεφάρουν όλοι.

7. Mην βλέπετε ειδήσεις. Κάθε φορά που βλέπετε news είναι σαν να χάνετε 100 Ευρώ από την σύνταξη ή τον μισθό.

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚO

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης