ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Πόσο μάχιμη νιώθω αυτό το Σ/Κ! Τα Τρακτέρ, η Μπατζελή, οι εξελίξεις στο Greek Idol, το χαρτί με πρόταση δημοψηφίσματος για την ιθαγένεια των μεταναστών που κυκλοφορεί ο Καρατζαφέρης, η αγωνία των Συριανών για το αν θα τραγουδήσει η αρτίστα – σύμβολο – ιδέα – σεξοβόμβα, Τζούλια Αλεξανδράτου, και τα αγωνιώδη ερωτήματα που προκύπτουν για το αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καταλληλότερη από την Τάτη, (εγώ ψηφίζω μόνο Τάτη, είμαι και κάθετη και οριζόντια σε αυτό) για το «Dancing with the stars» με έχουν ξεσηκώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για έναν ακατάληπτο λόγο, θέλω να τοποθετηθώ σε όλα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ

1.Πολλά χρόνια τώρα, είθισται τα τρακτέρ με τους οδηγούς τους να κατεβαίνουν στους δρόμους αυτή την εποχή. Γίνεται με τέτοια συνέπεια αυτό, ούτε οι γιορτές του μούστου στο Κορωπί τόσο. Γιατί δεν τους μιλήσατε, γλυκιά μου γυναίκα, εγκαίρως, αφού ήταν να πάτε σε διάλογο, να μην ξετσαταλιάζονται στο κρύο άνθρωποι, ρεπόρτερ, οδηγοί και μουλάρια; Το ξέρατε ότι θα γινόταν η κάθοδος των τρακτέρ; Το ξέρατε. Γιατί να παρταλιαζόμαστε όλοι παρέα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Λίγο φον ντε τεν, ένα κραγιονάκι, ένα κου – ντε – πεν στο μαλλάκι χάθηκε; Υπουργός είστε, δεν είστε αγρότισσα – κομπάρσα στην «κόρη του ήλιου». Θυμάστε; Με Βουγιουκλάκη – Καλογήρου, την ταινία εννοώ.

3. Τι είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται πίσω από το γραφείο σας; Έβλεπα το δελτίο του Alter την Παρασκευή το βράδυ και ζαλίστηκα. Μία το στραφταλιζέ το δικό σας, μία το μπλεδάκι με τα τσαρούχια από πίσω… Ακόμη και η Αλέκα φόρεσε καρδούλα κόκκινη με πετσί στο λαιμό…

(Κακά νέα για..)
ΤΗ ΣΥΡΟ
Δεν ευτύχησαν να δούνε την Τζούλια να χορεύει και να τραγουδάει. Το Σ/Κ αυτό η κυρία Αλεξανδράτου χόρεψε για το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η νήσος μπορεί να συνεχίσει την ιστορία της, κάνοντας σουξέ με τα λουκούμια, το παστέλι, τα γαϊδουράκια και την τιμή της.

(Καλά νέα για…)

ΤΗΝ ΣΑΣΑ (celebrity – αρτίστα – ιδέα – ανταγωνίστρια της Ζέτας της φιλόζωης).

Η οποία επανασυνδέθηκε με τον κύριο Λανταβό μετά από μια μίνι περίοδο ψυχρότητας.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ GREEK IDOL

Με το ένα χέρι στη σφουγγαρίστρα και το αυτί στο «TV Weekend», άκουγα τις εξελίξεις, καθυστερώντας ελεεινά τη βόλτα του σκύλου.

Τι έχω μέχρι στιγμής:

Έφυγε ο Καρβέλας.

Ο Alpha υποδέχθηκε στη θέση του τον Κότσιρα.

Ο Κότσιρας ευχαρίστησε για την πρόταση την Ρούλα Κορομηλά, αλλά την «έκανε».

Ο Alpha επισήμως δηλώνει ότι ο Κότσιρας δεν «την έκανε».

Τι, τώρα, πλάκα σας κάνω; Αφού την ώρα που έγραφε ο Κότσιρας στο site του ότι ευχαριστεί την Ρούλα για την τιμή, ο Ροδόπουλος τηλεφωνούσε στον Alpha και του λέγανε ότι ο καλλιτέχνης είναι μάχιμος στο show.

Η Άντα Λιβιτσάνου, τώρα, όπως είπε ο Γρηγόρης Μελάς (ο Γρηγόρης σε αυτά είναι κάτι, όπως η Ιωάννα Μάνδρου στο δικαστικό), είχε κάνει casting για όλες τις παραγωγές του καναλιού της Κάντζας (από «Δέστε τους»… έως «Μια νύφη για τον γιο μου»), για να προσθέσει ο Γκρέγκορυ ότι στην Κάνζα κάποιοι πολύ υψηλά ιστάμενοι τα έχουν πάρει, γιατί στα casting που γίνονται συμμετέχουν καμιά δεκαριά άνθρωποι, οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ποιος έχει, άραγε, την ευθύνη για τα δοκιμαστικά αυτά που καλούν τους ίδιους και τους ίδιους;

Αποτέλεσμα: Σήμερα Σάββατο, αύριο Κυριακή και έρχεται η Δευτέρα. Που σημαίνει ότι οι Γερμανοί πρέπει να φτιάξουν καμιά φραπεδιά, για να στανιάρουν και να ξεκινήσουν να στήνουν μέσα σε 24 ώρες την παραγωγή από την αρχή.

Η Θεία Ασημούλα είχε δασκάλα την Μπαχάουερ. Τηλεφώνησα, της είπα ότι οι εξελίξεις στο Greek Idol είναι δραματικές και της είπα να σκεφτεί μήπως να ρετουσαριστεί λίγο, να δείχνει φρέσκια και να περιμένει. Γιατί; Δεν καταλαβαίνω.

Εικοσιπέντε χρόνια μεγαλύτερη από την Madonna είναι η θεία, το είδωλο είναι τριάντα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της… Γιατί να μην ντεμπουτάρει η θεία στην κριτική επιτροπή;

Πάντως, με όλα αυτά, κάποιος – κάποια θα την πληρώσει στην Κάντζα. Αυτό το κατάλαβα εντελώς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης