ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Καταρχάς θα ξεκινήσω με την τραγική δήλωση του συμβούλου του πρωθυπουργού, αυτή την μέρα την συγκεκριμένη που έχει και πανσέληνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κρανιδιώτης λοιπόν, ως σύμβουλος πάντα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε τόσο από το twitter, όσο και από την συχνότητα του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ, τα εξής, αναφερόμενος σε χρήστη ο οποίος δήλωνε:

«Βία είναι ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει θα στον φέρω».

Ο «πολιτικός άνδρας» λοιπόν, με όλο το «βάρος και την ευθύνη που φέρει η θέση του και κυρίως ο θεσμικός του ρόλος απαντάει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαρίστως αλλά που να τον βάλουμε; Α έχω μια κούτα από τηλεόραση (μαυρόασπρη). Αν τον διπλώσεις πριν παγώσει θα χωράει»

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εδώ για μένα τελειώνει ο προβληματισμός για το ποιοι είναι οι τρομοκράτες και ποιοι βιάζουν χωρίς σάλιο ως εξουσιοφρενείς τους πολίτες.

Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου η ταυτότητα του χρήστη, μ’ ενδιαφέρει η απάντηση ενός πολιτικού άνδρα σε έναν θυμωμένο, οργισμένο, αφηρημένο, απλοϊκό, χαβαλέ, πιθανόν «καβλάντη» πολίτη, του οποίου η ψήφος έχει την ίδια βαρύτητα με ημών των υπολοίπων!!!

Μόλις η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου μου τηλεφώνησαν πάρα πολλοί φίλοι που έχουν κλείσει την τηλεόραση για λόγους ψυχικής υγείας και με ρωτούσαν αν ο ίδιος ο Κρανιδιώτης έκανε την δήλωση ή κάποιος που χρησιμοποίησε το όνομά του για να τον διασύρει στο διαδίκτυο. Στην αρχή έτσι νόμιζα και εγώ, μέχρι που ήρθαν οι δηλώσεις του πολιτικού άντρα από τον ΣΚΑΙ και με έστειλαν στο ν’ αναρωτιέμαι αν η αντιμετώπιση του πολίτη από μια διεστραμμένη πολιτική εξουσιοφρένεια μας έχει καθηλώσει μεταξύ παντόφλας και οδοφράγματος.

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΗ για την ασφάλειά μας όταν στις 22 – 2 – 2013 ο Βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης, δηλώνει μπροστά στην κάμερα, υιοθετώντας την συγκεκριμένη λεκτική πρόταση ως πολιτικό λόγο «ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΜΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ»!!!


Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ πάλι με συνέντευξή του δηλώνει στην lifo ότι «στον Σύριζα δεν μπορούν να φτιάξουν τα δόντια τους θα φτιάξουν το κράτος»…

Πήγε, είχε και αυτός την ευτυχία για τον Τζίμη γράφω να υποστεί την εμπειρία του ΕΣΥ.

«Ήταν ένα ηλεκτροσόκ ρεαλισμού… Βλέπεις τα παιδιά που δουλεύουν εκεί να μην κοιμούνται καθόλου, να παίρνουν 800 ευρώ και αυτά να τους τα χρωστάνε. Στον πόνο και στον θάνατο είμαστε όλοι ίσοι (προφανώς Τζίμυ ο Κρανιδιώτης έχει άλλη άποψη γι’ αυτό).

Ειλικρινά, νοιώθω, ως γυναίκα, ως άνθρωπος, ως δημοσιογράφος και ως πολίτης, πιο απαξιωμένη από μια συμμορία πολιτικών και από Ρωσίδα ιερόδουλη.

Θεωρώ τόσο παρακμιακό να γράψω για μιντιακά νέα, όταν συμβαίνουν όσα συμβαίνουν γύρω μας, που ευτυχώς υπό μία έννοια που υπάρχει το απόλυτο σουρεάλ, η επιστημονική αισθητική άποψη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά με την παρέα να κρίνει τις στιλιστικές εμφανίσεις στην βραδιά των ΌΣΚΑΡ!!!
Με φόβο «Θεού και ανθρώπων » θα τολμήσω κάτι επαναστατικό!!! Να γράψω ότι μου άρεσε απίστευτα η Σαρλίζ Θερόν και βρήκα ότι «άγια» έπραξε η Τζένιφερ Λόρενς που δεν φόρεσε και ένα χαϊμαλί στο λαιμό, τον οποίο η παρέα του mega τον βρήκε «λίγο γυμνό».

Τώρα αν αντιστοιχίσω την τηλεόραση με τα όσα γίνονται σε επίπεδο πολιτικού λόγου είναι βέβαιο ότι τα ελληνικά της Σκορδά σε σχέση με του Κρανιδιώτη, είναι σαν να συγκρίνεις τον Ραφαηλίδη (θεέ μου σχώρα με), με την Πετρούλα …για να μην πάθετε σύγχυση τον Ραφαηλίδη τον ταυτίζω με την Σκορδά…μετά τα τελευταία χάλια του Κρανιδιώτη.

ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ, μια χαρά κυλάει η ζωή, με όσους δεν μπορούμε να πληρώσουμε γιατί είμαστε άνεργοι ή με κομμένους μισθούς στο ένα έβδομο, να ενημερώνουνε, λέει (στον Παπαδάκη το άκουσα αυτό το πρωί ) οι Εφορίες τους Εργοδότες να μας παίρνουνε κατευθείαν τον μισθό από τις τράπεζες!

Γι’ αυτό βλέπουν οι άνθρωποι Σουλεϊμάν… Τι νομίζετε ότι δεν υπάρχει εξήγηση για τα πάντα; Αν είναι έτσι οι «Έλληνες πολιτικοί» και υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών για αξιοπρέπεια στην αρρώστια, ίσως ένας αποκτηνωμένος πρωτόγονος να διαθέτει περισσότερο πολιτισμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης