ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ… ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΑΚΙ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τα καλά νέα για την «επιμήκυνση», η Χίλαρυ Κλίντον συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την επιλογή του να τοποθετήσει την Πετρούλα Κωστίδου, ως πρέσβειρα καλής θέλησης για την εξομάλυνση των σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τρόικα.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η τοποθέτηση της Πετρούλας στο συγκεκριμένο πόστο. Πως έγινε νομίζετε σουξέ το «μίστερ τρόικα και μίστερ μπλούαιζ;». Καταρχάς ήταν η πρόταση του Μαλέλη στον πρωθυπουργό της Ελλάδας (είναι πολύ γνωστό ότι οι δυο τους είναι φίλοι). Ο πρωθυπουργός εμπιστεύθηκε τον φίλο του και έτσι φτάσαμε στο να δούμε τα σπρεντ να πέφτουν.

Οι Τροικανοί σκέφτηκαν ότι με αντιπροσωπευτικό δείγμα δημοσιογράφου την Πετρούλα, τον Κωστάκη (πρώην πρωθυπουργό) και τον Γιωργάκη (νυν) είναι κάτι σαν να ληστεύουνε «εικονοστάσι» αν δεν μας αντιμετώπιζαν λίγο πιο συμπαθητικά. Αυτό μου εμπιστεύθηκαν εμπειρότατοι αναλυτές…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Θεία Ασημούλα πάλι την ίδια ερώτηση έκανε κάθε μέρα… «Υπάρχει κανένας άλλος δημοσιογράφος εκεί που μένουν οι ξένοι ή… έχει μείνει το κορίτσι μόνο του να ρωτάει;» Η θεία είναι βεβαία πια στο πουφ δίπλα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας (παραδίπλα από τον καναπέ Σαρίδη που δέχεται τους αρχηγούς κρατών) κάθεται η Κωστίδου και σφίγγει τα μπόσικα από τις τρέσες!!

ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ τώρα γίνεται πάρτι!

Εικοσιπέντε δημοσιογράφοι του «ΣΚΑΙ» δεν δέχθηκαν να υποστούν μείωση 10 % στον μισθό τους και αποφάσισαν το ποσοστό που αντιστοιχεί να το βάζουν σε ταμείο αλληλοβοήθειας.

ΚΟΥΙΖ :

Ποιο στέλεχος καναλιού κατηγόρησε δημοσιογράφο που εργάζεται στο ίδιο κανάλι, ότι τον διαβάλει στα blogs με διασπορά ψευδών ειδήσεων;

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΑΛΙΑΡΑ

Σε ερώτηση για το πώς προτιμάει τις γυναίκες, ψηλές, μετρίου αναστήματος ή μικροσκοπικές, απάντησε ότι «ξαπλωμένες είναι όλες ίδιες»!!!

Τον ευχαριστώ γιατί αισθάνομαι ήδη τσολιάς και το αναδεικνύω ως δήλωση γιατί φαίνεται ότι όλα τα θηλυκά που βρέθηκαν στην πορεία του τα συνάντησε σε οριζόντια στάση.

Κάτι ξέρουν οι «παραδοσιακές κομμουνίστριες» που περπατάνε με το ορθοπεδικό τακούνι. Έπρεπε να βρεθεί ο Σπαλιάρας τώρα να δικαιώσει το μοκασίνι, την «μπαλαρίνα» και το αρβυλάκι… Τζάμπα οι κάλοι και τα πεντικιούρ που πληρώσαμε για να περπατάμε στα δεκάποντα!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΣΠΑΛΙΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ

Μου άρεσε πολύ που η Μαρία Μπακοδήμου κουρεύτηκε! Επιτέλους!! Μπορώ να πω ότι και με πιο κοντό καρέ θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο! Με αφορμή το «καρέ της Μαρίας» το οποίο το βρίσκω ωραίο αλλά συντηρητικό για εκείνη.

Θέλω να πω σε όσες επιμένουν να λανσάρονται με ένθετες ουρές και περουκίνια μιας χρήσεως, να δούνε παλιά βίντεο της Ελεονώρας από τον «πρωινό καφέ» τότε που κρέμαγε μπούκλες στα μαλλιά της και να την δούνε τώρα με το κοντό μαλλί.

Η Ελεονώρα για μένα πλασάρει ένα εξαιρετικά εξελιγμένο τηλεοπτικό στυλ. Το έχω πει σε παρέα, το καταθέτω και μπικουτί, ότι αν είχα οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με την Μελέτη θα της «απαγόρευα» να μακρύνει μαλλί. Το ζητούμενο άλλωστε στο μέσο είναι να καταφέρει ο παρουσιαστής η παρουσιάστρια να «πλασάρει» κάτι μοναδικό που να καθιερώσει στυλ. Αυτό η Μελέτη το κέρδισε. (Συγχαρητήρια και στον στυλίστα).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΜΠΙΚΟΥΤΙ»

Αύριο Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, από τις 8:30 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι, σας προτείνω να βρείτε χρόνο για να περάσετε από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ στον Πειραιά (Ερμουπόλεως και Πηλίου 1 στα Καμίνια). Εκεί λοιπόν το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό κέντρο για Άτομα με Αναπηρία με δεδομένο ότι η 3η Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στα άτομα που αντιμετωπίζουν θέμα, διοργανώνει ημερίδα.

Θα μιλήσουν κοινωνικοί λειτουργοί, ειδικοί παιδαγωγοί, ψυχολόγοι, ψυχίατροι. Θα δείτε επίσης πως μαθητές δημοτικού ζωγραφίζουν την καθημερινότητα ανάπηρων ανθρώπων ενώ μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων θα διαβάσουν ς εκθέσεις τους με αντίστοιχο θέμα…

BAZAAR. Στον ίδιο χώρο θα μπορείτε να αγοράσετε στολίδια για τα Χριστούγεννα. Όλα τα αντικείμενα που θα βρείτε εκεί τα έχουν δημιουργήσει παιδιά που εκπαιδεύονται στο ΠΕΚΑμεΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης