ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ –ΦΤΕΡΩΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ – ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΑ (σύμφωνα με τον Βασίλειο Κωστέτσο) σε καριέρα μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Μέσα στον όλεθρο και την απελπισία η Ελένη Μενεγάκη αναρωτιέται αν ο Καντάφι βάφει τα μαλλιά του.
Εχουμε στην χώρα μας χρόνια τώρα το μοντέλο τρίχας που ξεπατίκωσε ο Καντάφι και αναρωτιόμαστε για εκείνον; Ο Καντάφι, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η Αλίκη Αρβανιτίδη έχουν το ίδιο γονίδιο τρίχας είναι απλούστατο.

• Είμαι πολύ αισιόδοξη, όμως γιατί αφού ο Πέτρος Δούκας δήλωσε ότι η κεντρική κυβέρνηση χρωστάει 900 δισ. ευρώ και ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκει ακόμη χρόνο για ποδήλατο, εγώ γιατί να αγχώνομαι για το στεγαστικό;;;

• Την ώρα που το Γαλλικό αεροπλανοφόρο βρίσκεται στα ανοιχτά της Κρήτης, τη στιγμή που οι επιχειρήσεις στην Λιβύη κοστίζουν 7000 το δευτερόλεπτο, η ρουκέτα που με ακινητοποιεί έρχεται απο την κριτική της Ντέπυς Γκολεμά που χαρακτηρίζει «μπουτού» την Καλογρίδη. Αν η Καλογρίδη είναι «μπουτού» εγώ Ντέπυ μου θα μπω σε βαρέλι σαν τον Οβελίξ. Χρεωμένη, παχύσαρκη, με διαταραγμένες ορμόνες και με γιό οικονομικό μετανάστη στην Γερμανία!!! (Και είμαι ακόμη εδώ… να χτενίζω).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Το Dancing άντεξα να το δω λίγο πριν την εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη. Χρωστάω να γράψω την γνώμη μου λοιπόν. Κουκλάρα απλώς. Φόρεμα, μαλλί, μακιγιάζ, κούνημα, ρυθμός, έκφραση… Η μούσα μου είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς.

• Είναι υπέροχος ο Τρύφωνας γιατί… πήγε για να διασκεδάσει και φαίνεται.

• ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΣ – ΚΟΥΣ.

Το μεσημέρι είδα την συνάντηση του Μίλτου με την Κατερίνα Καραβάτου. Ο σχεδιαστής λοιπόν είπε κάτι σπουδαίο. Συζητούσαν για στυλ. «ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!».
Το βρήκα τόσο σωστό! Τι να το κάνεις το Chanel όταν το λανσάρει ένα «τσόλι»; Θα μετατρέψει η ετικέτα το χυδαίο, λιγότερο χυδαίο; Ποτέ.

• ΣΚΑΙ – LIFE

Πολύ καλή η απογευματινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Καταρχήν το πλατό είναι εξαιρετικό! Με ταξιδεύει η θάλασσα στο βάθος που ταιριάζει τέλεια με την παρουσιάστρια. Ο Γιώργος Ψάλτης εξαιρετικός στο ενημερωτικό κομμάτι. Παρουσιάζει γρήγορα, με δόση αυτασαρκασμού και χωρίς να πλατειάζει δευτερόλεπτο. Στα γενικό πλάνο πάντως θα πρέπει να προσέξει τα παπούτσια του. Ήταν τόσο μυτερά, που φαίνονταν σαν τσαρούχια χωρίς φούντες.

• ΣΕ ΡΟΛΟ ΡΟΖΑΣ ΛΟΥΞΕΝΜΠΟΥΡΓΚ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ

Το ότι θα έβλεπα τον Ηλία Ψινάκη να αποθεώνεται από τους συμβασιούχους σηκώνοντας το αριστερό χέρι ψηλά, επαναστατικά, είναι σαν να έβλεπα την Λία Χατζηπάνου να έτρωγε στην Λυρική παρακολουθώντας οπερέτα «βρώμικο» από την Μαβίλη.

(Γίνονται κοσμογονικές αλλαγές γύρω μου και εγώ τις παρακολουθώ σαν την Ντενίση που έβλεπε το τρένο στο τρέιλερ της Αννας Καρένινα. Γράφω και συνεχίζω να νοιώθω παχύσαρκη μετά την κριτική της Ντέπυς Γκολεμά. Το επόμενο σετάκι που θα φορέσω όταν θα πάω στο 10 – 1, θα είναι μια κελεμπία του Ντέμη Ρούσου απο την εποχή που ήταν ΧΧL).

Και για να μην μου πέφτετε ψυχολογικά, 900 δις ευρώ είναι το χρέος της κυβέρνησης.
Καληνύχτα σας ή καλημέρα σας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης