ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Ζητώ την κατανόησή σας γιατί τα νεύρα μου είναι διαταραγμένα αλλά παρόλ’ αυτά επαγγελματίας θα συνεχίσω να είμαι και θα γράφω αμοντάριστες σκέψεις, έστω και στα τελειώματα μιας «χολέρας» που κάνει σουξέ σαν κρυολόγημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

SOS

Μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο μετά τα μεσάνυχτα για να με ρωτάτε ποια είναι η πανελίστρια που πήγαινε να κάνει το «πονηρόν» στην Βουλγαρία. Ακούω το γκλιν γκλιν γκλιν και νομίζω ότι το παιδί μου έχει πάθει κακό.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΘΑΙΝΩ (μακάρι να μην είναι έτσι)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το Master Chef καθώς το παιχνίδι κοντεύει να τελειώσει αλλά ΔΕΝ θα βγάλουν νικητή, γιατί έχει γίνει μαναφούκι ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και τους εμπλεκόμενους νοικοκυραίους, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ.

ΤΖΑΜΠΑ η μανέστρα δηλαδή… τζάμπα η προσπάθεια, τζάμπα το άγχος, τζάμπα τα κρεμμυδάκια που κάηκαν…

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Καταρχάς είμαι εμμονική με την εκπομπή σας. Επιπροσθέτως συνεχίζω να βρίσκω τον Στάθη ερωτικό άντρα. Το δυστύχημα είναι ο άντρας του σπιτιού, (τώρα όταν εγώ εννοώ άντρα του σπιτιού, εννοώ αγόρι που έχω ξεπεράσει μαζί του το διάστημα των τριών μηνών), έψαξε και βρήκε την ομολογία μου, που κάποτε επί Άλτερ είχα υποστηρίξει σε ιστορικό πάνελ γιατί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον βρίσκω ερωτικό ως άντρα.

Το απόσπασμα το βρήκε καθώς το youtube είναι μεγάλος ρουφιάνος, με έκανε να απολογηθώ περισσότερες ώρες και από τον Σωκράτη και τώρα κάθε φορά που παίζουν οι «ράδιο αρβύλα» κάθε φορά που μιλάει ο Στάθης μου, μου κλείνει τα μάτια με μαύρο μαντήλι!!!

[Καλά όταν λέμε μιλάει ο Στάθης, είναι τόσο σεμνό και διακριτικό το αγόρι μου και τόσο κύριος που είναι ο μόνος από την παρέα που παραχωρεί τη θέση του στο κορίτσι που παρουσιάζει συνήθως ένα αδιάφορο θέμα από τον χώρο του διαδικτύου (ίντριγκα κάνω τώρα), επίσης είναι τόσο ωραία τα Αγγλικά που μιλάει… που γι’ αυτό άλλωστε τον έχουν επιλέξει να υποδέχεται τα ξένα συγκροτήματα και διαθέτει επίσης κάτι που όσοι το «παίζουν» και «πολύ ρακέτα» δεν το κάνουν… Έχει ταπεινότητα και αυτό είναι σέξι].

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ

Καταπληκτικό αυτό που ειπώθηκε από έναν άντρα για έναν άλλο άντρα Ο ένας είπε τον άλλον μαϊμού με μουστάκια που τραγουδάει και ο Αγάθωνας χαρακτήρισε εκείνον που τον είπε μαϊμού, βρωμόσκυλο!
Καταρχάς θα μου επιτρέψετε για μία ακόμη φορά να υπερασπιστώ τα τετράποδα πλάσματα των οποίων ο πολιτισμός και η συναισθηματική τους νοημοσύνη είναι εξαιρετικής ποιότητας με αυτή των ανθρώπων.
Και μόνο που χρησιμοποιήθηκαν αθώα τετράποδα για να προσδώσουν χυδαίους χαρακτηρισμούς σε ανθρωποειδή, θεωρώ και τους δύο «κυρίους » ότι ανήκουν σε μια ευρύτερη ομάδα ανθρωποειδών που δεν έχει καμία σχέση με την αισθητική, τον πολιτισμό και την επικοινωνία του ζωικού βασιλείου.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και μεγαλύτερο ΚΡΙΜΑ για μας που πρέπει να βιάζεται η αισθητική μας όταν τα κανάλια ανακυκλώνουν το χυδαίο

ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΓΚΥΟΣ Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Ναι ο τρόπος που διαχειρίζεται η Σταματίνα την εκπομπή και τους καλεσμένους της μου αρέσει πάρα πολύ! Καταρχάς η ίδια είναι πάρα πολύ καλή οικοδέσποινα, ως έγκυος μάλιστα, πιο σέξι από ποτέ! Ως παρουσιάστρια πιο σίγουρη από ποτέ και ως οικοδέσποινα της πιο διακεκαυμένης ζώνης του Αντένα, είναι η καστανή που έχει κάθε δυνατότητα να φάνε την στάχτη της πολλές ξανθιές «Θεές».
Μπράβο Σταματίνα για την προσπάθεια και μπράβο και στην ομάδα που λειτουργεί τόσο καλά μαζί σου.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ

«Πώς είναι το σωστό» ρώτησε η Φαίη Σκορδά την Βίκυ Παγιατάκη «να λέμε οι ΙΧΘΕΙΣ ή οι ΙΧΘΥΕΣ;;;;».

Καταρχάς συγχαρητήρια για την πρόοδο, διότι αφού έμαθε η αγαπημένη και υπέρλαμπρη πάντα Φαίη, ότι το Αιγαίο πέλαγος δεν λέγεται Αίγιο, τώρα διευρύνει τις γνώσεις της στην κλίση των ουσιαστικών.

Καλός ο ΕΚΟ και τον υπολήπτομαι, άλλωστε ότι έχει πει για την τηλεόραση στο βιβλίο του με τίτλο «η σημειολογία στην καθημερινή ζωή» με αναφορές σε δημοσιεύσεις του το 1962 για τον ρόλο της προπαγάνδας που παίζουν τα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνονται απολύτως το 2013, αλλά για να καταλάβεις τον ΕΚΟ, πρέπει να μάθεις τις διαφορές των ουσιαστικών από τα επιρρήματα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να απαντάμε στην βασική ερώτηση.
Πόσα και ποια είναι τα μέρη του λόγου.
Παράδειγμα: «Το παρόν» , τι μέρος του λόγου είναι;
Το αμέσως και το άμεσα έχουν την ίδια σημασία;
Το ως και το σαν;
Υπάρχουν λοιπόν, πολύ εύχρηστα βιβλία , που κάνουν στις τάξεις του δημοτικού οι μαθητές με τίτλο «η γλώσσα μας».
Επίσης υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο, το λέμε σωστά, το γράφουμε σωστά;
Το καλύτερα, ας θυμίσουμε, ότι κάποτε το γράφαμε καλλίτερα. Τώρα αν κάποιος το γράψει με δύο λάμδα και γιώτα θα χαρακτηριστεί ως Χρυσαυγίτης (μου επέστησαν την προσοχή σε αυτό).
Το αβγό κάποτε το γράφαμε αυγό… Η θεία μου η Ασημούλα πάντως στην λίστα με τα ψώνια για το σούπερ μάρκετ μου γράφει αγόρασε δέκα αυγά.
Τα αβγά σε ποιους να τα πρωτοπετάξω δεν ξέρω, μετά και τις αποφάσεις για το ποιοι θεωρούνται υπερπλούσιοι σε αυτόν τον τόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Είδα ΚΑΙ εγώ Σουλεϊμάν!!! Μία φορά και κόλλησα. Γι’ αυτό έλεγα ό, τι κοροϊδεύεις στην ζωή σου θα το λουστείς… Λοιπόν μήνες τώρα, θεωρούσα τουλάχιστον αυτιστική την Τάνια που βλέπει με ευλάβεια την σειρά, σαν να κρατάει το νεογέννητο στην αγκαλιά της. Μία φορά αρρώστησα και με πονάγανε τα κόκκαλα, ένα επεισόδιο είδα… πάει Τελικά όπου σεξ, βία και ίντριγκα με συνεπαίρνει…
Να ποιο είναι το επίπεδο που με διακρίνει και έχω το θράσος να κρίνω τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης