ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Για το ΓΚΕΙΜ ΙΖ ΟΒΕΡ !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ και ο Γιώργος Παπανδρέου είμαστε από εδώ και πέρα «ένα». ΨΥΧΙΚΑ.

Το ίδιο μήνυμα στάλθηκε την ίδια χρονική στιγμή και στους δυο μας.

ΔΕ ΓΚΕΙΜ ΙΖ ΟΒΕΡ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διαφορά είναι η εξής: Ο Γιώργος το έλαβε στα Αγγλικά και εγώ με ελληνικούς χαρακτήρες. Οι λόγοι προφανείς… μην χάνουμε χρόνο να εξηγώ.

Αφεντικό, εμένα και τον Γιώργο, ο χαμπέρι – ρουκέτα το λάβαμε όπως οι δίδυμοι πύργοι.

Σε εκείνον (τον πρωθυπουργό εννοώ) ο ακατανόμαστος που δεν θέλω να πω το όνομά του, (Γιουνκέρ, Γκιούλερ, Γκιούλιβερ)… αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας δήλωσε «the game is over». Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να του στείλω μια «ευχή» που μου την έμαθε ο γιός μου… Τόπος προέλευσης της «ευχής» η Κεφαλονιά: «Μα που να γυρίσουν τα πόδια σου ανάποδα και αντί να πηγαίνεις να έρχεσαι»!!!

Αυτό πραγματικά, Γιώργο μου, θα το στείλω sms στον «Γκιούλιβερ» και τον «Μαμούνια» επίσης.

Γιώργο μου, εγώ είμαι επισήμως μαζί σου. Καταρχάς και εσύ όπως εγώ μπήκαμε σε ναρκοπέδιο. Εσύ ανέλαβες την χώρα… εγώ την ζώνη του πράιμ τάιμ της Παρασκευής. Εμ, δεν σε καταλαβαίνω… Μία που ορκίστηκες και μία που σου στείλανε το «χαμπέρι» The game is over!!! Kαι σε ρωτώ τώρα εγώ να μου πεις και να σου πω… μπήκαμε που μπήκαμε «καμένη ζώνη» τι να προκάνεις εσύ σε 100 μέρες και εγώ σε μία; Να σου πω την αλήθεια, Γιώργο, με παρέσυρες. Αφού δήλωσες εσύ ότι θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία σε εκατό μέρες, σε είδα δηλαδή να μην κιοτεύεις… είπα να σε μιμηθώ. Μπήκα και εγώ. Αποτέλεσμα;

ΔΕ ΓΚΕΙΜ ΙΖ ΟΒΕΡ…

Εγώ σε νιώθω, Γιώργο μου, εσύ με είδες πως έγινα «τουβλάκι» στο Κους – Κους; Πιο λεπτό τουβλάκι δεν υπάρχει… Δεν προκύπτει από τα γραφικά… Να σου εξομολογηθώ, Γιώργο, και κάτι… κάνανε τουβλάκι τα «νεανικά κοινά» που παραδοσιακά τα έχουμε στο Άλτερ καπαρωμένα… και μετά είπανε:

ΔΕ ΓΚΕΙΜ ΙΖ ΟΒΕΡ…

Γιώργο, τώρα επιβάλλεται να έρθεις στον Χατζή, θα σου κλείσω και για πεντικιούρ για να έχουμε χρόνο να τα πούμε! Τι είπα; ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ; Εδώ δεν έχει μείνει νύχι, τι να βάψουμε τις παρανυχίδες;

Ξέρεις όμως τι κατάλαβα; Οι μετρήσεις της a g b και το δημόσιο έλλειμμα είναι εντελώς υποκειμενική υπόθεση…

Άλλο έλλειμμα βλέπει ο Αλ Μούνια, άλλο ο Γιούνερ, άλλο ο Προβόπουλος, άλλο ο Παπαθανασίου (πρώην) και άλλο ο Παπακωσταντίνου.

Γιώργο, είμαι πιο… μαζί σου από ποτέ. Η Νέα Δημοκρατία δήλωνε ότι το έλλειμμα είναι 6%, ο τωρινός υπουργός είπε ότι είναι 12,5%. Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι τα στοιχεία της οικονομίας τα ξέρατε οι «νυν», ο Αλ Μούνια είπε «τέρμα τα νούμερα με τα νούμερα» και ο Προβόπουλος είπε ότι τα επόμενα 2,5 χρόνια θα πρέπει να εισπράξει το κράτος από φόρους 12,5 δις ευρώ (Αυτός μαζί σου είναι ή απέναντι …; Έχω μπερδευτεί η γυναίκα)

Γιώργο, θα αφήσω στην ρεσεψιόν του Χατζή 30 Ευρώ για σένα. θα το πω και στις άλλες… Εσύ πάλι για μένα… άσε, το μόνο που μπορώ να ζητήσω πια είναι μια τρόμπα να φουσκώσω τα λάστιχα του ποδηλάτου μου.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΣΙΝΟΡΑ

ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ – ΤΙΓΡΗ

Απόψε θα κοιμηθώ στο σκυλόσπιτο… Πήγαμε και αγοράσαμε ένα ωραιότατο με βεράντα και ποδαράκια. Το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης σκούπιζε τα στρώματα και τα ηλεκτρικά σκεύη με μια σκούπα τρέλα!

Ο συνοδός της σκούπας, δήλωνε ότι η μάκα που βλέπαμε είναι τα κακά των ακάρεων τα οποία βρίσκονται στα στρώματα , στα μαξιλάρια , στις οδοντόβουρτσες , στην τηλεόραση , στο μπρίκι , στο καζανάκι παντού , παντού , παντού …

Έχω σηκωθεί από το κρεβάτι, το οποίο πλέον το αντιμετωπίζω σαν την χωματερή των Λιοσίων, και κάθομαι στα μάρμαρα …
Γιώργο ( Παπαδάκη τώρα δεν απευθύνομαι στον πρωθυπουργό ) , σου άφησα μήνυμα s o s , στο κινητό σου για να μου δώσεις πληροφορίες για το σκουπάκι – τίγρη .

Όσο δεν μου απαντάς θα κοιμάμαι στο σκυλόσπιτο …άσε που είναι και αντισυναδελφικό εκ μέρους σου. Μια διεύθυνση για σκούπα θέλω.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (όχι της θείας Ασημούλας) στην τηλεοπτική πολυκατοικία… μαθαίνω ότι γίνεται «χαλασμός». Υπάρχει θέμα επικοινωνίας μεταξύ Μεγάλου Καναλιού και εταιρείας παραγωγής σχετικά με τον αριθμό των επεισοδίων που πρόκειται να «βγούνε» στον άερα». Σε λίγο θα υπάρξουν νεότερα καθώς… μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΜΠΙΚΟΥΤΙ…ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Το προσφέρω στην ρεπόρτερ του μεσημεριανού Χpress Φαίη Πετράκη. Η συνέντευξη με την Ναταλία Λιονάκη ήταν η τεράστια επιτυχία. Την ψάχνανε δεκάδες… την βρήκε η Φαίη και τους ρούμπωσε όλους, εντός και εκτός Άλτερ.

Ο ΠΙΤΣΟΦΑΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Έτσι χαρακτήρισε τον Γιώργο η Φαίη και εγώ το είδα στον Βασίλη Δρυμούση ο οποίος και ανέδειξε την συγκεκριμένη ατάκα – χαρακτηρισμό . Φαίη μου εσύ με πιτσοφάγο και εγώ με «ράφτη». Καλύτερα να τον τάιζα παρά να τον αφήνω ελεύθερο με ψαλίδια… Μου έχει μεταποιήσει όλα τα τζιν σε σορτς. Γιαυτό πρέπει να ψάχνεις καλά όλα τα χούγια τους από πριν.

ΑΠΟΡΙΑ… (εύλογη νομίζω):

Ο Γέροντας της Ναταλίας Λιονάκη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι χορτοφάγοι (το έχουν δηλώσει και οι δύο δημοσίως). Ο Γέροντας έχει να φάει κρέας είκοσι χρόνια και ο Καρατζαφέρης άλλα τόσα. Αφεντικό, εσύ πάλι τρως τα πάντα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς δικαιολογούνται οι σωματότυποι σε σχέση με την διατροφή;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Άντε πάλι ανοησίες… Ο Δημήτρης κιότεψε και έβαλε την αδερφή του να γράψει μέιλ στην εκπομπή για μου εξηγήσει ότι ο αδελφός της θέλει να μου κάνει πρόταση, αλλά δεν γνωρίζει αν είμαι διαθέσιμη ως νύφη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Καταρχάς με τιμάτε Δημήτρη και αδερφή Μαίρη. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Το παρελθόν το γνωρίζετε; Ως νύφη εννοώ. Έχω φορέσει τρία χρώματα. Δεν εννοώ ότι φόρεσα το νυφικό τρικολόρε. Γάμος και χρώμα. Κατά σειρά επελέγησαν το λευκό (Νίκος – Τάκης), το τυρκουάζ (Ασλάνης) και το σαμπανιζέ (Πολατόφ).

Επίσης, είμαι ψάρι με σκορπιό και ζωόφιλος.

Θα μείνω προς το παρόν σε αυτό και αν το ενδιαφέρον σας παραμείνει θα συνεχίσουμε την επικοινωνία .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης