ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

(με διάθεση… να επιλέξω μουσική από Πατρίσια Καας, Έντιθ Πιαφ, Ντασέν, Μποτσέλι και Φιλ Κόλινς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεντικό… τις τελευταίες ημέρες είμαι εντελώς αφηρημένη… Σκέφτομαι τον κόσμο μας αν:

Ο Αλέξης Τσίπρας έπαιρνε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Πω! Πω! Πω! Είμαι διεστραμμένη. Λες; Τι θα έκανε ο Τσίπρας αν… γινόταν Χρυσοχοίδης;

 Όμως η φαντασία μου εξατμίζεται, βλέποντας τις εικόνες της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βουνά τα σκουπίδια. Τα ποντίκια σε λίγο θα φορέσουν λουράκια και θα καθίσουν στις βιτρίνες των pet shops να λανσάρονται σαν τρέντυ κατοικίδια.

Ο Νικήτας με τι καρδιά θα πιει τον καφέ του στο Κολωνάκι;

Ο Γιώργος Τράγκας πάει φουλ για δήμαρχος. Είμαι εντελώς βεβαία.

Ο Γιώργος Τράγκας και η Κάτια Μακρή είναι στην τηλεόραση ότι η Λίζ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον στη Μεγάλη οθόνη. Εννοώ σε επίπεδο ερμηνείας ρόλων, για να μην κάνετε βρόμικες σκέψεις.

Νομίζω ότι η Άννα Δρούζα είναι έτοιμη, σύμφωνα με πληροφορίες, να επανακάμψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

 Η Πόπη Μαλιωτάκη και η Καίτη Γκρέη είναι αλληλέγγυες. Σύμφωνα με ισχυρισμούς της κυρία Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη την έριξε από ένα σκαμπό!

 Το γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη η Εύη Βατίδου. Ο χορηγός – χρυσοχόος – επιχειρηματίας, συριακής καταγωγής, επισκέπτεται μαζί της τα μπουζούκια.

 Η κάμερα καταγράφει μοναδικές στιγμές γλεντιού, όπου εικοσάδες ταψιών με γαρίφαλα πέφτουν στο κεφάλι της Εύης, για να επισφραγίσουν και με αυτό τον τρόπο το κρεσέντο του Βασίλη Καρρά. Οι φήμες ότι πέφτει «ψαλίδι» στους λογαριασμούς των λουλουδιών ελέγχονται ως ανακριβείς… καθώς οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας – κοσμηματοπώλης από τη Συρία είναι άρχοντας.

 Η κυρία Βατίδου, φορώντας κοσμήματα του «οίκου» του επιχειρηματία εκ Συρίας, δήλωσε ότι: «μετά τον γάμο μου, άφησα όλα τα υλικά… Τώρα (στο σημείο αυτό, ο φακός κάνεις ζουμ στο περιδέραιο με κοτρόνες πολύτιμες χρώματος μωβ), τα φοράω και λάμπω μέσα σε αυτά.

 Το γεγονός ότι κυκλοφορούν έστω και στη Θεσσαλονίκη γλεντζέδες «παλαιάς κοπής» είναι είδηση που οφείλουμε να αναδεικνύουμε, καθώς οι εικόνες του ζεύγους μάς θυμίζουν σκηνές ελληνικού κινηματογράφου με την Μαίρη Χρονοπούλου να τραγουδά το υπέροχο: «Του αγοριού απέναντι, πέστε του πως το θέλω».

Έκτακτα τα είπε η Έλλη Στάη. Κάθε λέξη και… πόντος.

 Λύσσαξαν στο τηλεφωνικό κέντρο του Άλτερ να θέλουνε απεγνωσμένα να μάθουν το νούμερο κραγιόν που φορούσε η Λιάνα Κανέλλη (Ρίτσα τηλεφώνησέ μου να μου πεις, γιατί στέλνω τις γυναίκες να αγοράζουν άλλα αντ’ άλλων).

 Ευχαριστώ τον Μάνο που με διαβάζει ξημερώματα, τον Κώστα στην Κίνα, την Μαίρη που εργάζεται στην « Έβγα» στο Μπουρνάζι, τον Κώστα που μας φέρνει πετρέλαιο, την κυρία Αντιγόνη στη Λέσχη Αποστράτων, την φίλη εφοριακό που είναι fan της σελίδας, την Σπυριδούλα στον λόφο του Στρέφη, τον Τάσο, την Τασάρα μου από την Καλαμάτα που εργάζεται στο βενζινάδικο και μας ενώνουν ΤΑΣΟ ΜΟΥ … κοινές ιδέες, (ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ… ΒΟΥΝΟ!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ)…

 Ευχαριστώ, επίσης, την παρέα του Τάσο από την Καλαμάτα (ξέρουν αφεντικό τα αγόρια… μη με κοιτάς και μην απορείς).

 Η φίλη Ελεάνα Τριφίδου έμαθα ότι θα περάσει Χριστούγεννα στην Καλαμάτα (αυτή η πόλη έχει ρεύμα τελευταίως).

 Να ζήσει το γαλανομάτικο μωρό. Ευτυχισμένοι γονείς ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει πάντα να είναι μεγαλύτερός μου ενάμιση χρόνο.

 Διαφωνώ απολύτως με τις εκτιμήσεις του κυρίου Μιχάλη Μανιάτη, σχεδιαστή ρούχων και φίλου της Γωγώς Μαστροκώστα, ο οποίος δήλωσε ότι το ενδυματολογικό στυλ της Κυρίας Στάη είναι «chanel». Η κυρία Τρέμη, κύριε Μανιάτη μου, υποστηρίζει τον συγκεκριμένο οίκο εδώ και χρόνια με συνέπεια, ενώ η κυρία Στάη επιλέγει ρούχα Αμερικανών σχεδιαστών.

 Παρακαλώ, κυρία Μανωλίδου, κυρίες, φίλες και οπαδοί του ΜΠΙΚΟΥΤΙ, θέλουν να μάθουν το όνομα του σχεδιαστή σας από το Μπουρνάζι, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις δημιουργίες του.

 Η Μαργαρίτα Δρούτσα αυτοαποκαλείται «ΜΙΣ ΠΙΚΓΥ», καθώς χτυπήθηκε από τη μοδάτη γρίπη.

 Οικουρεί και διαβάζει κεφάλαια της διπλωματικής ιστορίας των τελευταίων αιώνων. Θα εξετασθεί τη Δευτέρα…την ρώτησα τηλεφωνικώς να μου πει τα ονόματα τριών υπουργών Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών και εκείνη μου απάντησε … Ο ΧΙΟΥΗ – ΛΟΥΗ – ΝΤΙΟΥΗ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΜΠΑΙ – ΜΠΑΙ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης