ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΚΟΥΝΗΣΟΥ»!

Φωνάζαμε στην Κομότα της γιαγιάς Αρτέμιδας, την στιγμή που ξαναδιέκοψε ο ΑΝΤ1 το πρόγραμμα του Γιούρι Γκέλερ. Είχε προηγηθεί ξανά τηλεφώνημα για βόμβα!

Η σκέψη μου πήγε κατευθείαν στο σκυλί της αντιτρομοκρατικής. Πιστεύω οι παραγωγοί του σόου να έχουν πια προβλέψει να βρίσκεται (το σκυλί) μονίμως στο πλατό, σε ειδικά διαμορφωμένο σκυλόσπιτο. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί το «πηγαινέλα» του ζώου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν την διακοπή έβλεπα την Βάσια Λόη, που επιχειρούσε την μετακίνηση του τραπεζακίου με την δύναμη της σκέψης.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ… ΤΟΥ LIVE

Είδαμε επανάληψη τις ακροάσεις του x – factor. Δεν ξέρω πόσα χρήματα παίρνουν οι κριτές για την συμμετοχή τους, εμείς πάντως οικογενειακώς (εννοώ και τα pets) είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε εθελοντικώς όχι ως διαγωνιζόμενοι, αλλά ως «υπό» τους κριτές ή ως επιλαχόντες κριτές ή ως ξεματιάστρες…Τέλος πάντων, δεν θα τα χαλάσουμε στους τίτλους, αρκεί να βρεθεί τρόπος να είμαστε στις ακροάσεις (του επόμενου, αν γίνει )

«Ο ΛΕΠΙΔΑΣ»

Τι να σχολιάσω; Το αγόρι με το μαλλί σύρμα – τζίβα; Όταν λέμε «σύρμα», αφεντικό, εννοούμε ότι αν έπεφτε στο μαλλί έντομο θα έβρισκε ακαριαίο και φρικτό θάνατο. Τα τσουλούφια ήταν τρομακτικά. Είχανε μεταλλαχτεί σε αδυσώπητα λεπίδια… Με αυτή την απειλητική κουπ ανέβηκε στην σκηνή…
Το κεφάλι φάνταζε έτοιμο να επιτεθεί σε όποιον επιχειρούσε να προσεγγίσει στην περιοχή ελέγχου. Με το κεφάλι «φονική απειλή» τραγούδησε δυνατά και φάλτσα !

Οι κριτές παρέμειναν απειλούμενοι μεν, αλλά ψύχραιμοι στην θέση τους. Σε αυτό το σημείο ανασηκωθήκαμε στα μαξιλάρια του κρεβατιού. Τα «κοφτερά – λεπίδια» στο κεφάλι προς στιγμήν μου φάνηκε (;) ότι κινήθηκαν απειλητικά προς τον Μουρατίδη. Ήταν μια στιγμή που ένιωσα πολύ τρυφερά για τον Νίκο. Μπορεί να έχει κάνει λάθη ο Νίκος, μπορεί να έχει δυσαρεστήσει κόσμο, αλλά τέτοια απειλή… όχι, σκέφτηκα, δεν του αξίζει! Ευτυχώς δεν έγινε μακελειό. Αποχώρησε ειρηνικά με τα λεπίδια στο κεφάλι!

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΟΥΝΟ»

Στην συνέχεια, ανέβηκε επάνω ένας «σφίχτης»! Ήταν ένα αγόρι που από τον λαιμό και κάτω ήταν «μπετονοποιημένος», και από το λαιμό και επάνω επίσης ακίνητος, αν εξαιρέσουμε τα βλέφαρα!
Τον είδαμε να περπατάει έτσι αλύγιστος, και σφιχτήκαμε ακαριαία πάνω στο κρεβάτι. Αναρωτιόμασταν αν ο κρότος που θα ακολουθούσε το «σπάσιμο του πάγου» θα δημιουργούσε παράπλευρες απώλειες στην κριτική επιτροπή. Και όμως! Το «παιδί – βουνό» τραγούδησε Τούρκικα και καλά. Ίσως προταθεί ως ο επόμενος μενταλίστ!

«Ο ΚΥΠΡΙΟΣ» πατριώτης …

Επόμενο αστέρι, αφεντικό, ήταν ένας με μία προφορά που θύμιζε Κύπριο πατριώτη. Ο Θεοφάνους, λοιπόν, έκανε την αυτονόητη ερώτηση: «Μήπως είμαστε πατριώτες;» Και το αγόρι απάντησε: «Ναι ! Ο πατέρας μου έκανε φαντάρος (!) στην Κύπρο…»

«ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ!»

Μετά ήρθε η στιγμή για ένα ξωτικό! Φορούσε ημίκοντο κολάν, τακούνια, το μαλλί μακρύ χτενισμένο επιμελώς με βούρτσα σκύλου και το μάτι βαμμένο σαν του ξωτικού στον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»… Αυτό όλο το σύνολο τραγούδησε πιο φάλτσα και από την Τζούλια! Ναι, ορκίζομαι, υπάρχει. Βρέθηκε κάτι πιο… στις ακροάσεις του x – factor. Αυτό λοιπόν το εικαστικό σύνολο επέμενε να πει τέσσερα τραγούδια .

Τα είπε!!! Μετά, δεν ξέρω αν «κόψανε στο μοντάζ» αλλά όλοι -Λεβέντης, Θεοφάνους, Γκαγκάκη και Μουρατίδης- ήταν όλοι εκεί.

«ΤΟ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ ΡΟΣ»

Ισως έγινε κάποιο λάθος στην επίκληση, γιατί στην σκηνή ανέβηκε άτομο με αντρικά χαρακτηριστικά, είχε και μούσι, αλλά οι βλεφαρίδες του ήταν πιο μακριές από την Κλάρα Μπελ, η φωνή του πρίμα μπαλαρίνα, και το κούνημα Ζωζώς Σαπουτζάκη! Εγώ χάρηκα για την γνωριμία, θα τον ήθελα για καντρίλιες, καμπαρέ και μπαλέτα στο Παρίσι!

Τέλος,

Να ευχαριστήσω τον φαρσέρ, καθώς πέρασα ένα σούπερ διασκεδαστικό Σάββατο στο κρεβάτι παρέα με τα αγαπημένα μου αξεσουάρ. Κριτσίνια, μπιρίτσα , τσιγάρα και… τιβί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης