ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

(Για το σαλεδάκι της Έλλης Στάη)

Ευτυχώς που η Έλλη διέψευσε – σαρκάζοντας το θέμα «δώρο ένα σαλέ στην Έλλη από τον Μιχάλη». Μέχρι να «παίξει» η διάψευση, συμπράττανε οι μανικιουρίστες τις τεθλιμμένες με τα «Prada». Με τι πρόσωπο να πάει η άλλη στην «βιβλιοθήκη» να πιει καφέ, όταν την ώρα που η Στάη έλυνε τον φιόγκο του Σαλεδακίου εκείνη το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ισχυρίζεται ότι έφαγε «φορμαέλα» στην Αράχωβα δίπλα στην Αλιμπέρτη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έφτασε η διάψευση… και ξανάρχισε η κίνηση στα κομμωτήρια. Είναι τώρα εποχές για τέτοιες πλάκες κύριοι; Αφού να φανταστείς μέχρι να απαντήσει η Έλλη για το σαλέ, πέφτανε βροχή οι ακυρώσεις για «μπικίνι». Πώς να ξαπλώσεις στο ντιβάνι για χαλάουα… όταν η «διπλανή» είναι έτοιμη να ρωτήσει: «Την πήρες την Στάη για τα καλορίζικα;»

Φυσικά δεν το επισημαίνει για να τσεκάρει τις γνώσεις στο savoir vivre του Χρήστου Ζαμπούνη. Και να πεις τι; Να φτάσεις το επίπεδο στα μωσαϊκά; Να κάνεις κουβέντα για το αν μπορεί η Στάη να λύσει φιόγκο σε σαλεδάκι την στιγμή που η άλλη τον μόνο φιόγκο που έχει λύσει είναι σε κουτί από κουραμπιέδες «Λαμίας»;
Ε, με αυτά και με άλλα, απάντησε η Έλλη και έτσι θα ξαναμπούμε στα κομμωτήρια, αφήνοντας τα σαλέ στους ιδιοκτήτες τους.

(Για τις εμφανίσεις του Δημήτρη Σούρα)

Τον είδα για μία ακόμη φορά να εξηγεί σε τηλεοπτικό παράθυρο τις αιτίες που αδελφός, έσφαξε τον αδελφό του, να συνεχίζει δίνοντας συγχαρητήρια στην Ρούλα Κουσκουρή για το ρεπορτάζ που αφορούσε τον Αντρέα Μικρούτσικο και που έφερε τον τίτλο «Ο Αντρέας στο χείλος του γκρεμού», να απαντάει στην Αλεξάνδρα Τσόλκα για τους ψυχολογικούς λόγους που κάνουν κάποιον να μην πληρώνει τον ΦΠΑ και τις δόσεις του δανείου στην ώρα τους, να παρακολουθεί τα τελευταία νέα για την «Σάσα Μπάστα», πάντα από το «παράθυρο» και πάντα με επιστημονικό ενδιαφέρον για να ολοκληρώσει την παρουσία του με το «ψυχή μου άρρωστη», ένα βιβλιαράκι που έγραψε για τους λόγους που η τηλεόραση οδηγεί πολλούς στους ειδικούς, το οποίο βιβλιαράκι είχε διαβάσει η Ρούλα Κουσκουρή, όπως είπε το προηγούμενο βράδυ.
Μήπως γιατρέ μου να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο βιβλιαράκι που γράψατε από την θέση του αναγνώστη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΥΣΚΟΥΣΑΚΙ

Ο Στρατής Λιαρέλλης μίλησε στους συνεργάτες του την Τετάρτη το βράδυ, μετά το δελτίο ειδήσεων. Όπως έμαθα, την κουβέντα που έκανε την χαρακτήρισαν οι περισσότεροι «έξυπνη». Δεν είπε, ούτε έταξε πολλά. Δεσμεύτηκε ότι ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο έχοντας διαβεβαιώσεις ότι ΔΕΝ θα χαθούν άλλες θέσεις εργασίας, θα δοθούν αυξήσεις σε εκείνους που απέδειξαν ότι είναι «άξιοι για τον μισθό τους» όπως επίσης θα διακοπούν συνεργασίες με εκείνους που δεν παράγουν έργο. (Απολύτως αυτονόητα δηλαδή). Ανέφερε ότι στους στόχους του είναι να μεγαλώσει σε διάρκεια το μεσημεριανό δελτίο και να επανέλθει το νυκτερινό.

Εκτιμήθηκε πολύ το γεγονός ότι δεν άφησε καμία αρνητική αιχμή ούτε για τον Μιχελάκη, ούτε για τον Ευαγγελάτο, λέγοντας: «δεν θα μπούμε σε διαδικασία να μιλήσουμε για τα νούμερα. Το γιατί είναι εκεί που είναι, ας πούμε ότι φταίει η… Δ Ε Η».

Το ρεπορτάζ μου πάντως θέλει τον Λιαρέλλη να μην προχωράει σε κανένα θεαματικό βήμα μέχρι και τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού. Άμεση προτεραιότητά του, νομίζω ότι είναι η ψυχολογία του κόσμου, τεχνικών και δημοσιογράφων της ενημέρωσης, των οποίων το ηθικό έχει πέσει στα «πλακάκια».

Επίσης για το ποιος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί με τον Παπαδόπουλο, έχοντας την Γιώτα Μιχαλοπούλου και την Εύη Φραγκάκη, εναλλακτικές για Σαββατοκύριακο .

Πάντως, γνωρίζοντας δημοσιογράφους και τεχνικούς στο κανάλι, ξέρω ότι άνθρωποι – επαγγελματίες εξαιρετικοί, υπάρχουν. Να γράψω για τον τεχνικό υπεύθυνο του σταθμού, τον Ματθαίο Σκυλάκη; Ήταν ο πρώτος που είδα όταν έφτασα εκεί τον Νοέμβριο του ‘89 και ο οποίος παραμένει έως σήμερα στις επάλξεις. Να γράψω για ρεπόρτερς – δημοσιογράφους όπως η Έρρικα Βαλλιάνου και η Ελένη Κατσαμπέκη; Να γράψω για τον Φώτη τον Βλαχογιάννη, τον σκηνοθέτη που τον γνωρίζω από τις πρώτες μέρες του ΣΚΑΪ, έναν άνθρωπο, νέο, ευγενικό, εργατικό και ταλαντούχο; Να θυμηθώ την εμπειρία του Νικόλα Βαφειάδη; Να ξεχωρίσω την πολυτάλαντη Άντζελα Καραγεώργου και για «μπροστά» όσο και για «πίσω» από τις κάμερες, τον πολλά υποσχόμενο στο οικονομικό Νίκο Ρογκάκο και την ψύχραιμη Γιώτα Μιχαλοπούλου;

ΚΟΥΙΖΑΚΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ποια γνωστή τηλεπερσόνα και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, αποκαλεί τον αγαπημένο της «κουκουβάγια»;;;

Δυστυχώς η κυρία Ελέανα Τριφίδου, αποκαλεί τον φίλο, συνοδοιπόρο, ιδεολογικό υποστηρικτή «του μπικουτί» Τάσο, με το όνομα του συμπαθούς πτηνού, για λόγους που μόνο εκείνη γνωρίζει. Εγώ υπάρχω για να επαναφέρω τα θέματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Να αποκαλύψω λοιπόν ότι ο φίλος μου είναι δίμετρος και από τα πιο εξηγημένα άτομα όχι μόνο της Καλαμάτας, αλλά της επικράτειας και ο οποίος έχει και μία τέλεια μαμά την κυρία Γωγώ η οποία μαγειρεύει υπέροχα.

Τάσο το «μπικουτί» στηρίζει αναφανδόν. Το γράφω γιατί ελέχθη στον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όφειλα να απαντήσω.

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ,

Μεταξύ μας φαινότανε το θέμα ότι εκεί πήγαινε από την αρχή. Με το καλό και τα Λιαγκάκια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης