ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

Για :

ΤΗ ΓΡΙΠΗ – ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ – ΤΗΝ ΕΡΤ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήγα ζούγκλα. Με είδατεεεε; Η πρόσκληση αφορούσε σε εκπομπή με θέμα τις πρωινές εκπομπές των καναλιών, γι’ αυτό και η Μαρία Λόη εκεί, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Γιώργος Καραμέρος, αλλά επόμενο ήταν το ρεπορτάζ σχετικό με την κυρία η οποία έκανε το εμβόλιο για τη νέα γρίπη και η οποία μετά από 24 ώρες απέκτησε γενικευμένο τρέμουλο, το οποίο και μονοπώλησε την κουβέντα.

Πέρασα εξαιρετικά… Ένας κύριος, γιατρός, ο κύριος Παπαμιχαήλ, ο οποίος θεσμικά είναι για την πανδημία ό, τι ο στατηγός Σβάρτσκοπφ στον πόλεμο του Περσικού, και τον οποίο θα τον αποκαλώ «στρατηγό», μου προκάλεσε πληθώρα αντιφατικών συναισθημάτων, με αποτέλεσμα, όταν το ξημέρωμα γύρισα στο σπίτι, να δώσω βιταμίνες C των 1000 mg σε όλα τα τετράποδα, ενώ «χτίκιασα» τον δικό μου, να ξανακάνουμε από την αρχή όλα τα παιδικά εμβόλια, γιατί εκείνος αρνείται σθεναρά να εμβολιαστεί για τη νέα γρίπη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Το αφεντικό (ο Μάκης ), αφού έδειξε την κυρία, η οποία εμβολιάστηκε για να γλυτώσει από τη γρίπη, αλλά χτυπήθηκε από γενικευμένη τρεμούλα και η οποία προσπαθεί από την Κυριακή να βρει γιατρό να την καταλάβει και να την αναλάβει, επέλεξε (ο Μάκης πάντα ) να κάνει μια άσκηση ετοιμότητας του μηχανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσο το ρεπορτάζ προχωρούσε ο «στρατηγός» φώναζε ότι βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ. Εκτιμώ ότι η συγκεκριμένη λέξη ακούστηκε στη ζούγκλα της Πέμπτης περισσότερες φορές από το διάγγελμα του Μεταξά την 28η Οκτωβρίου του ’40… Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τα «τρομοκρατημένα» μάτια μου έβλεπαν τα «τρομοκρατημένα» μάτια της Κιμ, (την Κιμ έβλεπα απέναντι  και, αφού… καταλάβαμε ότι τα τηλέφωνα του Ε.Ο.Φ δεν απαντούσαν, αφού συνειδητοποιήσαμε ότι στο Λαϊκό, όπου και εμβολιάστηκε η γυναίκα, οι γιατροί δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν το περιστατικό του γενικευμένου τρέμουλου της κυρίας, αφού παρενέβη τηλεφωνικώς στην εκπομπή άνδρας, του οποίου η γυναίκα πέθανε από την λάθος εκτίμηση των συμπτωμάτων σε νοσοκομείο της Ξάνθης και, επειδή είχα δίπλα μου από την μία τον Βελόπουλο, που φωνάζει, αδελφούλα μου, πολύ και στα δεξιά μου την Χριστίνα Αλούπη, η οποία προφανώς από φόβο, φώναζε ταυτόχρονα με τον Βελόπουλο… σε άλλη συχνότητα, φαίνεται ότι έσπασαν τα νεύρα μου και μετά από μιάμιση ώρα …ΧΙΟΥΜΗΞΑ στον «στρατηγό»

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ;

Τον έβλεπα… έβραζε… Όσο τηλεφωνούσαμε στα κέντρα αναφοράς περιστατικών της γρίπης και ακούγαμε μόνο το τουουουτ…τουουουουτ… φούντωνε ο «στρατηγός». Πολύ τον συμπόνεσα ΑΛΛΑ …δεν έφευγε να πάει στο μέτωπο. Εκεί, εγώ ξέσπασα. Είχα και τον Αυτιά να υποστηρίζει ότι με δύο σκόρδα και δύο κρεμμύδια φτιάχνεις το αντίδοτο (αυτό μου το έλεγε στα διαλείμματα, κλείνοντάς μου το μάτι), είχα και την Έλενα Κουντουρά να μου γράφει ραβασάκι, ότι υπάρχουν δύο εμβόλια το «ενισχυμένο» και… το «άλλο». Κατάλαβα ότι ένα είναι το «καλό» και ένα άλλο που κυκλοφορεί είναι «κινέζικης προέλευσης»…Το «καλό» το έκανε η Μέρκελ στη Γερμανία και το πόπολο, προφανώς, κάνει το «νερωμένο»;

Πόσο ψυχραιμία να κρατήσω και εγώ; Ξέσπασα σε ένα γιατρό με θεσμικό ρόλο και 43 τίτλους, τον κύριο Ηλιόπουλο, στον οποίο είπα ότι είναι «αμήχανος» και εκείνος παρεξηγήθηκε και βγήκε να κάνει παρέμβαση για το «αμήχανος»και όχι για την κυρία που η γυναίκα ζει σαν να έχει καταπιεί κομπρεσέρ. Θα μου πείτε, άνθρωπος είναι και αυτός, τρόμαξε. Σωστό.

Τέλος πάντων, αφού ξημερωθήκαμε και σήμερα, όπως έλεγε η γιαγιά μου… έχει ο Θεός!

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ !

ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …..ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ δεν διαβάζετε λάθος… δήλωσαν συμμετοχές στην προκήρυξη διαγωνισμού για τη θέση προέδρου στην Κρατική τηλεόραση.

Δηλαδή, εξακόσιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να διοικήσουν την ΕΡΤ!
Εγώ, τώρα, πώς να το σχολιάσω, αναγνώστη μου, πώς;
Τι είναι οι άνθρωποι αυτοί; ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο, για να τους χαρακτηρίσω…

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Τον είδα στο ALTER. Μάλιστα, πολύ καλά διαβάσατε. Τον είδα, για πρώτη φορά, στην οθόνη της τηλεόρασης του μακιγιάζ, την ώρα που ετοιμαζόμουν για τη ζούγκλα. Ο ένας δέκτης της τηλεόρασης του τμήματος έδειχνε ALTER και ο άλλος Νίκο στον ANT.1 ακόμη.

Θεωρώ ότι οι εξελίξεις θα είναι υπερ ραγδαίες.

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ

Σε ένα κανάλι, να ετοιμάζονται για νέες αφίξεις
Από ένα κανάλι, ετοιμάζονται αποχωρήσεις και
Σε ένα κανάλι, ετοιμάζονται για δομικές αναδιαρθρώσεις οσονούπω.

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ
ΤΑ… ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι του λείπει του ψωριάρη…; Αυτό σκέφτηκα, με αφορμή την πρόταση του ΛΑΟΣ για εκλογές την Άνοιξη.

Τι λέει το «κόμμα»; Εδώ, έχουμε τεράστια θέματα να διαχειριστούμε. Φυσικά και δεν εννοώ τα ελληνοτουρκικά, φυσικά και δεν εννοώ την τριπλή επιτήρηση της χώρας, φυσικά και δεν εννοώ τους μετανάστες, φυσικά και δεν εννοώ τριτευούσης σημασίας θέματα, τα οποία -όπως πολύ καλά αντιλαμβάνεστε- «πάνε»… εδώ και χρόνια χωρίς πρόγραμμα…
Είχαμε ποτέ εθνική πολιτική; Είχαμε μεταναστευτική πολιτική;
Είχαμε οικονομική πολιτική;
Εάν «είχαμε», δεν θα δίναμε τα Ίμια, δεν θα αφήναμε τη Θράκη να την αγοράζουν Τούρκοι, δεν θα αφήναμε τους μετανάστες να έρχονται από 1555 σημεία στην Ελλάδα.
Αφού με συνέπεια και οργανωμένες ενέργειες, εδώ και είκοσι χρόνια, η χώρα είναι «στον αυτόματο»… Πάει… Το προς τα πού δεν φαίνεται να άφορα πολλούς. Ξαφνικά, λοιπόν, του την «βαράει» το ΛΑΟΣ και θέλει εκλογές.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Ελληνα στην μεγάλη πλειονότητα, είναι:

Να διορίσει το παιδί του στο Δημόσιο. Στην αρχή με σύμβαση… Το αυτονόητο, ότι μια σύμβαση έχει ημερομηνία λήξης δεν αφορά κανένα. Μία, δύο, τρεις ανανεώσεις και με τη σήμανση ότι «καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες» μονιμοποιούνται…

Αν μονιμοποιηθούν… αρχίζουν όλοι και παχαίνουν. Πόσα πατατάκια μπορείς να φας σε ένα εξάωρο; Αν λέω ψέματα, μπείτε σε δημόσια υπηρεσία και, εάν δείτε αδύνατο άνθρωπο μετά τα 34, στείλτε μου μήνυμα.

ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ :

1. Η Ευγενία Μανωλίδου πόσες φορές έχει κρατήσει στη ζωή της «μαϊμού» αξεσουάρ;
2. Η Τζίνα Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη, γιατί επιμένει στο ίδιο μποτάκι που -σύμφωνα με τους πρυτάνεις του στυλ- της «κόβουν και της κονταίνουν την γάμπα»;
3. Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίζεται στο δελτίο με μεγάλο ντεκολτέ;
4. Τα σακάκια του δελτίου που φοράει από πού τα αγοράζει, για να τα βρουν όσες την κατηγορούν για προκλητική εμφάνισ ;
5. Ο Λάμπρος Κωσταντάρας έπρεπε να πει «κουκλίτσα» τον Βασίλειο;
6. Η Σάσα Μπάστα, η Ζέτα με το κουνέλι, η Τζούλια και η Στέλλα, γιατί δεν μαζεύονται παρέα σε ένα μαγαζί που έχει πρόβλημα και το νυχτοκάματο;

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης